symbianlover Üye Adamın hakkını yemeyin be. N97 Mini'ye yükledim ve gerçekten fark var. Artık telefonum basmatik değil dokunmatik.
Adamın hakkını yemeyin be. N97 Mini'ye yükledim ve gerçekten fark var. Artık telefonum basmatik değil dokunmatik.
CoDeYs Üye Konu Sahibi degerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim faydalı olduysam ne mutlu bana iyi günlerde havanızı atın
degerli yorumlarınız için ben teşekkür ederim faydalı olduysam ne mutlu bana iyi günlerde havanızı atın
Hurriyet49 Üye arkadaslar sacmalamayalım.herhangi bir programı yüklemenin dokunmatık ekran kalıbrasyonuyla ne alakası var.
arkadaslar sacmalamayalım.herhangi bir programı yüklemenin dokunmatık ekran kalıbrasyonuyla ne alakası var.
ultrayer6 Üye Hurriyet49' Alıntı: arkadaslar sacmalamayalım.herhangi bir programı yüklemenin dokunmatık ekran kalıbrasyonuyla ne alakası var. Genişletmek için tıkla ... denemeden konuşma. ustam sağol ellerine sağlık ekran manyak oldu kapasitif rakibi
Hurriyet49' Alıntı: arkadaslar sacmalamayalım.herhangi bir programı yüklemenin dokunmatık ekran kalıbrasyonuyla ne alakası var. Genişletmek için tıkla ... denemeden konuşma. ustam sağol ellerine sağlık ekran manyak oldu kapasitif rakibi