5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

titresmesi hoşuma gidiyordu simdi bu telefon nokıa dan çıktı dimi bir güncelleme gelse haberimiz olmuçak

Konu Sahibi
bende sorun yok ama sadece yan tuş kilidi titremiyo

onu kaldırdım

---------- Eklendi @ 15:45:56 ---------- Yazıldı @ 15:45:27 ----------

o bir sorun deil titreşim kaldırıldı

---------- Eklendi @ 15:46:50 ---------- Yazıldı @ 15:45:56 ----------

titresmesi hoşuma gidiyordu simdi bu telefon nokıa dan çıktı dimi bir güncelleme gelse haberimiz olmuçak

atabilirsen rofs2 ye atarım modu sana.. yo gelir ovi suitiye bağlarsın güncellersin.. güncelleme çıkarsa zaten yazılıma en baştan başlıcam

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/belle-topbar-v2-00-turkce-symbian-1-s-3-anna-belle-unsigned-kng-reis-618139.html belle topbar v2.0 güncellemesi ile yazılıma gömülmeye hazır kaybolma hatası pek yok yakınlık sensörü ile çalışıyor.. Belle_TopBar.mif dosyası ile biraz oynayıp özellikleri değiştirebilecek kadar bilgili bir arkadaş varsa çok süper olur en azında belle shell in topbar ındaki şeyler olsa hiç fena olmaz

---------- Eklendi @ 16:03:57 ---------- Yazıldı @ 16:00:09 ----------

simdi bu telefon nokıa dan çıktı dimi bir güncelleme gelse haberimiz olmuçak
ewet ama bir güncelleme gelirse hakan kardeşimiz o güncelleme üzerine kurulu olarak bizim cfw yi güncelleyecek..

birde ben gba emulatör kurdum ama bir sorun var oyunu acıyorum yanda haraket tuşlari var ama koşarken aynı anda zıplayamıyorum yani birbirine bağımlı çalışıyo tuş ile ekran

lazye

Üye
birde ben gba emulatör kurdum ama bir sorun var oyunu acıyorum yanda haraket tuşlari var ama koşarken aynı anda zıplayamıyorum yani birbirine bağımlı çalışıyo tuş ile ekran

kardeşim aynı anda 2 tuşu algılamaz çünkü 5800 da multitouch özelliği yok ve çözümüde yok maalesef .s

yok anlamadın normalde oynaniyordu ben mesela zıplama yeşil tuş haraket ekran üzerinde o yüzden yapılabiliyordu bunda engelliyo .s

Konu Sahibi

ordaki belle topbar s3 ama bize v5 lazım... var bendede oda cfw ye gömülmüyor gömülünce çalışmıyor... çalışsa çoktan yapmıştım

---------- Eklendi @ 17:22:51 ---------- Yazıldı @ 17:21:03 ----------

yok anlamadın normalde oynaniyordu ben mesela zıplama yeşil tuş haraket ekran üzerinde o yüzden yapılabiliyordu bunda engelliyo .s

zıplamaya bas bırak zıpladıktan sonra sağ veya sola bas... aynı anda 2 tuş çalışmaz...

cidden önceden çalışıyordu tuş ile ekran aynı anda çalışması lazım hadi hem zıplama hemde sağ sol ekran üzerinde olsa dediğin doğru ama biri normal telefon tuşu biride ekranda

Konu Sahibi
cidden önceden çalışıyordu tuş ile ekran aynı anda çalışması lazım hadi hem zıplama hemde sağ sol ekran üzerinde olsa dediğin doğru ama biri normal telefon tuşu biride ekranda

artık oynamıcan ona yapıcak bişeyim yok kardeşim

Enes

Üye
internet tarayıcısı hafıza kartına geçirlidiğini biliyorum bu cfw de ama neden hala telefon hafızası gün geçtikçe doluyor ki ? ne tema ne program hiç birşey de kurmuyorum ayrıca

Konu Sahibi
internet tarayıcısı hafıza kartına geçirlidiğini biliyorum bu cfw de ama neden hala telefon hafızası gün geçtikçe doluyor ki ? ne tema ne program hiç birşey de kurmuyorum ayrıca

web browser ayarlarından gizlilik e gir geçmişi kapat dolmaz.. bendede doluyordu ama orayı kapatınca dolmamaya başladı hala 80.6 mb ta teleofn hafızası

Enes

Üye

web browser ayarlarından gizlilik e gir geçmişi kapat dolmaz.. bendede doluyordu ama orayı kapatınca dolmamaya başladı hala 80.6 mb ta teleofn hafızası

benim formattan sonra 78mb a kadar çıkıyo hafıza 80 görmedim ama şu dediğine bi el atayım

Konu Sahibi
benim formattan sonra 78mb a kadar çıkıyo hafıza 80 görmedim ama şu dediğine bi el atayım

onun nedenide sizde çok uygulama var bende yok e-posta,güncelleme, ovi mağaza,şebeke menü, setting wizard, ses kaydedici... ben sadeliği sevdiğim için ve kullanmadığım için bunları siliyorum kendimden siizde var o yüzden 80 i görmüyorsunuz

fadim333

Üye
bisey sormak istiyorum ben telefonun orjinal haliyle bu siteye (oobs.trakya.edu.tr/) girebiliyordum cfw yukledikten sonra siteyi acabiliyorum fakat giris yapamiyorun bunun icin ek bisey mi yuklemem gerek?

selam arkadaşlar ...... birinci sayfadaki indirme linkleri en son güncelleme mi?

Konu Sahibi
selam arkadaşlar ...... birinci sayfadaki indirme linkleri en son güncelleme mi?

evet en son güncel linkler

---------- Eklendi @ 22:15:06 ---------- Yazıldı @ 22:14:40 ----------

bisey sormak istiyorum ben telefonun orjinal haliyle bu siteye (oobs.trakya.edu.tr/) girebiliyordum cfw yukledikten sonra siteyi acabiliyorum fakat giris yapamiyorun bunun icin ek bisey mi yuklemem gerek?
opera uygulamasını yükle bi dene kardeşim

Konu Sahibi
onuda denedim oyle de giris yapilmiyor neden olabilirki ;(

belki sitede şuan bişe vardır.. başka bir cfw ile dene istersen...

---------- Eklendi @ 22:28:27 ---------- Yazıldı @ 22:28:00 ----------

yorumlar 2.000

---------- Eklendi @ 22:38:57 ---------- Yazıldı @ 22:28:27 ----------

Symbian Belleeee