Bu linklerinde ömrü kısaldı bu aralar..
Hemen ölüyorlar..
Arkadaşım sen bunları sağa sola yükleyeceğine siteye eklenti halinde yüklesene..
O zaman ölmezler..
Bu arada hala deneyemedim N96 için olanı cünkü indiremiyorum LİNK ÖLÜ..!!
Bu linklerinde ömrü kısaldı bu aralar..
Hemen ölüyorlar..
Arkadaşım sen bunları sağa sola yükleyeceğine siteye eklenti halinde yüklesene..
O zaman ölmezler..
Bu arada hala deneyemedim N96 için olanı cünkü indiremiyorum LİNK ÖLÜ..!!
ee burda eklenti ekleme yokmuş..!!
Özür dilerim arkadaşım coğu sitede varda burada vardır diye düşündüm.
Valla nasıl yaparız bilmiyorum ama rapid harici bir yere yüklemeyi dene yada bana mail at programı ben deneyeyim çalşırsa buraya linki ölmeyen bi siteden eklerim..n:
ee burda eklenti ekleme yokmuş..!!
Özür dilerim arkadaşım coğu sitede varda burada vardır diye düşündüm.
Valla nasıl yaparız bilmiyorum ama rapid harici bir yere yüklemeyi dene yada bana mail at programı ben deneyeyim çalşırsa buraya linki ölmeyen bi siteden eklerim..n:
Yok yok olmuyor kafayı yicem..
Neyse boşver çalışmazsa çalışmasın deli etti beni..
Benden başka deneyecek adam yokmu yav birde başka N96 da deneseydik..
Mf nivel uygulaması bende 2 tane oldu ve biri kaldırılmıyor. Tekrar kaldrıp birini tekrar yükleyince 3 tane oldu... Dosya bozuk uyarısı veriyor. nasıl kaldıracağım...
Mf nivel uygulaması bende 2 tane oldu ve biri kaldırılmıyor. Tekrar kaldrıp birini tekrar yükleyince 3 tane oldu... Dosya bozuk uyarısı veriyor. nasıl kaldıracağım...
telefonu kapat yeniden ac cözüm olmazsa telefonuna format cekince düzelir .bilgilerini yedekle ve karta ve telefona format at.
programı yukler ve kaldırırken tutarsızlık olmus .Nadirde olsa benimde bir iki defa oldu .tek care format .