d_yagli
Üye
bu da işe yaramadı :S yükleme tam JAF COM Driver klasöründe kesiliyor. Her hangi hata iletisi de almıyorum direk kapanıyor. Jaf kurulmuş halini bulabilirmiyim acaba ya da uplanmış var mıdır. Bu arada ilginize tşkler.
JAF açık halini up laya bilirseniz çok sevinirim..
Kardeş! TCK,yükleme prosedürünü uygula bilgisayarındaki nokia ile ilgili uygulamaları kaldır.TCK nın aynen dediklerini uygula kurulum yaparken ve cfw yüklerken antivirüs uygulaman kapalı kalsın.Kurulumu yaptıktan sonra hep bu yolla yüklemelerini yap sorun çıkmayacaktır.
- - - Eklendi - - -
Hakan hocam sorunsuz bir cfw olmuş tebrikler.Her şeyi ile normal çalışıyor . Eline emeğine sağlık.
bu da işe yaramadı :S yükleme tam JAF COM Driver klasöründe kesiliyor. Her hangi hata iletisi de almıyorum direk kapanıyor. Jaf kurulmuş halini bulabilirmiyim acaba ya da uplanmış var mıdır. Bu arada ilginize tşkler.
JAF açık halini up laya bilirseniz çok sevinirim..
Kardeş! TCK,yükleme prosedürünü uygula bilgisayarındaki nokia ile ilgili uygulamaları kaldır.TCK nın aynen dediklerini uygula kurulum yaparken ve cfw yüklerken antivirüs uygulaman kapalı kalsın.Kurulumu yaptıktan sonra hep bu yolla yüklemelerini yap sorun çıkmayacaktır.
- - - Eklendi - - -
Hakan hocam sorunsuz bir cfw olmuş tebrikler.Her şeyi ile normal çalışıyor . Eline emeğine sağlık.
teşekkürler. Güle güle kullan
pm kutuna bak msn den halledelimProjelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
jaf bu hatayı veriyor sonunda. bi türlü yazılımı tam atamıyorum
hakan anlatamıcakmısın ? bekliyorum seni
temiz portu nerden bulucam nasıl çekecem ve nasıl aktaracam bi yardım bu konularda hiç bi bilgim yok .....
pm kutuna bak msn den halledelim
- - - Eklendi - - -
Private / 200159c0 /install /view /xuikon/14/View.o0014
bu dısyayı temiz porttan çek cfw ye aktar... seçenekler simgesi gider... normal seçenekler yazar.. düzenlemen gerek o düsyayıda..
temiz portu nerden bulucam nasıl çekecem ve nasıl aktaracam bi yardım bu konularda hiç bi bilgim yok .....
yükelmeyi nasıl yapacaz forumda yeniyim yardımcı olun arkadaşlar
bende msnen var. Şuan dışardayım. Gelince hallede bilirmiyiz
saolasın.. hafıza kartını tak..ben yükledim eline sağlık on numara olmuşdaaa ben web tarayıcısına girince bu beni direk dışarı atıyo onu napcam :S
yazılımda bluetooth hatası yok... hafıza kartını çıkart ve tekrar yazılımı at... local modede kalıyor onda kalması sorun teşkil etmezz..kardeşim ben yükledim kullanımda falan bir kaç gün sıkıntı yaşamadım çokta hoşuma gitmişti fakat şimdi bluetooth da sorun yaşamaya başladım bluetoothu açtıgım zaman işlem gerçekleştirilemiyor diye bir mesaj gösteriyor ve fabrika ayarlarına da çevirdim hard formatta attım jaf tan tekrar yükleme de yaptım yine de düzelmiyor şimdi tekrar jaftan yüklemeyi yapıyorum
Setting test mode..
Failed! Aborting!
Done!
mesajıyla bitiyor ilk yüklemede çift
Done!
Done! die bittiğini hatırlıyorum şimdi ne gibi bir sorun var anlamadım bluetooth yazılım sürümünü sıfırlayacağım yada güncelleyeceğim düzgün çalışacağım bir yazılım sürümünü paylaşırsan sevinirim kardeşim
Kablosuz ağlarda tümünü şifresiz gözteriyor. Birde mesaj yazarken yada alarm gibi klavye uygulamalarında sensörler kapalı olduğu halde direk yatay moda geçiyor.
başka bir cfw at dene bakalım sorun yine devam edicekmi..aynı dediğin gibi bende hafıza kartını çıkarıp yaptım aynı devam ediyor bugüne kadar hiç bir sorun yoktu 3gündür sorunsuz kullanıyordum şimdi hiç almadığım bluetooth hatası başladı hafıza kartına format attım denedim çıkardım denedim hard formatın üstüne tekrar cfw attım yine de düzelmiyor kardeş var mı bildiğin bir çözüm? başka formları da dolaşıyorum sabahtan beri denen ne varsa yaptım bir türlü düzelmedi
farkettim bende icon paketiyle alakalı.. kimi dinlediysem istediğini yazılıma eklediysem hata ile karşılaştım.. sensör açıkken yatayda bırakmışsında ondan öyle geliyor... sensörü aç dikeye al yada sol üstte klavye simgesi var ona tıkla alfasayısalı seç tamamdır..Kablosuz ağlarda tümünü şifresiz gözteriyor. Birde mesaj yazarken yada alarm gibi klavye uygulamalarında sensörler kapalı olduğu halde direk yatay moda geçiyor.
o ayarlanıyor arkadaşım üstte küçük bi klavye simgesi var ona bastığında alfasayısal tuş takımı yap düzelir.
rica ederim..Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?