5800 wlan ağı bulunuyor diyip kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali180593

Üye
    Konu Sahibi
5800 wlan ağı bulunuyor diyip kalıyor
wlan sihirbazından veya bağlantıdan giriyorum eskiden 1 saniyede hemen buluyordu ama şimdi giriyorum hemen arıyor wlan ağı bulunuyor diye yazıyor sonra hep öyle kalıyor baya bekledim ama sorun hala devam ediyor esas_cocuk un konusuna da yazdım ama giremiyormuş özel mesaj da mesaj sayım az olduğundan atamıyorum bu yüzden konu açtım.tel versiyonu v31 bu arada.format versiyon yükseltmesi falan işe yarar mı ya da servise mi vermek zorundayım?

americanboy

americanboy

Üye
o sorunmu değilmi bilemiyorum ama o dediğin v50 dede devam ediyor bence yazılım güncelleme v31 en iyisi eğer v31.0.101 ise tabi

ali180593

Üye
    Konu Sahibi
evet v 31.0.101 de bunun hiç bir şekilde çözümü yok mudur daha 1-2 ay oldu servise vermeden bir çözümü var mıdır?

americanboy

americanboy

Üye
çözümü yok en son yazılım v50 ondada var bu sorun bence v31 de kala güncelleme ben ğişman oldum

--------------- Ekleme ---------------

v60 çıkana kadar bekle

ahenk

ahenk

Üye
servise versen ne olucak söylicekleri güncelleme yapmamız gerekli zaten ne güncellemeyse ilk lafları o

iyi forumlar

ali180593

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yapınca yine aynı sorun olursa ne olacak peki yine servise versem?

ahenk

ahenk

Üye
belli olmaz belki düzelir düzelmesse belki değişim falan derler dicem ama cogu kişide bu sorun var gibi

iyi forumlar

WitchKing

Üye
Fll bug oldu :S adam gibi bi firmware çıkaramadılar.

ali180593

Üye
    Konu Sahibi
telefon hakikaten kafayı yedi sabah bir tıkladım hemen buldu wlan sonra akşama doğru yine bozuldu bir de şimdi kapatıp açıyorum sonra2-3 kez kapanıp açılıyor kendisi neyse servise vermek en iyi çözüm galiba :S

serhat_002

serhat_002

Üye
bence de güncelleme bende de v3.1 vardı telefon daha iii di şimdi v5 yükledim donup duruyo pişman oldum güncdellediğme

ali180593

Üye
    Konu Sahibi
sorun hala devam ediyor güncelleme de yapmadım ve hala wlan bulamıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt