pissed26
Üye
-
Konu Sahibi
-
olmadı kardeşim yine aynı şekilde geliyo bildirimle sürekli açık kapanmıyo ne yaparsan yap üstte kalıyo bide ekran görüntüsü aldım net anlaşılması içinx.facebook.com'a girmeyi dene
olmadı kardeşim yine aynı şekilde geliyo bildirimle sürekli açık kapanmıyo ne yaparsan yap üstte kalıyo bide ekran görüntüsü aldım net anlaşılması için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baharçiçeği Merve seni seviyor
hocam ayarlar zaten dediğiniz şekilde o halde resimdeki düzensizlik mevcutaynen bunları yap düzelecektir:
tarayıcıya gir
ayarları aç
sayfa ayarını aç
içeriği yükleyi tümü yap
hocam twitter yada herhangi bi sitede sorun yok sadece facebookta yapıyo hard format attım yine banamısın demedi diğer 5800 lara baktığımda herhangi bi sorun yok olsa siteden kaynaklı bi sorun diyeceğimGeçici bir sorun gibi bende de twitter'a girerken oluyor. Çerezleri sildigimde ve ram'i boşalttığımda düzeliyor. Ram yetmezliğinden kaynaklanıyor olabilir
Bende bir sorun yok çok ilginç. 5800 music burda ekran alıntısı var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/QUOTyalnız hocam şuna dikkat ettim sizde sayfa açıldıktan sonra x.facebook.com/ demiş kalmış bende o kısım sürekli şu halde x.facebook.com/?_rdr tarayıcıya yazıp giriş deyince direk x.facebook.com/?_rdr bu linke yönlendirme yapıyo
hocam yedekledim hard format attım ayarları geri yüklemeden denedim yine olmadı virüs taraması yaptım bi sıkıntı çıkmadı ama screen shoottaki düzeneğin sorununu ne anlamış nede çözmüş değilim
hafıza kartıyla ilgili dediklerinizi yaptım bi düzelme olmadı diğer sitelerde hiçbi problem yok hepsine çatır çatır bağlanıyo opera ile denedim onda sıkıntı yok onunla girebiliyorum ama biraz kasıyo gibiÜstte ki güç düğmesine bas "Hafıza kartını çıkart" yap arka planda çalışan uygulamalar kapansin sonra tarayıcı ile bir daha dene. Bir de opera mobile ile x.facecook.com girmeyi dene.
---------- Eklendi @ 18:19:36 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------
Hmm çok ilginç bir sorun peki diğer sitelere girdiğinde (dokunmatik siteler) aynı sorunu veriyor mu? Ve belki bir faydası olmayacak ama hafıza kartını kullanmadan dene.
evet wifi ile girdiğimde oluyo 10 mb internet hızım var daha ne kadar yavaş olabilirki ama şuna dikkat ettim profilimwifi ile girdiğinizde aynı sorun oluyor mu? Kanaatimce internetiniz yavaş ve tüm içerik yüklenmeden tarayıcı işlemi (yani sayfayı yüklemeyi) durduruyor ve daha fazla içerik yüklenmiyor. Böyle olunca da içerik yamuk yumuk kalıyor
tamamda hard format attım hocam daha nası yetecek bu anlamadımram yetmezliğinden kaynaklanıyor..
Kardeşim sorunun ne bilmiyorum ama nokia suite ile bi yedek al çak formatı geç baktın düzeldi ne ala düzelmedi geri yedeğini yüklersinbenim tarayıcım indirme yaptığımda indirme bittiğinde otomatikmen kendinden kapatıyor tarayıcıyı bu sorun nedir peki? Telefon 5250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?