5800 ve işletim sistemi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furko5443

Üye
    Konu Sahibi
5800 ve işletim sistemi yardım
arkadaşlar ben forumda yeniyim bir sorum olacak benim 5800ım var ve ben buna c6 daki işletim sistemini yüklemeyi düşünüyorum birkaç arkadaşımda gördüm çok daha iyi orjinal işletim sisteminden. Fakat 1-2 sorum var bunlara bir yanıt bulabilirsem çok sevinirim.sorularım;
1- telefonumda şu an virüs var galiba usb ile bağladığımda klasörler görünmüyor hafızalar dolu diyor fakat telefon normal çalışıyor. bu işlem virüsleri siler mi?
2- bu işlemde herhangi bir risk varmı yani telefonun tamamen ölmesi gibi. yani kuracağım işletim sisteminde sorun çıksa bile geri kurabilirmiyim eski işletim sistemini
Bu sorularımı cevaplarsanız minnettar olurum şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: aydın 05
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kardeş burda c6 ile ilgile bir kaç konu var hangisi hoşuna giderse anlatımlar içinde mevcut takip ederek kur. cevaplara gelelim hafıza kartını yedekle verlerini al daha sonra kartı bilgisayardan biçimle.. sonra telefonu kapat yeşil.kırmızı. kamera tuşlarına basılı tutup ve reset kapatma tuşuna basarak bir kaç saniye bekle nokia yazısı çıkınca bırak format atıp temizler daha sonra ayarlarını yapıp hafıza kartını da takıp bildisayara tanıt virüs falan yoktur artık geri kalanını da kuracagın c6 fw den takip et istediğin sistemi defalarca yükleye bilirsin sorun olmaz yeni sistem ler çıkınca yükselte bilirsin tekrar.. burdan konuları incele
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt