5800 v60 tarıhı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 tarıhı
ARKADASLAR BU MESAJI SAAT 00:15 TE YAZIYORUM OGLENLIN BIR KONU ACMISTIM SAAT 00:01 DE V60 GELECEK DIYE AMA KONTUROL ETTIM YOKTU FAKAT BU KONUYU ASIL ACMA AMACIM MAXICEP KULLANICILARINDAN OZUR DILIYORUM(bana yalanci diyen arkadaş haric) BENIM AMACIM KIMSEYI KANDIRMAK DEGILDI BIRCOK FORUM SITESINDE OYLE YAZIYORDU BENDE INANMISTIM UMUTLA BEKLEDIM DAKIKALAR GECMEK BILMEDI AMA YINEDE SONUC OLUMSUZ BENIM YUZUMDEN HAYAL KIRIKLIGINA UGRAYAN HERKESTEN OZUR DILIYORUM IYI GECELER:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım bunun içinmi tekrar konu açtın,öğlen açtığın konuya ekleseydinya:)sanada iyi geceler

padisah_58

padisah_58

Üye
:)))))))))

inn

inn

Üye
v60 çıkmayacakmı şimdi

SilentOne

SilentOne

Üye
çıkmayacak belli

haris_mg

Üye
arkadaşım hiç önemli değil yapacak birşe yok yani ve evet bencede çıkmayacak v60 bu şekilde kullanacağız bu telleri ama diyorum nokia verdiğim para haram olsun 820 lira verdim ben telefona her kuruşu haram olsun

lord_keles

lord_keles

Üye
Cogu sitede kesin olarak cikacagi duruyulmus....bence cikacak ama nezaman ..bence ekim e kadar muhlet var birazdaha bekleyelim bakalim....

silver_cover

silver_cover

Üye
takma kafana nokianın şeref...liği senin bi suçun yok

furkan142

furkan142

Üye
ya v60 yerine hacklein telefonu mis gibi kullanın bi kaç aydır kullanıyorum.walla hiç bi sorunum yok :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşım hiç önemli değil yapacak birşe yok yani ve evet bencede çıkmayacak v60 bu şekilde kullanacağız bu telleri ama diyorum nokia verdiğim para haram olsun 820 lira verdim ben telefona her kuruşu haram olsun

bu kadar sitem niye anlamıyorum valla silah dayayıptamı aldırdılar sana bu 5800? keşke 2000 tl verseydınde iphone alsaydın

emr-erock

emr-erock

Üye
Bana niye nokia daki arkadaşıma sordum benim için öğrendi diyorsun ozaman arkadaşım.?:nono::bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt