Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Versiyon İle İlgili Sorunum Var
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tunishop
Üye
Konu Sahibi
5800 Versiyon İle İlgili Sorunum Var
Dün 5800 XM Aldım. Aldığımda v31'di wifi ile güncellemeleri kontrol ettim v50 buldu ve yükledim. Bugün v40 gördüm internette ev ekranında kısayollar fln geliyormuş ve bir sürü yenilik.. Ben v40'ı nasıl yükleyebilirim ?? Şimdiden teşekkür ederim
magicprism
Üye
v50'yi yüklemişsin zaten v40'daki özellikler zaten v50'i yüklediğinde de var.o yüzden yüklemene gerek yok.zaten v50 iken v40'a da indirme şansın da yok..
tunishop
Üye
Konu Sahibi
v31de Ev ekranı
v40da Ev ekranı
V50'de böyle bişey yok ama?
zirk32
Üye
nasıl olmaz yahu ev ekranı ayarlarında var bende v50 kullanıyorum bende var. İyice bak
Sen önce v40 sonrada v50 yüklemişsindir. Ben v31aldım telefonu ve direk v50 yükledim.
hancerhabib
Üye
bende aynen üsteki arkdaşın dediği gibi yaptım 31 den 50 yükledim, ve yukarıdaki resimler hep 50 gösteriyor,
tunishop
Üye
Konu Sahibi
Telefonu Orjinal Ayarlarına yükledim herşey yoluna girdi arkadaşlar ilgilenenler için teşekkür ederim..
esas_cocuk
Üye
arkadaşım v5 e güncelledıkten sonra hard format atmanı tavsıye ederım ve ayarlardan ev ekranı temasını rehber çubuğu yaparsan bahsettığın ekranı görebılırsın ...