5800 v60 çıkacakmı ?

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 çıkacakmı ?
herkese günaydın arkadaşlar. ya arkadaşlar 1 2 ay önce 5800 a v60 çıkacak dendi.bir çok yeni özellik gelecek dendi. habere göre eylülde geliyordu ama hala çıkmadı.bu konuda bilgisi olan varmı. TEŞEKKÜRLER...
ilgili haber:

abiciğim ya herkes bunu soruyor merak ediyor 2 rivayet var ya bu ayın sonuna doğru yada 2010'nun sonuna doğru

laveled

Üye
    Konu Sahibi
kimiside asparagas haber diyor.

çıkmaz , çıksa da ufak mufak değişiklikler olur. bizim aletler artık gözden çıkarılıyor ki bu alet nokianın belini doğrulttu satışlarıyla..ama üst modellerle uğraşıyorlar artık...zaten özellik olarak daha koyacak bir şey kalmadı özel değişiklikleri de sistem modifikasyonlarla kendin zenginleştireceksin...

bencede nokia bu telleri gozden cıkarttı

Anußis

Üye
bende cıkacagını sanmıyorum yani cıkarsalarda şu ana kadar hiç bir nokia telefonda bi güncelleme ile bir çok şeyin değiştiğini 3 senedir görmedim. hep öyle diyorlar ama sadece 2 güzel şey ekliyorlar bir tarafınıda bozuyorlar

aynen bizde gormedik ama sadece bekliyoz ama

bu ayın sonunda çıkmazsa bekleme arkadaşım....

Anußis

Üye
valla 5800ı sattım ama yinede bekliyoruz kardeşlerime umut verelim

sero58

Üye
bekleyelim görelim

JayJayyy

Üye
çıkmazsa çıkmasın yaw.zaten kim uğraşacak o kadar programı tekrar yükle ayarlar filan

'Şeref'

Emekli Yönetici
çıkacak arkadaşlar çıkacak biraz sabredin ..

AlpReis

Üye
çıksın çıksın çıksın

Barbo2

Üye
bu gece çıkar bekleyin yaaa bekle bekle manyak oldum ya bu nokianın twitter olayı yokmu ordan baksak

bu gece çıkmaz bence.nokia kekledi bizi

belki hafta sonu die yarın da çıkmaz