5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

pcwolf

pcwolf

Üye
nadir biz demiyoruz nokianın kendi forumlarında tartışmalarında söylenen söylenti bunlar kafamıza göre şu cıkıcak bu cıkcak demiyoruzz..arkadaşlar dedigim gibi nokia 3-4 ay icinde bi guncelleme cıkartıyo..nısan ayında v50 temmuz ayında cıkıp agustosda v51 yayınladılar ekimde cıkıp kasımda v52 yayınladılar..sıradaki guncelleme şubat aylarında veya mart başlarında cıkıcakk...v52 gelen özelikler beli deil nokia kendi sitesinde şu özelik geldi demedi kafanıza göre şu ıyleştırme bu ıyleştırme olmuş da demeyin cunku gözle görulur bı ıyleştırme mevcut deil..nokia iyleştirme yaptıgı sorunları giderdigi bi guncelleme yaptıysa nokianın kendi sitesinde nelerın mevcut oldugunu göstericek hoşcakalın...
Rahatlıkla wi fi çekim kuvvetinin arttığını, dokunmatik hassasiyetinin ve sensörlerin düzgün çalıştığını, gps bağlantı süresinin epey kısaldığını, sonra olarak şarj süresinin uzamış olduğunu söyleyebilirim.
Günlük 300-350 sms alışverişi, 3g kapalı, görüntü en düşük seviyede, tüm titreşimler kapalı, yaklaşık 2 saat wifi kullanımı, döndürme sensörü açık şekilde kullandığımda 15 16 saat batarya dayanıyordu. Bugün gps açtım 10 dk, 30dkden fazla da müzik dinledim. 23 saat oldu daha yeni batarya zayıf uyarısı verdi.

cemorhun

Üye
nokianın sitelerinde tartışılabilir ama bu nokianın v60 ı çıkaracağı anlamına gelmez,ikincisi niye hep versiyon güncellemesi bekliyoruz anlamıyorum sanki telefon başka bir telefona dönecek elinizdeki telefonun çapı belli yani..

Aynen öyle yani Nokia yeni güncelleme sunacağını söyledi ve sundu V.52.0.007 adında illa V.60.0.001 olacak adı diye bişey yok. Uzun zamandır üzerinde durulan bir çok beklenti yaratan versiyon buydu yani herkesin V.60 diye beklediği versiyonun Adı V.52 özelliği ise YALANDAN bi RDS düzenlemesi ( Ki düzgün çalışmıyor çok geç ve eksik görüntülüyor ) Evet ciddi bir sensör hızlanması mükemmel denebilecek bir şekilde tepki veriyor dönmeye. İşlemci hızlanması vs ise bilemiyorum kesin bir açıklama yapılana ya da bir arkadaş kontrol edip yazana kadar yorum yok :) Ama en azından mide ağrımız geçti bekle bekle ölmüştük :) Ki ben pes edip Wave S8500 la devam ettim yoluma :) Herkese tekrar hayırlı olsun yeni yazılım. Bence bundan sonra da yeni yazılımlardan bahsedip insanları sabırsızlandırmayın. Çıkarsa herkes görür zaten üzerine konuşunca ne erken çıkar ne de yeni özellik eklenir :) Hadi hoşçakalın.

ibibiq

ibibiq

Üye
telefonun çapı belli de kamerasının çapı bu değil ben hep sadece kamerayı düzeltsinler yeter demiştim ondan da bişey çıkmadı bundan sonra güncelleme falan zor gelir geldi 2011 the end 5800

marmaraisland

Üye
arkadaşlar rds nedemek oluyo ve ben bunu 5800 da nsl açıcam

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
telefonun çapı belli de kamerasının çapı bu değil ben hep sadece kamerayı düzeltsinler yeter demiştim ondan da bişey çıkmadı bundan sonra güncelleme falan zor gelir geldi 2011 the end 5800

benim ümidim hala var...:evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
hani v52 den sonra bir daha çıkmayacak güncelleme ama ev ekranı koymalarını isterdim

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada bu güncellemede

1-)Yeni ev ekranı ve widget desteği(N97 ve N8 de olduğu gibi)
2-)Ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)Wlan performansının artırılması
4-)Tarayıcıda sekmelerin olması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
8-)Kameranın geliştirilmesi
9-)Müzikçalar ın daha performanslı çalışması

Benim ekleyeceklerim:
1-)Radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)Flash lite 4(N8 deki)
3-)Real player ın güncellenmesi
4-)Müzikçaların N8 gibi olması
5-)Galerinin daha hızlı olması
6-)Batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
8-)Titreşimin daha da güçlendirilmesi
9-)İnternet tarayıcısında geçersiz sunucu ismi hatasının çözülmesi
buradaki isteklerden

3-)Wlan performansının artırılması
5-)Menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)Telefon hafızasının daha fazla olması
8-)Kameranın geliştirilmesi

Benim ekleyeceklerim:
1-)Radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)Flash lite 4(N8 deki)
5-)Galerinin daha hızlı olması
6-)Batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
listede olmayanlar yapılmış durumda dikkatinizi çekerim

--------------- Ekleme ---------------

pardon buradaki istekleri yanlış oldu şoyle olucaktı

Benim ekleyeceklerim:
2-)Flash lite 4(N8 deki)
bunlar hariç diyerli yapıldı

--------------- Ekleme ---------------

hani dikkatinizi çekerim eqer bunlara ara güncellemeyse ve v60 gelicekse adamalrın az bir işi kalmış demektir ama bn widget ve ekran yan donmesini istiyom

kilisli822

kilisli822

Üye
ya yeni yazılım çıkacak dendi çıktı bu v60 ı kim uydurdu ???
bence bundan sonra %90 yeni fw çıkmaz...
artık 5800 ın sonu geldi..........

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yani. .

uyuss_Sehzade

Üye
5800 SONU FİLAN GELDİGİ YOK GELMIYECEKTE..BEN SİZE NOKİANIN RESMİ OLARAK ACIKLANAN HABERLERİ VERMİŞTİM GÖZ ATIN ISTERSENIZ VE ONA GÖRE KONUŞUN YENI GUNCELLEME CIKMIYACAK DIYIPDE UMUTLANDIRMAYIN KENDİNİZİ HERHALDE SIZE VERDIGIM LINKI OKUMADAN YORUM YAPMAK PEKTE HOŞUNUZA GIDIYOR... LİNK BU... LİNK..... LİNK... BURDA SYBİAM OLAN TELEFONLAR DA CIKICAK OLAN ÖZELİKLERİ GELİCEK YENILIKLERİN HABERLERİ OKUYUNN VE 2011 YILININ ŞUBAT VEYA MART AYINDA YENI CIKICAK YENI ÖZELIKLI SISTEM ICIN DUA EDİN....TŞKLR..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gelsimde gorelim

SilentOne

SilentOne

Üye
çkmaz bidaha

cemorhun

Üye
Daha çıkmadı mı bu V60 =)) Hay v60 ını da 5800 ını da nokiayı da :D Yaşasın 8500 aldığım günden beri tıkır tıkır maşallah =)

cemorhun

Üye
Yoo v40lıydı aldığımda, 50 51 52 yükledim çalıştı..
Ben de mutluyum telefonumla...

Bu arada bir iki ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan demiştin 2 versiyon yükledim üzerine 5 aydır da kullanıyorum tık demedi henüz maşallah :) Arada bilgilendireyim dedim =))

nonamex

Üye
Çıkmasını bekleyen varsa uykusundan uyansın artık :D

erko merko

erko merko

Üye
yalan oldu v60 :D

pcwolf

pcwolf

Üye
Bu arada bir iki ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan demiştin 2 versiyon yükledim üzerine 5 aydır da kullanıyorum tık demedi henüz maşallah :) Arada bilgilendireyim dedim =))

Dediğimi hatırlar gibiyim de ne için demiştim unuttum, maşallah hem de:)

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
bu konuyu baslatman iyi olmus herkes yollayinca nokia anlar belki 5800 kullanıcılarının değerlerini

Takipçi Satın Al

Üst Alt