5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
nokia musTeri hizmeTLerini arayan var mi ??

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
vay arkadaş aradım müşteri hizmetlerini yeni güncelleme yok,gelcegi bile belli degilmiş :@

vereceğin cevap su oLmaLiydi:

hem mesJ gonderiosunz hem de gunceLLeme yok diosunuz.siz maLmisnz ?? :off:

BoyLe dedin mi ? :D

ergunx

ergunx

Üye

vereceğin cevap su oLmaLiydi:

hem mesJ gonderiosunz hem de gunceLLeme yok diosunuz.siz maLmisnz ?? :off:

BoyLe dedin mi ? :D
görüşme kaydedilmese çok sey soylicektim :D:ehe

--------------- Ekleme ---------------

nette dolanan v60 haberlerinede bilgimiz yok dedler,mala bagladı bunlar belli oldu :D

Dtn

Üye
ben mesaj atmıştım onun için aradılar geçen gün.dedim çıkacak mı noldu nerde kaldı diye :ehe bir tarih yok,ama yakın zamanda çıkacak dedi kadın :box

erdi_s

erdi_s

Üye
dün beni de aradılar ben de yollamıstım mesaj. eklemek istediğiniz bişe var mı dedi bende yok dedim yazdım hepsini oraya dedim. ne zaman cıkar diye soracaktım ama kızın sesi cok tatlıydı sadece dinledim teşekkür ettim :D :D :D ama konusmasından anladım ki Noki harbiden tüketicinin goruslerine onem veriyo hem de cok

ya bi de bişey sorcam. benimki V50 ama nokia software update ve oviden de denedim mevcut guncelleme yok dedi ikisinde de. illa garantiye mi vermek gerekiyo guncelleme için. yani v60 cıkarsa ki inşallah çıkar, garantiye mi vercem teli?

haris_mg

Üye
arkadaşlar hala bir gelişme yok değil mi ne mal bu nokia

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
pazaetesi çıkmassa görüşürüz :D:D

emr-erock

emr-erock

Üye
o bikere kullanıcının yazdığı yorum nokianın yazdığınımı zannettin sen....^^:off:

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
o bikere kullanıcının yazdığı yorum nokianın yazdığınımı zannettin sen....^^:off:

2007 de bu foruma üye oldum ama 1 aydır aktif bir forum useriyim her konuda muhalif bir tavrın var senin olduğun konuyu okumak bile istemiyorum nedense acaip agresif tuhaf bir insansın biraz daha iyimser yaklaşırsak kimsenin kalbi kırılmaz.Sanki böyle bekliyorsun bir konu açılsada hemen dalıp ters konuşayım biraz daha alçak gönüllü olursak daha güzel olacak emin ol

'Şeref'

Emekli Yönetici
2007 de bu foruma üye oldum ama 1 aydır aktif bir forum useriyim her konuda muhalif bir tavrın var senin olduğun konuyu okumak bile istemiyorum nedense acaip agresif tuhaf bir insansın biraz daha iyimser yaklaşırsak kimsenin kalbi kırılmaz.Sanki böyle bekliyorsun bir konu açılsada hemen dalıp ters konuşayım biraz daha alçak gönüllü olursak daha güzel olacak emin ol

aynen kardeş adam haklı
biraz sakin relax..
:nono:
:naughty:
:oke:

coNradAli

Üye
adam agresif falan ama haklı:D

ergunx

ergunx

Üye
ahanda pazartesi oldu :D:D:D:D sesime gel v60

haris_mg

Üye
sesine geldi mi dostum

arkadaşlar ben baya bir seslendim ama gelen giden yok softwer update de yazılıma ait birşe yok yani face çıktı pazartesi olayı ben geleceğini de sanmıyorum yeni bir güncelleme

silver_cover

silver_cover

Üye
yazılım falan geleceği yok.milleti burda tutmak için bağzıları uyduruyo.pazartesi dediler. hadi nerde.ilk nokia türkiye servisine gelir yazılım sonra dağıtılır.daha onların haberi yokk burdakiler havaya girmişler bile geliyo diyee

furkan142

furkan142

Üye
v60 yalan oldu ^^

Takipçi Satın Al

Üst Alt