5800 Video izleme Sorunum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noxeble

Üye
    Konu Sahibi
5800 Video izleme Sorunum Var
  • Selam arkadaşlar benim video izleme sorunum var.
  • Opera (Normal-Mini) , Skyfire Zaten Kapatıldı , Bolt iğrenç bi taraycı bu tarayıcılar dışında video izlemem için başka bi öneriniz varmı video hiç bi şekilde izleyemiyorum.
  • Allah aşkına şu sorunuma bi çare bulun.
  • Telefonum 5800 Xpress Music. :off:

gowlet

gowlet

Üye
Opera Mini ile v4.1 versiyonunda Youtubeden video izlenebiliyordu ama şimdi izlenmiyor. :S

gmkanca

gmkanca

Üye
ya sorun internet hızından veya kullandığın sürümden dolayı oluyodur

Noxeble

Üye
    Konu Sahibi
Almaz olaydım lanet telefonu , gidip iphone 3g aldım bitane oh be rahatladım frash yamasını kurup çok rahat video izleyebiliyorum artık.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hayirli olsun en iyisini yapmissin :)

Noxeble

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardesim herkeze tavsiye ederim :)

''zeus''

''zeus''

Üye
ya bi... :d: kullanmayı bilmionuz...

rapcityyy

Üye
Vtap inDirseyDin Be Kardeş :hmmm

bthn_997

bthn_997

Üye
yahu ben de mi sorun var diye düşünüyorum ara sıra :D
ben telefonun kendi tarayıcısından (wlan tabii :ehe ) youtube daki videoları izleyebiliyorum.
facebooktakiler için çözüm var ama boşver gerek yok bence :islik

SilentOne

SilentOne

Üye
face için sadece bolt olmasın yha başka çözümler arıyoz biri çıksada cfwsinde facedede videoları izleme imkanı koysa

''zeus''

''zeus''

Üye
ya ben face videolarını izleyebiliyorum , videoyu indiriyo sonra açıo real playerden kendisi sonra kapatınca video silinsinmi ? diyor ( açtığın videoyu indiriyo) bukadar . . . :ohannes::good: ve veb tarayıcısı kullanmıyorum , kendi web ' i

--------------- Ekleme ---------------

silinsin mi? demiyo , kaydedilsin mi ? diyo

miyelin

Üye
5800 la kendi tarayıcısından youtube ve google video tabanlı sitelerden çok rahat video izleyebilirsiniz. ayrıca facebooktan video izlemek için .facebook.com adresini kullanabilirsiniz ki her videoyu açmayacaktır ama pek çok videoyu izleyebilirsiniz. ya da vtap'ı da kullanabilirsiniz facede izleyemediğiniz videoyu indirin çin yapımı video izleme programlarıyla onlarıda izleyin...

muzo125

Üye
arkadaşlar ben 5800 ile facebooktan videoyu açmaya çalıştığım zaman kullanıcı adı ve şifre istiyor, facebook kullanıcı adı ve şifresini girdim olmadı lütfen yardımcı olun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt