5800 ve SYMBIAN TELEFONLAR IÇIN HERŞEYI BANA SORUN

Sponsorlu Bağlantılar

eskieleman

Üye
5800 da panoramik çekim yapabilmek için herhangi bir program var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 da panoramik çekim yapabilmek için herhangi bir program var mı?

Scalado AB Autorama böyle bir program vardı o işi gören. internet paketim olmadığı için indirip bir yerlere yükleyemiyorum. Furkan arkadaşım bulup yükler sizin için.

Secret Light

Secret Light

Üye
kardeş benim tel. Nokia 5228 zip,exe,rar ı açmıyor. Önceden teli hackledim ve güncelleştirme hatası dedi teli formatladım ve adobe realer gitt. Ve zip,exe,rar gibi programları açmadı şimdiden Allah razı olsun .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Exe açmaz zaten ama Rar ve Zip açar.

Rar açmak için

FreeUnRar : Tıkla ve İndir

Zip Açmak için

Xplore : Tıkla ve İndir

Not : Xplore aynı zamanda gelişmiş bir dosya yöneticisidir.

Ene524

Ene524

Üye
nokia n97 var bende slide unlock programı için register kodu lazım ımeı:35418203012915 yardımcı olursan çok makbule geçer valla şimdiden teşşekkür ederim..

Imei numaranı yazmamanı tavsiye ederim.

cimenli42

Üye
bende 5800 var indirme hizi cok yavas 3.5 g cekiyo hiz sinirlamasida yok hat vodafone arkadaslarim 600 kb/sn indirme yapiyor bense 100 kb/sn sebebi nedir

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Bende bir şey soracağım bende ki 5800da QT uygulamaları açılmıyor. birçok qt yi denedim ama olmadı.eğer siz açabiliyorsanız bana kullandığınız gerekli qt programlarını atabilir misiniz?lütfen

Ene524

Ene524

Üye
Arkadaşım ovideki konuşan kedi uygulaması varya onu kur.Qt kurulmuş olacak.

sushe

Üye
selam 5800 de kullandığım opera mini programındaki (bookmarks) sıkkullanılanları bilgisayara kaydedebilirmiyim. varmı bunun bi yolu? teşekkürler.

susmak1

Üye
5800 mesajlarda oturum açmak mümkün mü varsa nasıl yapabilirim ?

sonsonay

Üye
5800 için arayanı engelleme programı mümkünse türkçe istiyorum yardım edebileceklere şimdiden tşkler..

NOT: istemediğim numaralar için hem arama engelleme hem sms engelleme olayı mümkün olabiliyormu?

zakharion

zakharion

Üye
5800 jafladım. Ama ovi senkronizasyon yok. Güncel olarak nasıl buluruz. Ayrıca nette bulamadım. Burada paylaşılsa aranıp bulunamayan bir şey olur.

isacan13299

Üye
tavsiye edebilecegin video oynatıcı söylermisin?

Bahaxi

Bahaxi

Üye
ucplayer superdir onu kullan

sefa250

Üye
zip ve rar dosyalarini nasil açacaz? Nokia 5800 XM

kezban yenge

kezban yenge

Üye
5800da oyunların kayıt dosyaları nereye kayıt olur.

rex1604

Üye
Kardeşim benim sorunum şu.Ben cepten sayfaya giriyorum oyunları indiriyorum fakat hiçbir oyun yüklenmiyor ne yapmam gerekir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
zip ve rar dosyalarini nasil açacaz? Nokia 5800 XM
Zip dosyalarını x-plore ile açabilirsin, Rar dosyaları için winrar kullan. ikiside forumda var.
v5 Uygulamalar bölümüne bak..

- - - Eklendi - - -

5800da oyunların kayıt dosyaları nereye kayıt olur.
Private klasörünün içine..
jar oyunlar 102033e6 klasörünün içindeki midlets klasöründe,

- - - Eklendi - - -

Kardeşim benim sorunum şu.Ben cepten sayfaya giriyorum oyunları indiriyorum fakat hiçbir oyun yüklenmiyor ne yapmam gerekir?
öncelikle indirdiğin oyun telefonunla uyumlu olmalı bu bir,
ikinci sebep indirdiğin oyun setup ı zip veya rar içine dosyalanmış olabilir, öncelikle zip veya rar dosyalarını açıp öyle yükleme yapmalısın..
Üçüncü sebep indirdiğin oyunlar unsigned tir, eğer telefonun hackli değilse ya süresi geçmiş sertifika ya da sertifika hatası diye hata alırsın..

Üst Alt