5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

uyuss_Sehzade

Üye
yokyok sakın duyurmaaa ınsanların ellerını ayaklarını dolandırma panik yataratırsannn yarın öburgun v60 gelirse işte ozaman kıyamet kopar bilesinn..hemm arkadaşlar v60 bekliyo bugun yarın cıkıcak dıye gözleri telefonda gözleri gelicek olan msj da yane nefeslerini kursagında bırakma derim:)))

cabbar100

cabbar100

Üye
Sorunsuz bir sürüm olsunda eylül olsun:naughty:

frowell

frowell

Üye
aynen cbbar

uyuss_Sehzade

Üye
nokia ile bundan 10 gun fılan oldu goruşeli bi ara 5800 son versıyon olmadıgını daha başka versıyonların cıkıcagını söyledilerr bu nokia ne yapmaya calışıyo anlamadım gitti yarın yada dıger gun ayrıyacaklar benii ozaman en ince ayrıntısına kadar ögrenirim de bu eylulde cıkıcak olan haberin dogru mu yanlş mı? oldugunu söylıyecem sizlere 3 ayda bir cıkan surum 6 ay a cıkarmaları biraz sacmalık ya adam gibi guncelleştirme getirsinler yada yavaş telefonun özelıklerını sorunlarını gıderip v80 90 kadar surdursunler yanee neysee yarın bi goruşucem nokia ile bı guzel fırca da atıcam yan neyse gşrzz hoşcakalın bu haberi yayan arkadaşa sesleniyorum v60 cıkıcagına air haber kaynagının nerden eline ulaştıgını ögrenmek istiyoruz...o kadar araştırıp sordum hıc bı sıtede forum sıtelerınde öyle bı haber yok bizi hefeslendirecegine kendisini kandırmasın bncee.!!!grşz hoşcakalın:hmmm

frowell

frowell

Üye
nokia ile bundan 10 gun fılan oldu goruşeli bi ara 5800 son versıyon olmadıgını daha başka versıyonların cıkıcagını söyledilerr bu nokia ne yapmaya calışıyo anlamadım gitti yarın yada dıger gun ayrıyacaklar benii ozaman en ince ayrıntısına kadar ögrenirim de bu eylulde cıkıcak olan haberin dogru mu yanlş mı? oldugunu söylıyecem sizlere 3 ayda bir cıkan surum 6 ay a cıkarmaları biraz sacmalık ya adam gibi guncelleştirme getirsinler yada yavaş telefonun özelıklerını sorunlarını gıderip v80 90 kadar surdursunler yanee neysee yarın bi goruşucem nokia ile bı guzel fırca da atıcam yan neyse gşrzz hoşcakalın bu haberi yayan arkadaşa sesleniyorum v60 cıkıcagına air haber kaynagının nerden eline ulaştıgını ögrenmek istiyoruz...o kadar araştırıp sordum hıc bı sıtede forum sıtelerınde öyle bı haber yok bizi hefeslendirecegine kendisini kandırmasın bncee.!!!grşz hoşcakalın:hmmm

Nokia ile konuşunca bizide haberdar edersin değil mi?:oke:

s.h.a.

Üye
symbian 3 yoksa 5800 uyarlıcaklar hiç şaşırmam valla nokia pazar payını kurtamak için yaparmı yapar :D

cabbar100

cabbar100

Üye

Şurdan almış haberi.

fikotr35

fikotr35

Üye

Demekki iyi araştırmamışsın nerden aldığım yazıyor

uyuss_Sehzade

Üye
cok iyi araştırıp araştırmamam yarınn beli olucak bu verdigin lınkın kaynagı nerden geliyo pekii madem eylulde cıkıcak dıyosunuz neden ya başında yada sonunda yazmışsınız eylulde cıkıcaksa eylulde cıkıcaktır sonu başı varmı bunun ortada kesin bişey yok araştırmadan nokia ile goruşmeden yabancı forum sıtelerıne bakmadan söylenen seylere ınanıyosunuzz verılen link in dogru olup olmadıgını bile bılmıyosunuz kesin bişey yok ortada heveslendirmeye gerek yok neyse yarın bı goruşup dönucem bu arada size size v60 ile ilgili haber gelmeden ilk önce nokianın yabancı sitesi konuluşur haberler bilgiler gelir neysee siz bildiginizi okumaya devam edin grşz....hoşcakalın

cabbar100

cabbar100

Üye
cok iyi araştırıp araştırmamam yarınn beli olucak bu verdigin lınkın kaynagı nerden geliyo pekii madem eylulde cıkıcak dıyosunuz neden ya başında yada sonunda yazmışsınız eylulde cıkıcaksa eylulde cıkıcaktır sonu başı varmı bunun sonunda cıkarsa ozaman ekim ayında cıkar başında cıkarsa agusto ayının 30 da cıkar ozaman mantıklı duşunmek gerek bu verdılen lınkin kaynagı nerde dıyorum burdan almışsınız dıyosunuz neyseee sız bıldıgınızı okuyun bakalımm....grşzzzz

Arkadaşım kullanıcı adın zaten vereceğimiz cevapları anlamayacağını gösterdiği için senin yazdıklarına yanıt vermek sabır işi...

fikotr35

fikotr35

Üye
cok iyi araştırıp araştırmamam yarınn beli olucak bu verdigin lınkın kaynagı nerden geliyo pekii madem eylulde cıkıcak dıyosunuz neden ya başında yada sonunda yazmışsınız eylulde cıkıcaksa eylulde cıkıcaktır sonu başı varmı bunun ortada kesin bişey yok araştırmadan nokia ile goruşmeden yabancı forum sıtelerıne bakmadan söylenen seylere ınanıyosunuzz verılen link in dogru olup olmadıgını bile bılmıyosunuz kesin bişey yok ortada heveslendirmeye gerek yok neyse yarın bı goruşup dönucem bu arada size size v60 ile ilgili haber gelmeden ilk önce nokianın yabancı sitesi konuluşur haberler bilgiler gelir neysee siz bildiginizi okumaya devam edin grşz....hoşcakalın

Arkadaşım burası paylaşım sitesi burada insanlar paylaşım yapar. Kimsenin paylaşımlar için noterden doğruluk onayı alması gerekmez. doğru olabilir yanlış olabilir (daha erken yada geç çıkarsa kimse kalpden gitmez, seni bilmem) sen ister heveslen ister heveslenme sonuçta atla deve değil.....

uyuss_Sehzade

Üye
kardeşim burası paylaşım sitesi deil demedik zatenn kendi agzınla söyluyosunn burası paylaşım sitesi burdaki arkadaşları yanlış bılgılendırmek yanlış haberler vermek yanlış olur ..daha erken yada daha gec sonucda ortada kesin bısey olmadıgı ıcın arkadaşları bilgilendirmek bence yanlış olur ama yınede saoll bu bılgı yeter zatenn neyse tartışmanın hıc bı anlamı yok herkes bildigini okusun grşz..hoşcakalın fazla uzatmıyalım bye bye..

oktay2617

Üye
bence eylül sonu diye çıkan haber fake!! bir iki hafta içinde v60 gelir...

aryscat

aryscat

Üye
Bırakın tarih kavgasını. Çıkarsa sürpriz olsun :) 3 günlük dünyada değermi birbirimizi kırmaya...

Progressivity

Progressivity

Üye
hay yaşaaaaa :D

JayJayyy

Üye
bu kadar bekledik inşallah hayırlı olur

uyuss_Sehzade

Üye
mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...:oke:

frowell

frowell

Üye
Teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğin için Şehzadem

Davulbaz

Davulbaz

Üye
mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...:oke:

senide her sabah arıyo bu temsilci hayırdır :nono:

uyuss_Sehzade

Üye
her sabah mı? ne zaman arıyo beni her sabah.. benim neden haberim yokk ozaman telefon dırek sana gelıyo sonra sen bana mı yönlendırıyosun kesin işim cıkıyodur bı turlu ulaşamamıştır...neyse bu söyledıklerimde cıddıyım bu sabah aradılar beni hem seni ılkd efa göruyom ve sana hıc bı zaman demedım benı her sabah arıyolar dıye bu ıkıncı aramaları ama canımı sıkan bı durum var kamerayı ıyleştirme yapa bılırler bu sabahda donanımsal bı durum o yuzden ıyleştirme ımkansız dıyolar neyse grşzzz

Takipçi Satın Al

Üst Alt