Davulbaz
Üye
Kardeşim o özellik için kapasitif ekran olması lazım yani çoklu dokunmayı desteklemesi lazım 5800ın donanamında bu yok onun için isteyemeyiz.İlgin için teşekkürler...
Saol kardeşim desteğin için...
aslındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda v50 nin güncellenmiş halleri de var ama site downloada izin vermiyor
ya üye de oldum sanırım ama bitürlü indiremedim paralı üyelik herhalde kabul ediyor bikaç sitede de aynı dosyalar var onlar da inmiyor bazısı premium üyelik istiyor neyse indirebilen rapidshare e atsa da bizde nasiplensek
herhalde daha yenidir ordakiler dosya boyutuna bakılırsa
Konu çok güzel olmuş ama bazı eksik noktalar var.Kendimce ekleyip yolladım bir örneğini de aşağıdaki yazıda gösterdim.Aynı metni ekleme ve çıkarmalarımla düzenledim.Dediğim gibi bazı önemli noktalar atlanmış olabilir...
Yeni arkadaşlar bunuda gönderirse sevinirim...
Bence gelen sorunlara göre listenin sürekli güncellenmesi lazım...
I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance
4-)Fix the battery bug
5-)More sensitive response in menu (fixed touch)
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8- Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(seperating the system pictures from user's )
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)New browser with tabs
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
18- Fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)Improve the operating system to Symbian 3
20-)More specifications on home screen
21-)Browser stabilization (to watch all the flash videos on internet , on the web sites , on the tube sites- so more powerful flash support)
22-)Much better third party tools support.(i mean that the certificate errors)
23-)Fixing all unneccesary restarts
24-)if possible , customizing of media bar shorcuts
25-)Using various types of wallpapers at homescreen (flash,gif)
slm lar. arkadaşlarıma bu konuda bende destek veriyorum bende vermiş oldugunuz yazıyı yollayıp istek bildiriminde bulundum. yanlız ingilizcem olmadıgı icin bir kaç sey daha eklemek isterdim aslında. her türlü video codec oynatıcı bir program yada kendi medya player entegre edilse güzel olurda. vmv/flv/avi/divx/ gibi videoları convert edip oynatmak zorunda kalıyoruz çünkü. bu özelligi de ekleyip yollarsanız güzel olur. x6 da bu codec ler mevcut haliyle 5800 ekleme imkanları olur heralde. tesekkürler arkadaslar
x6 da bu codec mevcut mu? x6 da aynı bikere oda 3gp ve mp4 oynatıyor sadece.slm lar. arkadaşlarıma bu konuda bende destek veriyorum bende vermiş oldugunuz yazıyı yollayıp istek bildiriminde bulundum. yanlız ingilizcem olmadıgı icin bir kaç sey daha eklemek isterdim aslında. her türlü video codec oynatıcı bir program yada kendi medya player entegre edilse güzel olurda. vmv/flv/avi/divx/ gibi videoları convert edip oynatmak zorunda kalıyoruz çünkü. bu özelligi de ekleyip yollarsanız güzel olur. x6 da bu codec ler mevcut haliyle 5800 ekleme imkanları olur heralde. tesekkürler arkadaslar
Hayir kardesim o N8in usb cikisi oldugu icin var yani 5800a olmaz.acaba 5800 a su linkdeki özellik eklenebilirmi ??
http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...iyle-bambaska-bir-boyuta-sicriyor-382025.html
tskkr ettim kanka ;-)Bravo kanka) takdir ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?