helal olsun devam v60 için istek göndermeye devam daha fazla ilgi bekliyoruz her ne kadar 5800'a C6 yazılımı entegre etmiş olsalar da hiç bişey telefonun orjinal yazılımı gibi olamaz arkadaşlar devamm istek göndermeye
beyler bu gün telefonuma mesaj geldi nokiadan yeni güncelleştirme kullanılabilir diye şuan gnücelleştirme uygulamasını indirmekteyim internetim 512 ye düşdü daha hızlı olan arkadaşların denemesinde fayda var
arkadaşlar benim aklımda 5800 a başka bir işletim sistemi kuramazmıyız
mesala android
çünkü skyfire gittiğinden beri internet öldü telefonda
symbian geliştirme programları varmı bildiniz
bi kapasitif dokunmatik ekran - bi n97 ev ekranı - bi kamerayı iyileştirsin gözle görülür bi şekilde - bi hızını arttırsın ( c6 bile bizim telden hızlı) 600 - 700 mhz yapsın - bide tv koysun içine yapabilirlerse işletim sistemini değiştirsinler başkada bişe istemiomm bunları yapsın telefonumu ewlendirecem 5800 mavi ile
bi kapasitif dokunmatik ekran - bi n97 ev ekranı - bi kamerayı iyileştirsin gözle görülür bi şekilde - bi hızını arttırsın ( c6 bile bizim telden hızlı) 600 - 700 mhz yapsın - bide tv koysun içine yapabilirlerse işletim sistemini değiştirsinler başkada bişe istemiomm bunları yapsın telefonumu ewlendirecem 5800 mavi ile