RIF@T
Üye
kardeş bunları yapmaya gerek kalmadan düzeldi sorun modemdeymiş evde laptop giriyodu e5 giriyodu t20 giriyodu sadece bu girmiyodu bende sorun bunda sandım modemin ip sini değiştirdim düzeldiilk önce hafıza kartını çıkart *#7370# yap at format sonra hard format at daha sonra yazılımı tekrar aat bi dene bakalım... yazılımda öyle hata yok kardeşim
artık cfw çıkartmıycam kardeşimkardeş bunları yapmaya gerek kalmadan düzeldi sorun modemdeymiş evde laptop giriyodu e5 giriyodu t20 giriyodu sadece bu girmiyodu bende sorun bunda sandım modemin ip sini değiştirdim düzeldi
emeğine sağlık telefonumu zaten seviyodum şimdi senin sayende daha çok seviyorum daha yeni cwf leri bekliyorum
flaşh yükleme talimatı eskiydi o zamanlar sadece 5800 a çıkartmıştım ytazılım.. güzel anlatım yapmışsın eline sağlık kardeşimİndirdim, yükledim, kullanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
UYARI!
X6'ya yükleyecek olan arkadaşlar, paylaşımcımız anlatımda 5800 için "En Son Olarakda INI Kutucuğunu İşaretleyip RM-356 Seçip Tamam'a Tıklıyoruz ..." diyor! X6-16GB için RM-559, düz X6 için RM-552 ve RM-551'i seçsinler.
Ekteki dosyalarda bulunan OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 içerisinde X6 modelleri vs... yok. Aşağıda vermiş olduğum linkteki dosyayı indirin .rar'dan çıkan jaf_nok4models textini "C:\Program Files\ODEON\JAF" içerisine kopyalayın. Sonra firmwareini yapabilirsiniz. Kolay gelsin ...
haritalar yazılımda gömülü zaten... güncellemene gerek yokkieline sağlık.
yalnız haritaları yükleyemiyorum ve navigasyon da çalışmıyor haliyle. bu önemli bir özellik yardımcı olur musun
teeşekkürler güle güle kullan..malesef daha cfw çıkarmıycam...kardeşim mükemmel ötesi bir fw hazırlamışsın bugüne kadar kullandıklarım içinde batarya süresi en iyi giden fw tebrik ederim ve çalışmalarının devam etmesini dilerim
herşeyi doğru yaptığından emin ol.. hafıza kartını çıkart ve tekrar dene...flaşı başlatıyorum herşey normal gözüküyor done diyor ama telefonumda local mode nokia yazısı kalıyor acıtıgımda da sadece formatlanmış oluyor ne yapcam?
hacki yükledim hiçbir sorun yok ama sürekli ram dolu hatası alıyorum.
hackledikten sonra mı yapayım çünkü önce yapmıştım
hard format ve hafıza kartını biçimlendir...
artık cfw çıkartmıycam kardeşim
- - - Eklendi - - -
flaşh yükleme talimatı eskiydi o zamanlar sadece 5800 a çıkartmıştım ytazılım.. güzel anlatım yapmışsın eline sağlık kardeşim
- - - Eklendi - - -
haritalar yazılımda gömülü zaten... güncellemene gerek yokki
ana başlıkta belirttim.. yazılımdan sonra diye...hackledikten sonra mı yapayım çünkü önce yapmıştım
hazır format atınca senin belle shell i yükliyim güzel gözüküyor.
haritalarının menüsünden güncelle tekrar günceller ordan...öyle diyorsun ama haritları açtığımda güncelleme istiyor. navigasyonu nasıl kullanabilirim. program mı gerek artıdan
ben ilk defa cfw atıcam acaba birşey olmaz degil mi verdiginiz adımlardan sonraa
yorumlarda hafıza kartı simgesi kaldırma modunu ekledim ordan indir rofs2 e at yeterdostum senden bi ricam olucak başka fw çıkarmıycam demişsin yalnız birden fazla sorunla karşılaştım şöyle ki hafıza kartı simgesini kaldırmak istiyorum dosyalara girip bi ses kaydı dinledğimde geri dediğim komple menü ekranına dönüyor mesajlarda ikonlar yazarken yazının üstüne biniyor ikonlarda hoşuma gitmedi açıkçası kendimiz değiştirebilirmiyiz? müzik playerdada tüm şarkılar dedğimde aşağıya indiğimde şarkılar gözükmüyor ve en az 1 dk falan bekletiyor görünmesi bunun dışında sesi en yüksekteyken cızırtı yapmaya başladı başka bi problemle karşılaşmadım yalnız senden bugüne kadar çıkardığın fw leri bana mail yoluyla atarsan ya da link şeklinde çok sevinirim arasında beğendiğim çok güzel bi cfw vardı bende silmişim onu bulamadım da yardımcı olursan sevinirim
güven verdin dostum
dostum senden bi ricam olucak başka fw çıkarmıycam demişsin yalnız birden fazla sorunla karşılaştım şöyle ki hafıza kartı simgesini kaldırmak istiyorum dosyalara girip bi ses kaydı dinledğimde geri dediğim komple menü ekranına dönüyor mesajlarda ikonlar yazarken yazının üstüne biniyor ikonlarda hoşuma gitmedi açıkçası kendimiz değiştirebilirmiyiz? müzik playerdada tüm şarkılar dedğimde aşağıya indiğimde şarkılar gözükmüyor ve en az 1 dk falan bekletiyor görünmesi bunun dışında sesi en yüksekteyken cızırtı yapmaya başladı başka bi problemle karşılaşmadım yalnız senden bugüne kadar çıkardığın fw leri bana mail yoluyla atarsan ya da link şeklinde çok sevinirim arasında beğendiğim çok güzel bi cfw vardı bende silmişim onu bulamadım da yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?