scuf
Üye
5800 Wlan Aynı Ağ Sorunu !
Arkadaşlar dün V.40 yazılımını yükledikten sonra wlan ile ağ arattırdım 1 tane buldu normal eski versiyonda kullandığım ağ, onunla nete girdim çıktım sonra bi daha bağlandım bu sefer aynı ağın 2. si çıktı oraya kaydetti ve onunla bağlandı bi daha arattım 3. sü çıktı yani sonuç olarak wlan a tıkladığımda 3 tane ağ bulundu diyor şimdi ama hepsi aynı modeme ait , wlan sekmesine tıkladığımda şöyle gözüküyor ,
TI-AWRT
TI-AWRT (1)
TI-AWRT(2)
Bu şekilde gözüküyor hepsi aynı modem ama 3 tane seçenek çıktı ilki normal diğer versiyonda girdiğim ağ , v40 yazılımını yükledikten sonra aynı ağdan tekrar açtı 2 tane daha bunları silemiyorumda öyle kaldı acaba diğer 2 sini silmenin yada iptal etmemin bir yolu varmı HARD FORMAT dışında.Bu sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirirm.
TI-AWRT
TI-AWRT (1)
TI-AWRT(2)
Bu şekilde gözüküyor hepsi aynı modem ama 3 tane seçenek çıktı ilki normal diğer versiyonda girdiğim ağ , v40 yazılımını yükledikten sonra aynı ağdan tekrar açtı 2 tane daha bunları silemiyorumda öyle kaldı acaba diğer 2 sini silmenin yada iptal etmemin bir yolu varmı HARD FORMAT dışında.Bu sorunla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirirm.