5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

estağfurullah ne yanlışı... İfadeler yazarken iç içe malesef ona yapıcağım bişey yok. Ana tema öyle yazılımda çok tema war alternatif onları kullanabilırsin. Tema düzenlemesinde o kadar profesyonel değilim çerçeveleride malesef kaldıramıycam. Rica ederim güle güle kullan

Xanymore

Üye
Hakan kardeş sen bi harikasın bu arada yeni packda belle topbarı koymayı unutmazsan sevinirim bu arada emeğine çok büyük saygı

Konu Sahibi

anabaşlıkta ne yazıyorsa şuan var yazılımda. Accel we bt switch expres tuşunda kısa yolda menüde gizlenmiştir güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeş sen bi harikasın bu arada yeni packda belle topbarı koymayı unutmazsan sevinirim bu arada emeğine çok büyük saygı

belle topbarı kurmuycam. Çünkü sorunlu kendi kendine kapanıyor. Ben sorunsuz cfw yapmak istedim hep o yüzden siz birazda kendinize göre düzenleyiniz.rica ederim Güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

vürus programını kapat tekrar indir

Xanymore

Üye
şu anki halinden çokmu olacak yeni pack

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

pardon çokmu farklı olcak dycektim

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

pardon çokmu farklı olcak dycektim

öyle büyük fark yok ama en göze çarpan tema efekti olucak. Ben kullanmazdım tema efekti ama gelicek güncellemede olan tema efekti baya hoş kapatmıyorum kullanıyorum

Xanymore

Üye
hmm ben senin açtıgın belle shel cwf yükledim.Gelecekte belle shelli bir yazılım haline getirebilirmisin?

görüntü ve video kalitesi düşürülmüş modunu yüklüyorum kamera açılmıyor ? :/

Xanymore

Üye
kardeş k.bakmada yazılımda bi hata var 2 tane ana ekran var sadece birinde kısayollar var.2.sine eklenmiyor

Xanymore

Üye
hakan kardeş şimdi ben telefonuma belle oyunları yükleyebilirmiyim ?

Xanymore

Üye
Hmm 5800 telefonuma hd oyun yükleyebilirmiyim.Bu arada özürdilerim çok soru sordum

ayın birinde günceleme tamamen gelecekmi

kardeş qt çalışmıyor bir yardım et ya

her uygulamanın widget desteği yok

teşekkür ederim bilgilendırdigin icin dostum Allah razıolsun bu arada Kadır geceniz mubarekolsun . Rabbim ibadetlerinizi ve dualarınızı makbul eylesin. Son bişey daha sorucam kusura bakmazsan bu c6 telefonlarının actıgı video formatını acarmı yada son guncellemende bu video olayına el atabilırmısın

Xanymore

Üye
Hakan kardeşim zahmet olmazsa 5800 da çalışan 1 tane HD oyun linki atarmısın şimdiden teşekkürler