5800 Wi-Fi bağlantılı IMplus Messenger v8.00 s60v5 SymbianOS9.4 5800

Sponsorlu Bağlantılar

GS_UA_01

Üye
bnu nasl alyorz aceba

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
Nadir kardeş 15haneli kod istio onu nerden bulucaz bi bilgin warmı yada sende warmı?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
kırılmış hali buyrun arkadaslar linki ama önce imzalayınnn :oke:

ertu55

ertu55

Üye
saolasın

fidelio1

Üye
merhaba öncelikle teşekkürler bu uygulamayı telefona indirip kurmak istedim ancak bu uygulama güvenli değil türünde bir uyarı verdi devam dedim fakat benzer uyarı vererek yüklemeyi reddetti. imzalama mı gerekiyor ve bu nasıl yapılır yardımcı olur musunuz? bir de konuyla pek ilgili değil ancak *#0000# den güncelleme yapmak istediğimde sunucu profiliniz yok türü bir uyarı veriyor. telefonu yeni aldım v40 sürümü var. yardımlarınız için teşekkürler.

harunca1978

Üye
tşkler

ertu55

ertu55

Üye
merhaba öncelikle teşekkürler bu uygulamayı telefona indirip kurmak istedim ancak bu uygulama güvenli değil türünde bir uyarı verdi devam dedim fakat benzer uyarı vererek yüklemeyi reddetti. imzalama mı gerekiyor ve bu nasıl yapılır yardımcı olur musunuz? bir de konuyla pek ilgili değil ancak *#0000# den güncelleme yapmak istediğimde sunucu profiliniz yok türü bir uyarı veriyor. telefonu yeni aldım v40 sürümü var. yardımlarınız için teşekkürler.

o uyarıyı her program kurarken verir kardeş telefonu hacklemen lazım ama v40 hack çıkmadı daha beklemen gerek birde telin son frimware zaten neyini güncelleyeceksin

uzmanugur

Üye
saolasn eline emegine sağlık kardes...

brazen_e

Üye
saol

orhaan48

orhaan48

Üye
wi-fi bağlantılı %100 calışıyor bizzat denedim
sadece msn değil :oke: toptan bağlanın hepsine hayırlı olsun
eee bi teşk edersiniz herhalde :ehe
AOL
YAHOO!
GOOGLE TALK
MySPACE
teşekkürler emeğine sağlık ama ovide var

uskutar

Üye
arkadaşlar benim 5800 sis desteklemiyo ne yapabilirim acaba... yardımcı olursanız sevinizrim şimdiden teşekkürler

durancan42

Üye
emeğine sağlık

asadmavi

asadmavi

Üye
Arkadaşlar ben fring indirip kurdum firing in kendi sitesinden oda aynı programları destekliyor hatta skype ile pc tel arasında wi-fi ile görüntülü görüşebiliyorum denemenizi tavsiye ederim.

YUKARIDAKİ YAZIMI GÜNCELLİYORUM TARİH : 04,01,2011

Arkadaşlar yaklaşık bir aydan bu yana skyp firing ile çalışmamaktadır , yani fring programında skyp bölümü silinmiştir çıkmamaktadır ,yani 5800 dan pc ile wi-fi üzerinden görüntülü görüşemiyoruz .

N70laz

Üye
teşekkürler

serkan616161616

Üye
teşekkürler...

ozgur1tutsak

ozgur1tutsak

Üye
Güzel Paylaşım Tşk.

mehmetxl

Üye
tşkler

Adilx05

Adilx05

Üye
arkadaşlar benim 5800 sis desteklemiyo ne yapabilirim acaba... yardımcı olursanız sevinizrim şimdiden teşekkürler
Maalesef Öyle Bi İhtimal Yok 5800 S60V5 Olduğundan 5. Nesil Bütün Sis Ve Sisxleri Yükler Sen Bi Daha Kontrol Et.... :oke:

destroy116

destroy116

Üye
Bunu arıyordum ya sağol

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar

Üst Alt