Lancerr
Üye
Hakan abi arkadaşıma atacamda CFW Yazlım Sürümü:V52.0.007 V60 güncellemesini yapmadan direk yüklesem birşey olurmu.?
Şimdiden Teşekkürler
usta 'herzaman sor' yok malesef
hedeflerde bulunan internet,multimedya,wap gibi sadece onlar var
Hakan abi arkadaşıma atacamda CFW Yazlım Sürümü:V52.0.007 V60 güncellemesini yapmadan direk yüklesem birşey olurmu.?
Şimdiden Teşekkürler
Şimdiden Teşekkürler
benim telefon 5800.
Şimdi bu cfw yi yükleyince
ayarlar+bağlantı+hedefler+seçenek+varsayılan bağlantı+ "her zaman sor" olarak ayarlanabiliyo değilmi ?
Benim sormamdaki neden şu yani. Bende opera yüklü bağlanırken soruyodu bende vodafone internetle bağlanıyodum. Hani Bunda öyle sormayacak direk vodafone internetle bağlancak bi problem olurmu ?
Saol usta direk yukleyım o zaman. Yok usta bir sorun olacağını sanmıyom zaten istersen operanın ağ ayarlarındanda vodafone u seçebilırsın bildiğim kadarıyla yanlısım varsa düzeltin.
paylaşım için teşekkürler ama bi sorum olacak ben bu jaf'ın içerisinde use ini yaptığım zaman herhangi bir seçenek çıkmıyor yani RM-356 felan bi seçenek yok baya araştırtır kurcaladım ama bulamadım. yardımcı olacaklara şimdiden tşkler..
ayrıca bu anlatımda geçen Program Files/ODEON/JAF/JAF USB Driver böyle bi dizin yok kurulumdan sonra ve link deki jaf ingilizce anlatımda türkçe verilmiş.
ana başlıkta anlattıklarımı eksiksiz yap. Jaf usb drivarı system32 içine kopyala...
çalıştıra msconfig yaz. Başlıklardan Baslangıç a tıkla virüs programının işaretini kaldır uygula. Pc yeniden başlat... Jaf ı kur...tüm adımları tekrar tekrar denedim ama olmadı sanırım sorunu anladım bilgisayar JAF yüklemesini tamamlamıyor yarıda kendi kendine kapanıyor yükleme.. Program Files/ODEON dizininin boyutuna baktım 22 mb normalde 32 mb gibi bi değer olması lazım herhalde sitede 4 ayrı linkten farklı setupları indirip yüklemeyi denedim ama sorun aynı.. Sistemim Win7 Sp1 Antivirüs yazılımıda herhangi bi müdahale yapmıyor.. Yükleme işlemlerini Yönetici izni ile denedim gene olmadı.. :/ :S
modlar bölümü dediğin neresi ? nasıl yapılıyo detaylı anlatabilirmisin ?
olur modlar bölümünden widget seffaflığı kaldır modu varsa onu kullanabilirsin... Yoksa temiz porttan çekmen gerek
çalıştıra msconfig yaz. Başlıklardan Baslangıç a tıkla virüs programının işaretini kaldır uygula. Pc yeniden başlat... Jaf ı kur...
Müdür önerebileceğin temalar varsa linkini göderebilirmisin ???
bu da işe yaramadı :S yükleme tam JAF COM Driver klasöründe kesiliyor. Her hangi hata iletisi de almıyorum direk kapanıyor. Jaf kurulmuş halini bulabilirmiyim acaba ya da uplanmış var mıdır. Bu arada ilginize tşkler.
JAF açık halini up laya bilirseniz çok sevinirim..
modlar bölümü dediğin neresi ? nasıl yapılıyo detaylı anlatabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?