5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
hala bu v60 mevzusu mu ya :ehe

tesadf

tesadf

Üye
yalan oldu V60 salla qitsin bir arkadaşın dediği gibi nokia yaptı yapacaqını iteledi bu ürünleri bizim gibi safLara..

marmaraisland

Üye
arkadaşlar dün isanbuldaydım bu konuyu nereye acıcam bılmıyorum ama burdan sölemek ıstedım neyse işte istiklal caddesindeki nokia club a gıtım 5800 vermeye daha doğrusu versıon yukseltmekıcın dedılerkı sadece 5800 ları alamıyoruz biz hiçbi işlem yapamıyorz direk ana erkezine kvk teknık servise getirmemi istediler bende oraya etırdım heryerde hiçbi şekilde 580 kabul etıyolar dırek ana merkezlerıne yonlenırıyolar sanırım buyuk bı baskı var yada sorun bılgınız olsun dedım ordakı yetkılıye sordugumda değşim yapabilceklerini sölediler sanırım ya cok buyuk bı degısım olucak tel degısımı yada para iadesı gıbı yada teli baştan yaratıcakalr cunku ana rkeze topaldıkalrına göre ve hıcbi nokia claba elletmedkerıne göre buyuk bı sorun var 5800 olanlar bence bı an önce gıdıp tellerını servıse bıraksınlar ve servis kaıtlarını kaybetmesınler bu konuyu nereye acıcam bılemdım ama doru bıyer varsa burdn kaopyalaıyp koyabılırsınız saolun buarada yaklaşık 15 gun servıste kalıyomus ve 1saat yetkıleyle konustuk 5800 dan yaba bı şıkayet gelıyomus bılgınıze

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Daha öncede yazmıştım 5800 bir geçiş telefonu idi.son çıkarttığı dokunmatik(?)telefonlar için ön hazırlık olmuştur.gerçi tüm markalar böyle ilkler her zaman genellikle kötü olur gerçi daha öncede 2004 de dokunmatik telefon çıkarmıştı nokia çoğu arkadaş bilmez.n-gage ile beraber çıkmışlardı.Iphone 2g nasıldı ? oda aynı

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
güncelleme olsa bile fazla birşey beklemeyin,
5800 kullanıcıları şu an için en büyük N8 tüketicisi durumunda olacakken Nokia nın 5800 lara fazla bir yenilik güncellemesi yapacağını sanmıyorum..

misal benim 5800 ile v90 bile yapsa işim bitmiştir,
bu ram ile buraya kadar,
n8 i bekliyoruz..

st.n4h

Üye
multitap desteği istiyoruz!!!! tap tap revenge ilen sabahlamak istiyoruz

laveled

laveled

Üye
valla ben artık dayanamadım bugün 350tlye sattım

uyuss_Sehzade

Üye
mrblar.vallaha arkadaşlar v60 gelicegi var yada yok arası bu kadar sıkıntıya sokmayın v60 dıye tuturdunuz v51 cıktı v60 deilde başka versıyonun cıkması söz konusu olabilir ama gelicek olan guncellemede istenilen özelikler ve sorunlar giderilmedikden sonra isterse v80 90 cıksın temeli saglam olması gelen özeliklerin sorunsuz hatasız calışması lazımm ..bu ayda gelmezse kasım ayında veya sonlarında gelicek ha kasımda gelmedıyse umidinizi kesin derimm ..artık nokia markalı tlf almanın hec bi anlamı klmaz umarım sizin icinn ama 5800 yinede iş göruyo göruntulu konuşuyosunuz normal sesli goruşmesi yapıyosunuz muzık calarda şarkı calıyosunuz 3.2pikseli kamerası varrr allahdan daha ne ıstıyosunuz telefonun ayarlar kısmındaki ekran ışık ayarını en duşuk sevıyeye getırınn telefonu gereksız yere kurcalamayınn şarjınız 4 gun gıtsın bnmkisi 5 gun gıdıyo nedense:D telefona ne kadar cok özelik o kadar cok şarj tuketimi harcanır fazla kurcalamayın oyun oynamayın muzık dınlemeyın ıntrte dolanmayın ozaman bak bakalım kac gun dıyoo tuturunuz şu özelikler şu özelikler gelsinn ..herkes bişey söyluyo ona ınanıyosunuz sonra yalancı dıyosunuz..v60 gelmiyo diye kalp kırmayın ve yalancı cıkmayın arkadaşlar bırakın hersey nokianın elinde hatalar devam ederse kvk servise gidin telefonuzu iyade edin rds ayarı calışmıyo dıyın bu sefer onlar ugraşsın yapmak icin hadi iyi akşamlar size kolay gelsın hoşcakalın

haltie

haltie

Üye
ne mevzu çözemediler yaaa:ehe

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
500 tl lik telefondan laptopla bile yapamadığımız şeyleri yapmak ıstıyorlar o zaman almasaydınız ya :)) hem ucuz olcak telefon hemde dunyada bulunan tum özellıkler olcak oldu ...

ibibiq

ibibiq

Üye
valla çok kurcalayınca insanın canı sıkılıyor bir daha nokia almam ben bu eskiyene kadar kullanacam sonra da iphone alacam o kadar nokia ya zerre inancım güvenim kalmadı artık

uzman01

Üye
Arkadaşlar bende,v60 versiyonunun gelmesini bekliyorum.Yabancı forumlardan okudugum haberlerde sadece rds sorunu yüzünden nokia yı mahkemeye vereceklermiş.Bununla birlikte açıklanan,bir sitede symbian^3 gelecekmiş fakat yeni işletim sistemi yeni sorunlar demek,ama youtubede adamın açıklamasına göre kasım ortalarında yada en geç sonunda çıkacagı haberini söyledi.Ayrıca bizler biraz sabırsısız ,adamlar işini düzgün yapsınlarda arkadaşlar adam gibi bir işletim sistemi kursunlar.

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende,v60 versiyonunun gelmesini bekliyorum.Yabancı forumlardan okudugum haberlerde sadece rds sorunu yüzünden nokia yı mahkemeye vereceklermiş.Bununla birlikte açıklanan,bir sitede symbian^3 gelecekmiş fakat yeni işletim sistemi yeni sorunlar demek,ama youtubede adamın açıklamasına göre kasım ortalarında yada en geç sonunda çıkacagı haberini söyledi.Ayrıca bizler biraz sabırsısız ,adamlar işini düzgün yapsınlarda arkadaşlar adam gibi bir işletim sistemi kursunlar.

Katılıyorum...

akiflok

Üye
v60 bekleyen arkadaşlar bence telefonun modası geçmeden satın yeni telefon alın. Nokia'nın v60 çıkaracağı yok. :dover::dover::sinir:sinir

kesbi

kesbi

Üye
Modaya göre hareket etmiyoruz. İhityaç meselesi. Şuan verdiğim paranın karşılığını almaya devam ediyorum. Bir özelliğini kırpmayı unutmuş nokia. O yüzden yenilemem için baya bi fark olması lazım. Yeni N8 ve kırpık kardeşleri benim için çok büyük bir fark oluşturmuyor. Çok fazla resim çekmem ve bu idare ediyor. HDMI bilgisayar varken evde kullanamm. Dışardada HDMI kablosu gezdirmem. Geriye sadece 6-7 tane fazladan oyun kalıyor. Ben meego bekliyorum. Bakalım nasıl bişey olacak. 5800 şuan bence değiştirilmeye çok ta değemeyecek kadar iş gören bir telefon. Sadece ses kalitesi yeter. Hiç olmazsa mp3 çalar niyetine yine kullanırım.:oke: v60 inşallah biraz daha keyifli hale getirir bu aleti.

uyuss_Sehzade

Üye
telefonun modası gecti diyen arkadaşlara sesleniyorum..moda diye bişey yok bi kişi giyer bin kişi alır zevk meselesi uyumluluk meselesiii var. v60 demiyecem yeni guncelleme ve iyileştirme kasım ayının ortasında veya sonlarında cıkıcaktır..5800 özelik başka telefonda 1 veya 2 özelik fazla dıye gidipde şu özelik var dıye zevk meselesi yapıp da 1500 tl veripde n8 veya başka model almam.. N8 de sadece hd ,12 pksel kamera ve işletim sistemi farklı dıye nıe o kadar para verim..o kadar para vericegimzie gider ıphone 4 alır guncelleme derdinden kurtuluruz..5800 özelikler gayet yetiyo radyo dınlemıyos mp3 calar yeterli ve kafi işimizi göruyoo hem nokia dan v60 beklıyosunuz o kadar laf atıyosunuz hayır gelmez dıyosunuz hemde n8 modleını alıcaz dıyosunuz :) daha ne dıye bılırım ki sizee yazık yazık verdiginiz paranın hakkını verinde kasımı bekleyın şunun şurasında 1 ay bile kalmadı 20 25 gun dişinizi sıkın bekleyın ozaman gelmezse ne yaparsanız yapın ıstersenız nokia yı mahkemeye verin bizde şahit olarak geliriz:D:D NOT:KASIM AYIN ORTASI VE SONLARINDA YENİ GUNCELLEME CIKICAKTIR AHANDA NOT ALIM DA SONRA CIKMADIGI ZAMAN INKAR ETMIYIM BAZILARI GİBİ SÖZUMUN ARKASINDA DURURUM BEN CIKARSADA CIKMAZSADA VIZZZ GELİRR ..GRŞZ...

halil78

halil78

Üye
inşallah çıkar sabırsızlıkla bekliyorum

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar birazdan vericegim link nokia nın kendinizinn guncelleştirme hakkındaki yorumlarını okunması icin bulunan msj eger nokia 5800 v60 destek olmak istiyorsanız şu linkten görüşlerinizi ingilizceye cevirip göndere bilirsinz yada vericegim yenilikleri kopyalşayıp yukardaki linke yapıştırıp SEND tuşuna basınn destek olunn ne kadar cok msj o kadar cok ilgi göstericektir emin olunnn...isterseniz sizde bazı sıkıntılarınızı görüşlerinizi bildirinn google nin sol ust trafında yer alan ceviri kısmında turkce--ingilizce yapıp göruşlerinizi ingilizceye cevirip gönderinn ...vericeigm ve istenilen yenilikler şunlar...I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
Thanks from now.
King regards,
sehzade buraya kendi isminizi veya nıkınızı yazıp gönderinnn TŞKLR...:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunları yaptık,ama nokia da tık yok

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
telefonun modası geçti diyenlere sesleniyorum!!!:megafon:
bugün 16:20de star wifimi satıp 5800 aldım ve hiç pişman degilim!!!!! ayrıca telefonun modası geçmemiş bugün 5 mağazaya birden gidip mavi rengini sordum hepsi de mavinin stokları tükendi dedi :d: ben de siyah aldım :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt