5800 video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hombusman

Üye
    Konu Sahibi
5800 video izleme
arkadaşlar 5800 a allok converter la da attım formar factory ilede ama bazı videolarda sadece ses geliyor görüntü yerine mavi bir ekran oluyor.bu sorunu nasıl çözerim?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
video ları hangi formata dönüştürüyor attığın program

hombusman

Üye
    Konu Sahibi
mp4 formatına

hombusman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş hiç mi yok video izleyipte bu hatayı alan?

''zeus''

''zeus''

Üye
ya bu hatayı ben de alıyorum totel video converterden mp4,mpeg... uyan tüm formattaki videoları attım, ses gelio görüntüyok hacı bu ne !! ??

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşlar 5800 a allok converter la da attım formar factory ilede ama bazı videolarda sadece ses geliyor görüntü yerine mavi bir ekran oluyor.bu sorunu nasıl çözerim?

ARKADAŞIM AŞAĞIDAKİ LİNKTEN PROGRAMI İNDİR İSİM VE ŞİFRE İSTİYECEK ETKİNLEŞTİRME İÇİN ONLAR ZATEN SOYANIN İÇİNDE VAR ORDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK ETKİNLEŞTİRİRSİN. ŞİMDİ SIRA GELDİ PROGRAMIN AYARLARINA BUNUN GİBİ OLSUN AYARLARI.. SİZE YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

PROGRAMIN LİNKİNİ VERMEYİ UNUTMUŞUM BUYRUN LİNK BURADA BU DURUMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.

errant67

Üye
bende nokia video converter factory pro 3.0 diye program var crackli nokia telefon modeli seç çevirsin kendi :D

''zeus''

''zeus''

Üye
yok arkadaş olmuyo ya . . . !!!! :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

rsrunlu

Üye
nokia video converter factory pro 3.0 şifre bulabileceğim yer varmı?????????????

nalcam22

nalcam22

Üye
uc player yükle yolunadevam et

s_uzun

s_uzun

Üye
arkadaşlar sadece mp4 yaptınız iş bitti diye bişey yok bunun ekran boyutuda var cartı curtuda var onları yanlış ayarlarsanız video açılmaz tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt