begacce
Üye
ya arkadaşlar saçmalamayın yok n8 ekranı gibi yok n97 nin ekranı gibi olsun. ya adamlar salakmı 5800 ra n97 nin bekleme ekranını koyacak ne anlamı kalır ozman n97 nin millet 5800 alır n97 satılmaz ozman n97 nin ekranını istiyorsunuz gidin n97 alın 500 liralık telefondan ne bekliyorsunuz
haklısın ama kullanışlık olarak vs belki n97 bana uymuyor ben 5800 istiyorum? belki n97 kaba geliyor 5800 ın tipi daha çok hoşuma gidiyor, nokia nın verdiği nimetlerden yararlanmak bi nokia kullanıcısı olarak 5800 kullananların da hakkı değil mi? (kendi adıma değil tüm 5800 kullananların adına konuşuyorum kardeş sataşma olarak fln algılama, saygılar)
haklsın ama bi yanda 500 lira bi yanda 1000 lira sen olsan napardın.hadi diyelim 5800 ekranı n97 gibi oldu ozman n97 satılmaz omznda nokia bi anlamda zarar edecek. nokia bunu asla kendi kendine yapmaz.500 liralık telefondan da çok şey beklemeyin.
yaa borbeyy sacma sapan duşunuyosun bencee neden diye sorarsann n97 ile 5800 bir tutman biraz sacmalık kardeşim n97 özelik 5800 da yok bikere n 97 ev ekranı 5800 gelirse n97 satılmıyacak anlamınamı geliyo.. 5530 gelen ev ekranı 5800 da yoktu sonra ki update ile 5800 geldi..5530 satılmıyo anlamınamı geliyo yane nokia asla zarar etmess borbey asla zarar etmesss zararlı olan 5800 kullanıcıları resmen hayal kırıklıgına ugradık v50 de bile halen hatalar devam ediyoo ve n97 ev ekranını tek biz deill yurt dışındaki kullanıcılarda istiyo sen bi forum sitelerini araştır bakalımm ve yeni updatenin gelmesi an meselesi 500 tl dedigin telefon ilk cıktıgında n97 1400 tl 5800 900 tl idi sonra ne oldu biliyomusun borbey kolonlama hatası yuzunden bazı hatalar yuzunden eksıklıkler yuzunden donmalar yuzunden kendı kendıne kapanmalar yuzunden 900 tl piyasındaki telefon nun fiyatı 480 tl oldu ve 900 tl alan 5800 kulanıcısı nokia mı kar etti yoksa 5800 kulanıcısımı ya kardeşims en zaten IPhone kullanıyosun bi ev ekranı icinn tartışma yaratmana gerek yok yane bu meseleyide uzatmanın bi anlamı yok ne gelirse gelsin ama 5800 adam gibi telefon olmıyana kadar kullanıcılar halen şikayetci olucaktır....neyse grşzzz
Arkadaşım o N8 in özelliği biz onu isteyemeyiz Nokia koyarsa koyar ki koymaz yoksa N8 satılmaz
Skyfire a devam...
Arkadaşlar konuyu arkadaşlarımıza da önerelim...
Saygılarımla,
Oguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?