5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Barbo2

Barbo2

Üye
niye bekliyo nokıa bukadar diğer modellere çıkardı bu hafta bi 5800 kaldı ne v60mış yaaaaa

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Teğmen rütbesinde olduğuna göre forumu takip ediyorsun aç da bak Symbian Destek kısmını hangi birini sayayım sana? Kafadan batarya sorunlu ve çözümü serviste bile yok! Donanım açısından sorun yok başka gerisi yazılım problemi

'Şeref'

Emekli Yönetici
Telefonu kullanmayı bilmemek??? Arkadaşım bu telefon altı üstü :) arar aranır mesaj çeker fotoğraf çeker 6110 kullandım memnundum 6150 kullandım memnundum 7110 kullandım memnundum 8210 kullandım 8310 kullandım 7650 kullandım 6600 kullandım Samsung E900 kullandım N95 kullandım N95 8GB kullandım bunları kullanmayı biliyordum da 5800 mı kullanmayı bilmiyorum? Ya biraz gerçekçi olalım telefon sorunlu!

Arkadasim tamam bi suru tlf kullanmışsında
Sende biraz gerçekci ol

5800 şuan duyada çok populer bi tlf bu kadar insan tercih ediyorda
Sen sorunlu deyip geçiyorsun:bilmm

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Arkadasim tamam bi suru tlf kullanmışsında
Sende biraz gerçekci ol

5800 şuan duyada çok populer bi tlf bu kadar insan tercih ediyorda
Sen sorunlu deyip geçiyorsun:bilmm

470-500 TL ye Hem 3G hem 3.2 MP C-S Lensli hem Wi-Fi hem işletim sistemli hem 8GB hafıza kartı ile gelen hem de dokunmatik ve bu kadar iyi ses kalitesi olan bir telefon YOK! Samsung Android I7500 Galaxy biraz iyi gibi o da 1.5 Android ile problemli.

Ama arada yaptığı irili ufaklı sorunları bu cihazı mükemmelikten uzaklaştırıyor bu da su götürmez bir gerçek! Ya telefonu kullanacam diye her sorunda Hard Format atacaksam her seferinde update di yok Rom değişikliğiydi yok pili ısınınca telefonu kapat pili çıkart uğraşamam arkadaşım vaktim yok benim bunlara oldukça yoğun bir iş hayatım var tak telefon ısınacak vs. pili çıkartacam da ooooooooo parayla rezil olmak bu!

Genel olarak kullanıcı kitlesi burada bile bir çok kullanıcın yaşı yazıyor 15-20 arası okuldan sonra ödevlerden kalan vakitti telefonunu modifiye et... Kullanan Kullanamayan değil mevzu...

Uzun lafın kısası ben kötü beş para etmez demedim ama "sorunlu" (kutudan çıkan hali ile) Benim işimi göremediğinden de kötü... Yani kalkıp da telefonun avukatlığını yapmaya gerek yok şahsi fikrim bu benim!

'Şeref'

Emekli Yönetici
0-500 TL ye Hem 3G hem 3.2 MP C-S Lensli
hem Wi-Fi hem işletim sistemli hem 8GB
hafıza kartı ile gelen hem de dokunmatik ve
bu kadar iyi ses kalitesi olan bir telefon YOK!

haklisin arkadasim bu paraya bu kadar oluyo
tabi nokia nin ilk dokunmatigi olmasi yuzuzunden guncellemelerle buraya gelen bi tlf
(evet herkesin kendi gorusu.)
:hmmm

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Ya işte dediğim de o ihtiyaç ve bunun ne kadar karşılandığı ile önemli ayrıca Nokia'nın son bir kaç yıldır derin yaralar aldığı ve sürekli pazar payı kaybettiği apaçık ortada.

Gelecek Symbian değil. Gelecek Nokia değil bu kafayla gittiği sürece... Trend olmuş iOS veiPhone hiç değil her moda olan şey bir süre sonra demode olur! Hiç bir özelliğini bilmeden sadece pahalı diye iPhone alanlara ve o girdikleri triplere gülüyorum.

Android umut vaadediyor ama sanırım arkadan Windows Mobile 7 de sağlam geliyor hele bir çıksın bakalım!

Emin ol ben hayatımda aldığım hiç bir ürün için 1 hafta içinde bir sürü konu açmadım ne yapacağım diye! Kendi PC mi kendim toplarım her parça birbiri ile kusursuz uyumlu ve Fiyat Performans açısından mükemmeldir.

Nokia 5800 XM de umutla aldım elime ama vasat bile değildi.

'Şeref'

Emekli Yönetici
evet haklısın nokia son yıllarda rakiplerinden çok geri kaldı [bu bi gercek]
Ama nokia yeni işletim sistemi linux ve symbian 3 le 2011 de kaybettiklerini kazanabilir diye umut ediyorum [ ki nokia gene satış yapar ama istekleri karşılarmı? orası belirsiz ]
5800 zaten yeni nesil diger tlf lardan cok cok geride ama naparsin nokia olsun diye katlaniyoruz

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Ben yıllarca Nokia olsun çamurdan olsun dedim durdum! Bakma 5800'ı kötülesem de Sağlam bir Nokia'cıyım! N95'ten bu yana kasasını değiştirdi sattı N95'e 8GB ekledi sattı. N96'yı 16GB yaptı sattı hep aynı sistem aynı özellik kakaladı bize!

djmatrix

Üye
aynen dediğiniz gibi bu parayla bu kadar oluyor,sorunlara bakarsan hiç tlf alamayız her tlf nun bi kötü yanı mutlaka oluyor...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Ben yıllarca Nokia olsun çamurdan olsun dedim durdum! Bakma 5800'ı kötülesem de Sağlam bir Nokia'cıyım! N95'ten bu yana kasasını değiştirdi sattı N95'e 8GB ekledi sattı. N96'yı 16GB yaptı sattı hep aynı sistem aynı özellik kakaladı bize!

evet nokia ne yapasa yapsin bisekilde satmanin yolunu buluyor !
artik zaten nokia ne yapicaksa yamali yoksa bende 5800 ve nokyaya veda edecegim

onuraslan

onuraslan

Üye
ahh nokia ahh :off:

ergunx

ergunx

Üye
Gelmezzz :D

Davulbaz

Davulbaz

Üye
boşuna beklemeyin c6 v12 yi bekleyelim:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
v 60 gelicek bu aylarda ama batarya sorunu çok sıcak havada oluyordu bnde 42 derece dışarı cıktımmı tmmdır ama okar wi-fi müzik sms yap birazcık ısınması normal ama çoook ısınıyor diosanız zomn sru sizde

Dtn

Üye
bende bir kaç ekleme yaptımumarım dıkkate alınır kırmızı ile işaretli maddeler anlamlarını yazmak istemıyorum arkaadaşlar anlayanlarınız olacaktır mutlaka

22-)16 and 32 gb memory card support

21-) 16 ve 32 gb hafıza kartını desteklemnesi

16 gb destekliyor zaten.

onuraslan

onuraslan

Üye
NERde kaldı bizim fw ler noKİA :off:

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten 16lik destekliyor zaten

onuraslan

onuraslan

Üye
eylül ' ün ortalarına gelmeye az kaldı nerde bu fw yoksa çıkarmıyacakmı yaww :off: çıkarmazsa atacam bu telefonu yiter ya yiter

ibibiq

ibibiq

Üye
geç olsun tam olsun acele etmyelim benceeeeeeeeeeeeee :hmmm

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
nerdesin firmware dıt dırı dırı dıt dırı dıt

Takipçi Satın Al

Üst Alt