5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi

CFW'den önce de olmuyordu hala olmuyor. İşin garibi kodu 5 kere yanlış girdiniz deyip açıyo telefonu.

açar çünkü telefon güvenlik sorgusu kapalı ondan açıyor telefonu

- - - Eklendi - - -

hımm... hafıza kartını çıkart takma... hard format at dene...

- - - Eklendi - - -

haha herçekten çok güldüm buna ya

napim artık espiriye vuruyorum biraz ama doğru yani dönüyordu

haqan bi şey soracam aklından ofw geçiyo mu?c6 fw yaptın ofw yapmayı düşünüyor musun?

Konu Sahibi
haqan bi şey soracam aklından ofw geçiyo mu?c6 fw yaptın ofw yapmayı düşünüyor musun?

symbian belle finali getirdikten sonra symbian annayıda final yapıcam belki ondan sonra ofw yaparım şuana kadar böyle bi düşüncem olmadı

peki onlar ne zaman çıkacak hakan merak ettim sadece.haziran ya da temmuz mu?final versiyonlarinda n8 fontu ile dokunmatik tuş kilidi olursa iyi olur

Konu Sahibi
peki onlar ne zaman çıkacak hakan merak ettim sadece.haziran ya da temmuz mu?final versiyonlarinda n8 fontu ile dokunmatik tuş kilidi olursa iyi olur

belle 26.06.2012 de
anna daha tarihi net değil çalişmalara başlamadim
ofw yaparmiyim oda belli değil
n8 fontunu atarim sana sen kullanirsin yazilimin ana fontu pure fontur. Bellede zaten dokunmatik tuş klidi var

alpiki

Üye
arkadaşlar ben 5800 a bahsi geçen symbian belle yaptım fakat angry birds. fruit ninja gibi belle oyunlarını yüklediğimde oynatmıyor bunun sebebi neolabilir?

Enes

Üye
arkadaşlar ben 5800 a bahsi geçen symbian belle yaptım fakat angry birds. fruit ninja gibi belle oyunlarını yüklediğimde oynatmıyor bunun sebebi neolabilir?

sadece modifiye ediyorsun telefonu ondan

Konu Sahibi

uygulama ve tema desteği değişmez yine s60 v5 yükliceksin

- - - Eklendi - - -

yok öyle demek istemedim cfw ye flash ekran yapılmıyor mu yani bizim cfw ye yapsak nasıl olur demek istedim ?

ev ekranı yokki c6 portlarında..

ben angry birds i yükledim. çalışıyor. level 40 dayım

payne46

Üye
Ben bunu yükledim gerçekten çok başarılı elinize sağlık. Fakat müzik player güncellemesi yaptıktan sonra kütüphane yenilemez oldu. Bunun bi çözümü varmı veya bi önceki sürüm varmı onu yüklesem ??

yoo daha önce kullandım yenile dediğimde yeniliyordu.

Konu Sahibi

müzik player güncellemesinde hata var.. hard format atıp hafıza kartını biçimlendir güncelleme...

- - - Eklendi - - -

yoo daha önce kullandım yenile dediğimde yeniliyordu.

menüye atma sorunu oluşuyor... ondada farklı sorun olmuş

ben de güncelledim ama bi sorun yok