uyuss_Sehzade
Üye

nokia ile bundan 10 gun fılan oldu goruşeli bi ara 5800 son versıyon olmadıgını daha başka versıyonların cıkıcagını söyledilerr bu nokia ne yapmaya calışıyo anlamadım gitti yarın yada dıger gun ayrıyacaklar benii ozaman en ince ayrıntısına kadar ögrenirim de bu eylulde cıkıcak olan haberin dogru mu yanlş mı? oldugunu söylıyecem sizlere 3 ayda bir cıkan surum 6 ay a cıkarmaları biraz sacmalık ya adam gibi guncelleştirme getirsinler yada yavaş telefonun özelıklerını sorunlarını gıderip v80 90 kadar surdursunler yanee neysee yarın bi goruşucem nokia ile bı guzel fırca da atıcam yan neyse gşrzz hoşcakalın bu haberi yayan arkadaşa sesleniyorum v60 cıkıcagına air haber kaynagının nerden eline ulaştıgını ögrenmek istiyoruz...o kadar araştırıp sordum hıc bı sıtede forum sıtelerınde öyle bı haber yok bizi hefeslendirecegine kendisini kandırmasın bncee.!!!grşz hoşcakalın![]()

nokia ile bundan 10 gun fılan oldu goruşeli bi ara 5800 son versıyon olmadıgını daha başka versıyonların cıkıcagını söyledilerr bu nokia ne yapmaya calışıyo anlamadım gitti yarın yada dıger gun ayrıyacaklar benii ozaman en ince ayrıntısına kadar ögrenirim de bu eylulde cıkıcak olan haberin dogru mu yanlş mı? oldugunu söylıyecem sizlere 3 ayda bir cıkan surum 6 ay a cıkarmaları biraz sacmalık ya adam gibi guncelleştirme getirsinler yada yavaş telefonun özelıklerını sorunlarını gıderip v80 90 kadar surdursunler yanee neysee yarın bi goruşucem nokia ile bı guzel fırca da atıcam yan neyse gşrzz hoşcakalın bu haberi yayan arkadaşa sesleniyorum v60 cıkıcagına air haber kaynagının nerden eline ulaştıgını ögrenmek istiyoruz...o kadar araştırıp sordum hıc bı sıtede forum sıtelerınde öyle bı haber yok bizi hefeslendirecegine kendisini kandırmasın bncee.!!!grşz hoşcakalın![]()
cok iyi araştırıp araştırmamam yarınn beli olucak bu verdigin lınkın kaynagı nerden geliyo pekii madem eylulde cıkıcak dıyosunuz neden ya başında yada sonunda yazmışsınız eylulde cıkıcaksa eylulde cıkıcaktır sonu başı varmı bunun sonunda cıkarsa ozaman ekim ayında cıkar başında cıkarsa agusto ayının 30 da cıkar ozaman mantıklı duşunmek gerek bu verdılen lınkin kaynagı nerde dıyorum burdan almışsınız dıyosunuz neyseee sız bıldıgınızı okuyun bakalımm....grşzzzz
cok iyi araştırıp araştırmamam yarınn beli olucak bu verdigin lınkın kaynagı nerden geliyo pekii madem eylulde cıkıcak dıyosunuz neden ya başında yada sonunda yazmışsınız eylulde cıkıcaksa eylulde cıkıcaktır sonu başı varmı bunun ortada kesin bişey yok araştırmadan nokia ile goruşmeden yabancı forum sıtelerıne bakmadan söylenen seylere ınanıyosunuzz verılen link in dogru olup olmadıgını bile bılmıyosunuz kesin bişey yok ortada heveslendirmeye gerek yok neyse yarın bı goruşup dönucem bu arada size size v60 ile ilgili haber gelmeden ilk önce nokianın yabancı sitesiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkonuluşur haberler bilgiler gelir neysee siz bildiginizi okumaya devam edin grşz....hoşcakalın

mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...![]()