5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

mcsh1919

Üye
benim telefonumun ekran döndürme sensörü çalışmıyor neden olabilir

mcsh1919

Üye
yaptım olmuyor

ghoul06

Üye
kardesım ben nokıa 5800 ıcın belle yuklemek ıstıyorum ama hıc bır bılgım yok bana yardımcı olurmusun veya benı bı konuya yonlendırmısın ?

ozkan1979

ozkan1979

Üye
arkadaşım ben 5800 hafıza kartını kurcaladım içinde foto ve videoları sildim sonrasında telefonum çok kasmaya başladı dokunmatik takılmalar olmaya başladı hafıza kartını çıkardıgımda tel uçak gibi oluyor
hafıza kartını biçimlendirsem içinde navigasyonlarım var ndrive ve garmin onlarda gidecek
ne yapmamı önerirsiniz
teşekkürler.

mcsh1919

Üye
otomatik döndürmede işaretli ama dönmüyor

xx11xx11

xx11xx11

Üye
kolay glsin arkadaşlar 5800a flash player yani video izlemeye glnce sol ustte mavi kırık f şeklnde olan warya ondan warmı youtubede izlym no problem

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşım ben 5800 hafıza kartını kurcaladım içinde foto ve videoları sildim sonrasında telefonum çok kasmaya başladı dokunmatik takılmalar olmaya başladı hafıza kartını çıkardıgımda tel uçak gibi oluyor
hafıza kartını biçimlendirsem içinde navigasyonlarım var ndrive ve garmin onlarda gidecek
ne yapmamı önerirsiniz
teşekkürler.

Biçimlendirmekten başka çare görünmüyor... O uygulamaların setupları yok mu? Tekrar yüklersin...

- - - Eklendi - - -

otomatik döndürmede işaretli ama dönmüyor

Bilgilerini yedekleyip bir soft format at istersen, sorun çözülmezse donanımsal bir arızadır...
Garanti varsa servise götür, yoksa yine de servisten fiyat al servise yaptır telefonculara çarpılma...

- - - Eklendi - - -

kolay glsin arkadaşlar 5800a flash player yani video izlemeye glnce sol ustte mavi kırık f şeklnde olan warya ondan warmı youtubede izlym no problem

5800 a flash player olmaz, flash lite olur ve o da zaten yüklüdür..

youtube dan video izleyebilmek için şu konuda yazanları uygularsan sorunsuz bir şekilde youtube videolarını izleyebilirsin http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/youtube-flash-player-geri-getirme-cozuldu-712462.html

abuzerrrrr

abuzerrrrr

Üye
selamlar hocam ben 2 yıldır navigasyonumu sorunsuz kullanıyorum iki gün önce bi güncelleme vardı onu yaptım. bir ara yine navigasyona ihtiyacım oldu çalıştırdım gps ye bağlandı ama hedefi gösterdim hata verdi. "navigasyon bu konumdan başlatılamıyor" haritaları kaldırdım ovi suiteden tekrar yükledim ama yine aynı hatayı verdi. yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim

ozkan1979

ozkan1979

Üye
arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim şimdi ovi magza çalışmıyor tıklıyorum birşey gelmiyor güncelleme yapmak istiyorum ama hiç birşey gelmiyor
ayrıca nokia maps güncelleme yapmak istiyorum onuda yapmıyor wifi üzerinden
bu işlemleri ovi storeden yapabilirmiyim
bu arada telim hacli kulanıyorum
teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

magzayı güncelledim netten stup bulup yükledim oldu
aynı şekilde ovi harita stup seklinde yüklesen olurmu ovi maps 5800 için en son sürüm kodu nedir ve stup şeklinde nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

Emrgncy

Emrgncy

Üye
selamlar hocam ben 2 yıldır navigasyonumu sorunsuz kullanıyorum iki gün önce bi güncelleme vardı onu yaptım. bir ara yine navigasyona ihtiyacım oldu çalıştırdım gps ye bağlandı ama hedefi gösterdim hata verdi. "navigasyon bu konumdan başlatılamıyor" haritaları kaldırdım ovi suiteden tekrar yükledim ama yine aynı hatayı verdi. yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim
Klasik bir cevap olacak ama bilgilerini yedekleyip bir soft format at ve tekrar kontrol et, güncellemelerde yeni güncelleme görünürse, güncelleme...

- - - Eklendi - - -

arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim şimdi ovi magza çalışmıyor tıklıyorum birşey gelmiyor güncelleme yapmak istiyorum ama hiç birşey gelmiyor
ayrıca nokia maps güncelleme yapmak istiyorum onuda yapmıyor wifi üzerinden
bu işlemleri ovi storeden yapabilirmiyim
bu arada telim hacli kulanıyorum
teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

magzayı güncelledim netten stup bulup yükledim oldu
aynı şekilde ovi harita stup seklinde yüklesen olurmu ovi maps 5800 için en son sürüm kodu nedir ve stup şeklinde nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Güncellemeleri nokia suite ile yapabilirsin, ayrıca telefonunun son sürüm olup olmadığı da görünür...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
telefonun hacklı sunrise var sadece ovi maps güncellemek istiyorum
pc suite ile denedim hata veriyor güncellemiyor bunu daha başka nasıl yapabilirim wifi ilede olmamıştı
hazır dosyaları yüklesem hafıza kartına o şekilde olurmu
bi yönlendirme yaparmısınız

- - - Eklendi - - -

ben türkiye haritalarını içeren hazır cites klasörü arıyorum direk hafıza kartına atsam olur herhalde

abuzerrrrr

abuzerrrrr

Üye

Klasik bir cevap olacak ama bilgilerini yedekleyip bir soft format at ve tekrar kontrol et, güncellemelerde yeni güncelleme görünürse, güncelleme...

- - - Eklendi - - -

Güncellemeleri nokia suite ile yapabilirsin, ayrıca telefonunun son sürüm olup olmadığı da görünür...

hocam valla senin söylediğin klasik cevabıda yaptım yani format attım. tekrar herşeyi yükledim ama yine olmadı ne yapabilirim acaba bununla ilgili sorunu olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

kemter61

Üye
e.mail alamıyorum ne yapmam lazım arkadaşlar bi yardım lütfen

kahramanlc

Üye
n8 var bende ama ona gore oyunlar bulamiyorum symbian oyunlari indir dedi arkadas o ne ise yariyor onuda bilmiyim telefonu yeni aldm pek bilgim yok

murat.122a

murat.122a

Üye
burada ve simdi uygulaması çalısmıyor

kemter61

Üye
"E=Emrgncy112;5697954]
Forumda S^3 oyunlar bölümüne bak...

- - - Eklendi - - -

eposta tanımlı mı?
[/QUOTE]" evet e posta tanımlı ya asıl sorun bi facebook sayfası açayım dedim telefondan ama kayıt olurken kod istiyor o kodu da e mail adresime gönderiyor ama ben o kodu göremiyorum dolayısıyla kodu girmeyincede facebooka kayıt olamıyorum

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
kardeş benim 5800 ın orta menü tuşunun ışı arama bitirme tuşunun ışı kadar yanıyo servislikmi?

Üst Alt