5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
hala v60 mevzusumu :D bu konu forumlarda çıktı bence v60 konusu forumlarda kalırda nokia nın bundan haberi bile yoktur :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ya çıkarsın artık eğer çıkartırda şöyle köklü bir değişiklik olmazsa n82 me geri dönecem v60 5800 a tanıdığım son şans :)

onuraslan

onuraslan

Üye
nokia mı :birak:

aryscat

aryscat

Üye
ya arkadaşlar... Büyüymeyim bu kadar... V60 çıksa ne yazar... Teknolojiyimi yalalayacaksınız... Sonu yok bu işlerin... Yaşınız daha genç ... Bu hızla giderse teknoloji ; sizler ışın telefonunu filanda göreceksiniz :ehe

ergunx

ergunx

Üye
bende c6 yuklu fw çıkarsa yukleyebilirmiyim acaba :S

rapsari

rapsari

Üye

arkadaşlar şuna bi baksanıza v60 çıkmış heralde. ingilizce anlamadım ama güzel gibi görünüyor.

fedata

fedata

Üye
nokia'nın en çok satan akıllı telefonu olan 5800 a yeni bi firmware geliyor.

Nokia'nın support discussions(destek tartışmaları) sitesinde v600 hakkında düşünceler ve beklentiler yazyor.

Isteyen burdan bakabilir...

v400 de nokia kullanıcıların beklentilerini firmware e koymuştu bu kez de v600 için nokia ya mail atalım...
Bu konu sayesinde 5800ında kinetic scrolling i oldu...http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-kinetik-scrolling-konusu-281416.html

üstteki sitede kullanıcıların beklentileri şunlar:
1-)yeni ev ekranı ve widget desteği(n97 ve n8 de olduğu gibi)
2-)ev ekranının da otomatik dönmesi
3-)wlan performansının artırılması
4-)tarayıcıda sekmelerin olması
5-)menünün tepki süresinin hızlandırılması
6-)her yerde daha hızlı kinetic scrolling
7-)telefon hafızasının daha fazla olması
8-)kameranın geliştirilmesi
9-)müzikçalar ın daha performanslı çalışması

benim ekleyeceklerim:
1-)radyodaki rds sorunun çözülmesi
2-)flash lite 4(n8 deki)
3-)real player ın güncellenmesi
4-)müzikçaların n8 gibi olması
5-)galerinin daha hızlı olması
6-)batarya sorunun düzeltilmesi(çoğu kuallanıcı da var bu sorn şarj çok az gidyor)
7-)sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
8-)titreşimin daha da güçlendirilmesi
9-)internet tarayıcısında geçersiz sunucu ismi hatasının çözülmesi

ve yne aynı sitede bi kullanıcı nokia n8 i geliştiren adama sormuş.
Adam da 5800ın v600 adında yeni bi firmware in yayınlanacağını ve widget desteği olan bi ev ekranı, mobile tv gibi uygulamaların olacağını söylemiş...

Ve geldik mail i atmaya vereceğim adrese herkes aşağıda yazan yazıları göndersin çünkü nokia bunları dikkate alıp firmware hazırlyor...

bu adrese şunları gönderyoruz:

ı'm a 5800 user.ı'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)new home screen with widget support
2-)home screen auto rotations
3-)ımproved wlan performance's
4-)fix the battery bug
5-)more response in menu
6-)much more better kinetic scrolling all over
7-)phone memory improvements
8-)ımproved camera performance
9-)music player better performance with search support(like n8)
10-)flash lite 4(like n8)
11-)mobile tv
12-)much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)real player update
14-)fix the radio's bug (rds bug)
15-)new browser with tabs
16-)ımproved sensor rotation
17-)ımproved vibration
18-)fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)fix the restart bug(sometimes it restarts itself)
20-)add more codecs ex. Wmv,avi,divx,flv(like x6's media player)
thanks from now,
king regards,
oguz uzun

ben bu kadar yazabildim daha iyi fikri olan varsa onu gönderelim lütfen destek verin 5800 kullanıcıları...
Ve ben yukarı kendi ismimi yazdım herkes kendi ismini yazsın çünkü ne kadar çok gönderilirse o kadar iyi...
o arkadaşlara tek cevabım çok beklersinz :):):) kamera performansı artacakmış.ya donanım belli güç belli.şarj daha uzun süre gidecekmiş.arkadaşlar v60 ı boşuna bekliyosunuz ben şimdiden diyeyim.böyle batarya problemleri aşılabilseydi laptoplara öyle bi program çıkarırlardı :):)

ibibiq

ibibiq

Üye
en iyisi iphone almak sanırım olmayacak böyle bekle bekle :hmmm

bursacity

bursacity

Üye
bekleyin bekleyin benim tahminim versiyon 51 çıktı ve bundan başka versiyonun çıkmayacagı elıme para gecsın nexus one alıcam nokıa is dead:D:D

haris_mg

Üye
evet arkadaşlar bencede gelmeyecek yeni yazılım biz bu teli bu şekilde kullanacağız gibi geliyor
yazık nokia çok yazık dünya para verdik bu telefona

mkryvz

mkryvz

Üye
5800 Nokia'nın en çok yazılım güncellemesi yaptığı telefonlar arasında. Ancak yeni güncelleme çıksa ne olur, çıkmasa ne olur... Kaldı ki Nokia yeni telefonlar üzerine yoğunlaşmış görünüyor, böyle bir durumda 2 yıl önce çıkarmış olduğu 5800'a daha ne kadar yatırım yapar bilemiyorum. Sonuçta bu durum tamamen ticari. Eğer elinizdeki cihazdan yazılım güncellemesi ile bilgisayar seviyesinde bir performans olmasını bekliyorsanız, elbette hayal kırıklığı olur. İlk çıktığı günleri düşünecek olursak; o günden buyana 5800'da oldukça başarılı yenileme ve düzeltmeler oldu. Ama bence olası son güncellemeden de pek fazla birşey beklemeyin. Nede olsa sonuç olarak 2 yıl öncesinin telefonu.

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
5800 için kotukoylunun yaptığı n97 mini tabanlı fw yi kullanıyorum artık v60 çıksada kurmam :D

FW çok güzel arkadaşlar widget falan herşey var yüklemenizi öneririm v60'ı beklemektense yükleyin BENCE ...!

EroL

EroL

Emekli Yönetici
5800 için kotukoylunun yaptığı n97 mini tabanlı fw yi kullanıyorum artık v60 çıksada kurmam :D

FW çok güzel arkadaşlar widget falan herşey var yüklemenizi öneririm v60'ı beklemektense yükleyin BENCE ...!

o fw şunlardan hangisi ?

receph

receph

Üye
KOTU KOYLU GERCEKTEN HARIKA BIR FW YAPMIS 5800 SAHIBI HERKESE TAVSIYE EDILIR... BEN BU FW YI (EKIM 2010 TSUNAMI) KURDUKTAN SONRA V60 ICIN COKTA ISRARCI DEGILIM... BU FW"E BIRDE NETTEN VIDEO IZLEME OZELLIGI KATSAYDI :Pp

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye

bahsettiğin cfw bu arkadasım cok kullanıslı ve en hızlısı dıyebılırım... kullanıyorum ve v60 mı gecmeyı dusunmuyorum çıksa bile.

--------------- Ekleme ---------------

ek olarakda 4x3 menü olanı kullanmanı tavsiye ederim... 4x4 ve 4x5 de sımgeler cok kucuk ve yazıları bırbırıne gırıyor.:oke:

dsfc

Üye
V600 çıksa bile sizin istediğnız tüm özellikleri koymazlar zaten. Koysalar niye n8 gibi mükemmel bir tel üretsinler. Bu bir satış politikası bence. Çözümse n8 almak ben öyle yapmayı düşünüyorum. Genpanın sitesinden n8 in ön başvurusunu yapın derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt