5800 Web Browserine N900 Spin Zoom Özelliği Mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
5800 Web Browserine N900 Spin Zoom Özelliği Mümkün mü ?
Arkadaşlar N900 de gördüm merak ettim aceba 5800 ın web browserine de boyle bir zoom özelliği kazandırılabilir mi ?
[video=youtube;6twJCUZrd3E]http://www.youtube.com/watch?v=6twJCUZrd3E[/video]
Bilmeyenler için Videosu :oke:

'Patron

'Patron

Üye
Ooo çok iyi be spin zoom :oke: sanmıyorum 5800da boyle bir ozellık olduğunu. biz çift tıklayarak yaklasmaya devam edelım. :d:

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Ooo çok iyi be spin zoom :oke: sanmıyorum 5800da boyle bir ozellık olduğunu. biz çift tıklayarak yaklasmaya devam edelım. :d:
Çok zor bişey gibi gözükmüyor aslında ya donanımsal özellik gerektirecek bişey olmadıgından soruyorum aslında

'Patron

'Patron

Üye
Bence o Spin . kapasitif ekran gerektirir. n900un kapasıtıfmı gerçi bilmiyorumda.

nalcam22

nalcam22

Üye
bu n900 ün fiyatı nekadar bilen varmı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
güzelmiş donanımsal bir özellikdeğilse yüklenilebilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
merak ettim. Kesin bilgisi olan yok mu?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o kalemi tanıyorum ben vidyodaki ondan değil :D

oktay2617

Üye
arkadaşlar n900 de ki zoom olayı söyle! Ekrana basılı tutup saat yönünde donduruyorsun! Yani kalemle falan alâkası yok işin? 5800da olmaz kanımca,çünkü hem ekrana bastırıp hem saat yönünde döndürmek çoklu dokunmayi ( multi-touch) gerektirir? Ama 5800da bu özellik yok?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
n900 de de multitouch yok güzel kardeşim

oktay2617

Üye
haklısın kardeş,simdi araştırdım ben yanlış biliyor musum? Direncsel bir ekranda multi-touch pek performanslı olmaz diye düşünmüştum oysa n900de yolmus zaten! Ama ekran mükemmel hassas diyorlar! Gerçi bana kalırsa 5800in ekranı bile çok çok iyi! Kullanmayi bilmek lazım! Baş parmağımın tırnağı ile kullanıyorum,olağan üstü rahat oluyor? Neyse konu dağılmasin! Iyi geceler herkese.!!

4EverNight

4EverNight

Üye
1-Kardeşim Nokianın keni güncellemesine ekyeceğini sanmıyorum...
2-N900 cfw sinden port edilebilir fakat dll dosyaları arasında bir uyuşmazlık dan dolayı sorun arz edebilir...
3-Farklı bir web tarayıcısına ek özellik olarak getirilebilir...

Bilgim bunlarla kısıtlı :(

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
1-Kardeşim Nokianın keni güncellemesine ekyeceğini sanmıyorum...
2-N900 cfw sinden port edilebilir fakat dll dosyaları arasında bir uyuşmazlık dan dolayı sorun arz edebilir...
3-Farklı bir web tarayıcısına ek özellik olarak getirilebilir...

Bilgim bunlarla kısıtlı :(

aynen dll dosyaları ile port edilebilir ama kim uğraşacakki

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
N900 deki Firefox tabanlı bi web browser di yanlış hatırlamıyorsam. N900 Cfw sinden port edilmesine imkansız gözüyle bakıyorum şu an için çünkü çoook farklı işletim sistemleri taşıyorlar :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt