5800 ve n97mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
X6 Türkiyeye bazı mağazalar aracılığı ile geldi standart Nokia mağazalarına birkaç ay içinde gelmesi bekleniyor. Bana sorarsan biraz daha bekle. X6 yaygınlaştığında problemleri daha da ortaya çıkar bu sayede daha iyi bir kıyaslama yapabilirsin. X6 ile N97mini'yi karşılaştırırsan daha sağlıklı bir karşılaştırma olur diye düşünüyorum.

X6'yı satan şu an gördüğüm tek firmanın sitesine ulaşabilirsin. Referans kesinlikle VERMİYORUM Türkiyede satan ve gördüğüm tek firma olduğu için paylaşıyorum. Başka satan firma varsa görenler paylaşsın.

smsnn

Üye
neresi aynı arkadaslar bırakın ya n97 nin ekranında çok süper widgetler var klavyesi var kamerası var daha dayanıklı bi kere n97 ana ekranı için bile alınır o fiyata değer bence

daha dayananıklı olduğuna nasıl karar verdin onu anlamadım arkadaşım

Mygse

Mygse

Üye
X6 Türkiyeye bazı mağazalar aracılığı ile geldi standart Nokia mağazalarına birkaç ay içinde gelmesi bekleniyor. Bana sorarsan biraz daha bekle. X6 yaygınlaştığında problemleri daha da ortaya çıkar bu sayede daha iyi bir kıyaslama yapabilirsin. X6 ile N97mini'yi karşılaştırırsan daha sağlıklı bir karşılaştırma olur diye düşünüyorum.

X6'yı satan şu an gördüğüm tek firmanın sitesine ulaşabilirsin. Referans kesinlikle VERMİYORUM Türkiyede satan ve gördüğüm tek firma olduğu için paylaşıyorum. Başka satan firma varsa görenler paylaşsın.

Sanırım bu 16GB modeli altında hiç hafıza ile ilgili ibare de bulunulmamış çünkü.

Ve evet beklediğimden daha pahalı :)

teneke soba

Üye
selam arkadaşlar...n 97 mini aldım ama tlf.na hiç bişi yükleyemıyorum..yardımcı olursanız sevinirim...şimdidden teşekkürler...

baba devran

baba devran

Üye
n97 tabiklide

baranas

Üye
    Konu Sahibi
gold baya pahalıymış :(

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Fatih'te bir mağazanın önünden hızlıca geçerken gözüme çarpmıştı bir X6 kutusu; X3'de olabilir ama yarın ordan tekrar geçicem geçerken dikkatli bakıcam eğer varsa fiyatını oraya da sorarım.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
Sorarsan gercekten iyi olur çünkü merak ediyorummm

guero

guero

Üye
5800 ile N97 Arasındaki fark alttan çıkan o slide klavye ve 5.0 MP kamera başka hiçbir fark yok bu 2 özellik için kalkıpta 500 lira fazla vermeye hiç değmez tüm özellikler işletim sistemi bile aynı ne gerekki ...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
İstanbul/Fatih "Nuans Moda" Binasının yanındaki Turkcell İletişim Club isimli Dükkan tarzı yerde,
Nokia X6 32GB 1180TL

32GB olup olmadığı tam kesin değil Vitrindeki kutuda 32GB yazıyordu kutu hiç açılmamış orjinal X6 kutusuydu. Ellerinde başka var mı bilmiyorum çok soru soramadım ama fiyat listesinden bakıp söylediği fiyat bu. Listede Hafıza ile ilgili bi ayrım yoktu ben de ayrıca baktım. İsteyenler bir bakabilir buraya.

REFERANS VERMİYORUM bunu da belirtmek isterim işine gelmeyen bir durumla karşılaşan sen söyledin diye laf söylemesin. Yolumun üstüne düşse diğer Turkcell merkezlerine de soracaktım da yolumun üstüne düşmedi bugün. Fiyatları piyasada öğrendikçe buraya eklerim.

Mygse

Mygse

Üye
İstanbul/Fatih "Nuans Moda" Binasının yanındaki Turkcell İletişim Club isimli Dükkan tarzı yerde,
Nokia X6 32GB 1180TL

32GB olup olmadığı tam kesin değil Vitrindeki kutuda 32GB yazıyordu kutu hiç açılmamış orjinal X6 kutusuydu. Ellerinde başka var mı bilmiyorum çok soru soramadım ama fiyat listesinden bakıp söylediği fiyat bu. Listede Hafıza ile ilgili bi ayrım yoktu ben de ayrıca baktım. İsteyenler bir bakabilir buraya.

REFERANS VERMİYORUM bunu da belirtmek isterim işine gelmeyen bir durumla karşılaşan sen söyledin diye laf söylemesin. Yolumun üstüne düşse diğer Turkcell merkezlerine de soracaktım da yolumun üstüne düşmedi bugün. Fiyatları piyasada öğrendikçe buraya eklerim.
İngiltere sitesinde 449 Sterlin fiyatı war 32Gb modelin. Döviz kurundan türk lirasına vurunca da yaklaşk 1070-1100 lira civarına geliyor. Gümrük ücreti + kâr konulduğunda 1180 i aşacağını düşünüyorum açıkcası. 16Gb model ise 299 Sterlin. Yaklaşık 700 Tl ye denk geliyor. Onun için de 1180 fazla hani :D
Bilemiyorum hangisi doğru ne kadar doğru :) ama 16 Gb modeli 800 civarında satmayacakları kesin

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
1000 tl n97 miniye vereceği ne n97 al derim fakat n97 alacak imkanın varsa biraz daha bekle x6 al bence ama yok normal ve dokunmatik olsun diorsan bu devirde 5800 vazgecilmez bir nimet.ama incelediğim kadarıyla x6 nın tek artısı kapasitif ekran ve hafıza x6 1000 tl civarında olursa bence ıphone yi saf dışı bırakabilir.diyecekler ki ıphonede ki oyunlar bile yeter bende o aradaki farka giderim xbox alırım:))

valla bu yaklaşımı çok sevdim özellikle aradaki farklar xbox alma fikri mükemmel iphone diye ölecek millet yahu ön kamerası bile yok telefonun bir 5800 bir de psp aldınmı keyfine doyum olmaz...

bu arada x6 da beklenmesi gerekenbir telefon hani + diyearaba starlar ya bu telefonda öyle bir şey +

by_zynl

Üye
kulanıcı degılsınız bılmıyosunuz aradasım n97 mini kullanıcıyım dokunmatık ekranı iphone gibi degıl daha kotu ama onun dısındakı butun ozellılerıyle n97 harıc butun telefonların canına okur n97 mini gercekten cok guzl arkadaslardan bırı ekranının saglam oldugunu nereden bılıyosun demıs dıger arkadasa cunkı ekranı oled ekran esnek ekran ve kırılmıyor aynı zamanda cızılmıyor kamerası fena deıl mukemmel video cekıyor n97 mini ve klavyesıde ele oturuyor n97 nın klavyesınden daha ıyı n97 mininki n97 minimi x6 dersenız tabıkıde n97 mini n97 mi n97 mini mi derseniz yıne n97 mini cunku ele tam oturuyor telefon cok klas n97 ye göre ;)

destroy116

destroy116

Üye
5800 al fiyatı uygun ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyorum :oke:

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
5800 al

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sorman hata kardeşim tabikide n97

werarce

werarce

Üye
x6 modeli kvk garantilileri 900 tl civarında hepsiburada ya bakabilirsin paralel ithalat ürünleri ise 700 tl civarında akakceye bakabilirsin.
n97 97mini x6 5800 5530 5230 telefonların hepsinin işletim sistemleri , işlemci ve ramları aynı 434mhz 128 ram var bilginiz olsun

theeastblood

theeastblood

Üye
5800 var hem güncellemelerini de yap paran cebinde kalsın en iyisi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...