benim telefonumun ekran döndürme sensörü çalışmıyor neden olabilir
yaptım olmuyor
arkadaşım ben 5800 hafıza kartını kurcaladım içinde foto ve videoları sildim sonrasında telefonum çok kasmaya başladı dokunmatik takılmalar olmaya başladı hafıza kartını çıkardıgımda tel uçak gibi oluyor
hafıza kartını biçimlendirsem içinde navigasyonlarım var ndrive ve garmin onlarda gidecek
ne yapmamı önerirsiniz
teşekkürler.
otomatik döndürmede işaretli ama dönmüyor
kolay glsin arkadaşlar 5800a flash player yani video izlemeye glnce sol ustte mavi kırık f şeklnde olan warya ondan warmı youtubede izlym no problem
Klasik bir cevap olacak ama bilgilerini yedekleyip bir soft format at ve tekrar kontrol et, güncellemelerde yeni güncelleme görünürse, güncelleme...selamlar hocam ben 2 yıldır navigasyonumu sorunsuz kullanıyorum iki gün önce bi güncelleme vardı onu yaptım. bir ara yine navigasyona ihtiyacım oldu çalıştırdım gps ye bağlandı ama hedefi gösterdim hata verdi. "navigasyon bu konumdan başlatılamıyor" haritaları kaldırdım ovi suiteden tekrar yükledim ama yine aynı hatayı verdi. yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim
Güncellemeleri nokia suite ile yapabilirsin, ayrıca telefonunun son sürüm olup olmadığı da görünür...arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim şimdi ovi magza çalışmıyor tıklıyorum birşey gelmiyor güncelleme yapmak istiyorum ama hiç birşey gelmiyor
ayrıca nokia maps güncelleme yapmak istiyorum onuda yapmıyor wifi üzerinden
bu işlemleri ovi storeden yapabilirmiyim
bu arada telim hacli kulanıyorum
teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
magzayı güncelledim netten stup bulup yükledim oldu
aynı şekilde ovi harita stup seklinde yüklesen olurmu ovi maps 5800 için en son sürüm kodu nedir ve stup şeklinde nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Klasik bir cevap olacak ama bilgilerini yedekleyip bir soft format at ve tekrar kontrol et, güncellemelerde yeni güncelleme görünürse, güncelleme...
- - - Eklendi - - -
Güncellemeleri nokia suite ile yapabilirsin, ayrıca telefonunun son sürüm olup olmadığı da görünür...
Forumda S^3 oyunlar bölümüne bak...n8 var bende ama ona gore oyunlar bulamiyorum symbian oyunlari indir dedi arkadas o ne ise yariyor onuda bilmiyim telefonu yeni aldm pek bilgim yok
eposta tanımlı mı?e.mail alamıyorum ne yapmam lazım arkadaşlar bi yardım lütfen