5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

ergunx

ergunx

Üye
telefon elimizde patladı hayırlı olsun :D 3haftadır arıyorum nokia yı musteri temsilcileri yeni fw falan yok çıkacagı hakkında bilgide yok diyor c6 fw kurun bence çok güzel bi fw ve orjinal yazlılımdan kesinlikle çok daha hızlı çalışıyor ;)

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
artık bütün forumlar alay etmeye başlamış bu yazacaklarım bi forum üyesinden alıntır en alttaki özelliğe dikkat lütfen

Finlandiya nokiadaki arkadaşımı şimdi aradım sordum son dakika pürüzü çıkmış akşama olmadı yarına çıkıyor v60,
Yeni özelliklerle gelecek v60
öncelikle gayet stabil olmuş
muhteşem derecede hızlı olmuş telefon
rds sorununu çözmüşler,
kamera kalitesi artmış,
720p video çekimi eklenmiş,
resim düzenleyici eklemişler,
video düzenleyici eklenmiş,
birde türkiye versiyonuna özgü bir özellik eklenmiş 2 tane v60lı 5800ı bir tepsiye koyuyorsunuz size çiğköfte yoğuruyor. :d:

şimdilik haberler bunlar yakında yeni haberler vereceğim.

alicandemir73

Üye
bu haber gerçekmi şimdi anlamadım

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
çiğköfte yapacaksa doğru haber :)

haris_mg

Üye
çiğköfte yapacaksa doğru haber :)
aslında zor değil bunu yapma iki telefonu kenara koy zaten eller boş kaldımı gerisi gelir yani nokia zorlanmasa gerek bu özelliği yapmada ama bundan daha önce çiğköftenin resmini çekebilmek için adam gibi kamera ayarlara olması lazım

laveled

laveled

Üye
artık bütün forumlar alay etmeye başlamış bu yazacaklarım bi forum üyesinden alıntır en alttaki özelliğe dikkat lütfen

Finlandiya nokiadaki arkadaşımı şimdi aradım sordum son dakika pürüzü çıkmış akşama olmadı yarına çıkıyor v60,
rds sorununu çözmüşler,
kamera kalitesi artmış,
birde türkiye versiyonuna özgü bir özellik eklenmiş 2 tane v60lı 5800ı bir tepsiye koyuyorsunuz size çiğköfte yoğuruyor. :d:

:d::aha::ehe:kop::naughty::zuhaha::zuhaha:

Esendağlı

Esendağlı

Üye

rds sorununu çözmüşler,
kamera kalitesi artmış,

Ayrıca 5 mp kamera ve xenon flash birde HDMİ çıkışı geliyooooooo:)

serkan_kup

serkan_kup

Üye
Bu gibi konularda nokia kesinlikle istekleri göz ardı etmiyor bi keresinde şikayet yazıp e-mail göndermiştim telfn numaramı yazmıştım arayıp isteklerimi tek tek sormuşlardı..yüklenelim bence,herkes göndersin..

haris_mg

Üye
daha ne kadar yüklenecez bütün avrupa yüklendi

craig3535

craig3535

Üye
nezaman çıkıcak bu güncelleme??vay arkadaş dandik yazılım kullanmaktan bıktım artık eğer nokia hazretleri bahsedilern özllikleri ekleyip hataları giderdiyse mükemmel olucak...

ortioktay

ortioktay

Üye
oldu olacak ekran kartıda koysunlar :D:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nezaman çıkıcak bu güncelleme??vay arkadaş dandik yazılım kullanmaktan bıktım artık eğer nokia hazretleri bahsedilern özllikleri ekleyip hataları giderdiyse mükemmel olucak...
Evet istenilen özelliklerin hepsini hatta daha fazlasını gönderip cihazın adınıda N5800 olarak değiştirecekler..:)

HK-G3

HK-G3

Üye
v6 yı yükleyince telefon incelecekmiş :) nokia öyle diyo
rengide değişebilir :)
bide ekran kapasitifleşçekmiş (30 saniyede yavaş yavaş mutasyon olacak)

huzunluyillar

Üye
hani eylülde çıkıyodu lan bu versiyon

woldemort12

woldemort12

Üye
Yaw unutun v60 :D Arkadaşın dediği gibi 2 yıl önce çıkan telefona daha niye yazılım güncellemesi yapmakla uğraşsın ki ? Nokia telefonları (ayıp kaçacak ama) bize iteledi. Kar etti bir kere daha niye uğraşsın hala ?

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
deneme aşamasında çıkacak.. diyolar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
şu denemedende 6 ay oldu bir türlü çıkamadı.inanmayın artık çıkmaz....

Takipçi Satın Al

Üst Alt