5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

onuraslan

onuraslan

Üye
ekim'e girmeden gelse :ehe

bybilal

bybilal

Üye
nerde bu v60 gelsiiiiiiiiiiiin artııııııkk

ergunx

ergunx

Üye
Gelip gelmiycgi bile belli değil:) la mail atın nokia ya hergün atın arasınlar, 5800 a destek;) fw çıkmcaksa bile anlasınlar beceremediklerini...

aswerth

aswerth

Üye
N-gage veya başka bi oyun platformu desteğini de bi an önce getirmeleri lazım,gönderenler bunu da eklemeli bence :oke:

onuraslan

onuraslan

Üye
:off:

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
Eline sağlık istekleri yerıne getırı yenı bı surum cıkar ıse tadından yenmez olur.. :)

onuraslan

onuraslan

Üye
nockiaa nirde bu yeni fw heee:ağlarım:

prank90

Üye
en geç eylul sonu dediler anlaşılan onu beklicez

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bu son ayda telefon için çıkan yeni fw ler ve güncellemeler mod ları toplarsak bill amca windows xp için bile bukadar güncelleme çıkarmamıştır herhalde :ehe

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
bende bir kaç ekleme yaptımumarım dıkkate alınır kırmızı ile işaretli maddeler anlamlarını yazmak istemıyorum arkaadaşlar anlayanlarınız olacaktır mutlaka

I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance's
4-)Fix the battery bug
5-)More response in menu
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8-)Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(sometimes it sucks)
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)New browser with tabs
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
18-)Fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)Fix the restart bug(sometimes it restarts itself)
20-)Add more codecs ex. wmv,avi,divx,flv(like X6's media player)
21-)to charge the phone from the usb
22-)16 and 32 gb memory card support
23-)Resolving the problem of battery overheating
24-)downloaded from the browser to download the applications to the memory card, and again on the memory card is installed. phone memory for populating.
25-)integrated touch screen is fast and precise
26-)tingling in the camera to correct, improve the quality of the camera (especially at night)

Thanks from now,
King regards,
ismail KOÇ

--------------- Ekleme ---------------

yada ben açayım maddelerı anlamayan arkadaslar olur belkı

madde ;

20-) telefonun usb den şarj olması
21-) 16 ve 32 gb hafıza kartını desteklemnesi
22-) batarya ısınma sorununa çözüm bulunması
23-) tarayıcıdan ındırılen uygulamalrın hafıza kartına ındırılmesı ve akabınde hafıza kartına kurulması ( telefon hafızasını doldurmamak içi)
24-) dokunmatık ekranın hızlandırılması ve hassaslaştırılması
25-) kameradakı karıncalanmalara çözüm bulunması ve kamera kalitesinin artırılması (özlelliklede gece)

nasıl çok fazla şey istememişimdir umarım :D

onuraslan

onuraslan

Üye
Noki

'Şeref'

Emekli Yönetici
Şu guncelleme olsada kurtulsak artık

ortioktay

ortioktay

Üye
gelecekse gelsn artık ya

bursacity

bursacity

Üye
v51 den sonra pek gelecegını sanmıyorum ama gelecekse ıstedıgımız gıbı gelır umarım

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
5800 XM'e v6.0 da çıksa v10.0 da çıksa adam olmaz o telefon Symbian bitmiştir! Nokia bu kafayla gittiği sürece pazar payını kaybetmeye mahkum! Mükemmel bir donanıma sahip bir telefonu yazılımı ile bu kadar berbat edebilir.

Ferrari'ye araba kullanmayı bilmeyen şöför oturtmaktan farksız! Allahtan iade edebildim!

'Şeref'

Emekli Yönetici
5800 XM'e v6.0 da çıksa v10.0 da çıksa adam olmaz o telefon Symbian bitmiştir! Nokia bu kafayla gittiği sürece pazar payını kaybetmeye mahkum! Mükemmel bir donanıma sahip bir telefonu yazılımı ile bu kadar berbat edebilir.

Ferrari'ye araba kullanmayı bilmeyen şöför oturtmaktan farksız! Allahtan iade edebildim!

dostum sende bahfettin tlf.nu
okadarda berbat deyildir 5800
sen kullanmayi bilmiyordun
herhalde:megafon:

SilentOne

SilentOne

Üye
v60 gelicek o kesin ama ne zman orası belli değil

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Telefonu kullanmayı bilmemek??? Arkadaşım bu telefon altı üstü :) arar aranır mesaj çeker fotoğraf çeker 6110 kullandım memnundum 6150 kullandım memnundum 7110 kullandım memnundum 8210 kullandım 8310 kullandım 7650 kullandım 6600 kullandım Samsung E900 kullandım N95 kullandım N95 8GB kullandım bunları kullanmayı biliyordum da 5800 mı kullanmayı bilmiyorum? Ya biraz gerçekçi olalım telefon sorunlu!

djmatrix

Üye
Telefonu kullanmayı bilmemek??? Arkadaşım bu telefon altı üstü :) arar aranır mesaj çeker fotoğraf çeker 6110 kullandım memnundum 6150 kullandım memnundum 7110 kullandım memnundum 8210 kullandım 8310 kullandım 7650 kullandım 6600 kullandım Samsung E900 kullandım N95 kullandım N95 8GB kullandım bunları kullanmayı biliyordum da 5800 mı kullanmayı bilmiyorum? Ya biraz gerçekçi olalım telefon sorunlu!
sorunu ne söyle biz de bilelim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt