final dedim aama bi güncelleme daha çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma eklicem... onunla facede fotoğraf yükleyebilirsiniz...
- - - Eklendi - - -
ben sizdeki uygulamarın çoğunu sildim...haritaları bile.. sade bir cfw kullanıyorum... ram yine aynı.. bende 60 mb boşta... c hafızası 81.3 mb boş...
haritalar zaten c üzerine kuruluyor...
benim kullandığım cfw de sadece uygulamar silinmiş onun dışında başka bir şey yok.. bunu sizde yapabilirsiniz... cleanerla kullanmadığınız uygulamaarı silebilirsin...
haqanguven:
final dedim aama bi güncelleme daha
çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın
üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma
eklicem... onunla facede fotoğraf
yükleyebilirsiniz...
haritalar zaten c üzerine kuruluyor...
benim kullandığım cfw de sadece uygulamar silinmiş onun dışında başka bir şey yok.. bunu sizde yapabilirsiniz... cleanerla kullanmadığınız uygulamaarı silebilirsin...
haritaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum çözemedim. yarıda kesiliyor nedendir acaba. formattan sonra bilgisayardan da kurmaya çalıştığımda da olmamıştı. kendim buldum oradan yükledim olmadı yinede. bildiğin bir çözüm var mıdır?
kardeşim kusura bakma konuları karıştırmışım belle shell kullanıyorum ben. o kadar çok fw yapıyorsun ki hepsini denedim hepsi güzel belle shell i kurdum en son belle shell de alıyorum ben o hatayı.
haritaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum çözemedim. yarıda kesiliyor nedendir acaba. formattan sonra bilgisayardan da kurmaya çalıştığımda da olmamıştı. kendim buldum oradan yükledim olmadı yinede. bildiğin bir çözüm var mıdır?
kardeşim kusura bakma konuları karıştırmışım belle shell kullanıyorum ben. o kadar çok fw yapıyorsun ki hepsini denedim hepsi güzel belle shell i kurdum en son belle shell de alıyorum ben o hatayı.
haqanguven:
final dedim aama bi güncelleme daha
çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın
üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma
eklicem... onunla facede fotoğraf
yükleyebilirsiniz...
hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı
hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı
CFW için teşekkür ederim telefonuma renk geldi. v.60.003 kullanıyordum en büyük sorunum 3 taneden fazla mail adresi tanımlayamamdı. şu an 4 tane rahat rahat kullanıyorum. 2 ekran varmış gibi görünüyor. ama 2. ekran boş bişey konulamıyor. bunu düzeltme şansımız varmı..
telefon açılmadı lütfen yardımmmmm tel i bağladım ses geldi ama jaf ın en altında not found (bulunamadı yazdı
- - - Eklendi - - -
hakan yüklendi teşekkür ediyorum ellerine sağlık ama ana ekran 2 sayfa 2.si boş hiç bişe ekliyemiyorum. düzeltme şansım var mı böyle mi kalacak belle deki gibi 3 4 sayfa yok 2 sayfa var ve 1 i boş bişe eklenmiyo hata yüklemede mi oldu acaba