5800 v60 çıkacakmı vede yeni Symbian ^3 olacakmı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 çıkacakmı vede yeni Symbian ^3 olacakmı??
Arkadaşlar çoğu yerde nokianın eylülden sonra tüm telefonlarında symbian ^3 kullanacağı yazıyor aceba 5800 yeni sürümde bu işletim sisteminimi kullanıcak? kesin değiştirecekmi sistemi v60la birlikte yoksa sadece hayalmi kuruyoruz????

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar çoğu yerde nokianın eylülden sonra tüm telefonlarında symbian ^3 kullanacağı yazıyor aceba 5800 yeni sürümde bu işletim sisteminimi kullanıcak? kesin değiştirecekmi sistemi v60la birlikte yoksa sadece hayalmi kuruyoruz????
N79 da da olur mu ki :hmmm

obizin

obizin

Üye
V60 gelsede Symbian 3 gelsede 5800 daki hatalar bitmez :d: Ama yinede çok seviyorum telefonu :ehe

nejdet can

nejdet can

Üye
bu konuda malesef pek fazla bir bilgi yok

fnldstntn

Üye
Bu Symbian 3 yeni çıkan Nokia larda olacak...Güncelleme ile telefonlara yüklenecek birşey değil....yani 5800 a gelmesi mümkün değil...Bu ayrı bir işletim sistemi...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ben v60 geleceğini sanmıyorum.ama böyle giderse güncelleme rekoru kıracağı kesin

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
V60 gelsede Symbian 3 gelsede 5800 daki hatalar bitmez :d: Ama yinede çok seviyorum telefonu :ehe
symbian telefonda hayatla ugrasmassan ne anlamı kaldiki o bozulacak sen yapacan ve her seferinde mutlu olacan:aha::naughty::yuru:yuru:yuru:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

By Savliusta

By Savliusta

Üye
v100 ü bile bulur 5800 böyle giderse :aha:

JayJayyy

Üye
sürprizlerle dolu bir tlf.insanın canı hiç sıkılmıyor:)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Symbian ^3 olacak mı değil Symbian ^3 ev ekranı olacak mı diyeceksin ve v60 çıkacağı gibi asıl beklenen Widget ev ekranı.

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
ew ekrani sade makyaj olur tamamen degistirirler umarim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
Makyaj olmaz merak etme o zman tele pro da yükleyip süsleme sen..
Tamamen değişme bir güncelleme ile olması mümkün bile değil..

demek istedigim sonradan uyduruk ew ekranı eklemelerinden bahsediyorum tamamen aynı işlevsellikte görünümde ew ekranı koymuyorlar sende biliyosun ayrıca neden güncellemeyle ^3 olmasınki? nokia isterse onuda yapabilir değilmi? N900 işletim sisteminide değiştirmişti nokia sanırsam

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
demek istedigim sonradan uyduruk ew ekranı eklemelerinden bahsediyorum tamamen aynı işlevsellikte görünümde ew ekranı koymuyorlar sende biliyosun ayrıca neden güncellemeyle ^3 olmasınki? nokia isterse onuda yapabilir değilmi? N900 işletim sisteminide değiştirmişti nokia sanırsam
Değiştirdi de o sistemi koyarak yayımladı sonradan olan bir şey değil bu..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800'dan bi cacık olmaz:ehe.bence artık güncellemr beklemeyin.ben bu telefondan memnunumda,memnun degilimde aslında.memnunum,çünkü telefona yapmadıgımız kalmadı hala sapasaglam.memnun degilim,çünkü herhangi bir aygıt baglanmıyor(flash bellekler,kablolu mauselar vs...).

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında fare baqlanıyor bluetoothdan bi tane program vardı ve rom pacherdan bir kaç seyi aktif ediyosun:D
01-01-2011 den itibaren nokia 5800 için gğncellme bitmiştir

Luck Star

Luck Star

Üye
5800 daki ram yetmez bence s^3 ü kaldırmaya adamlar baya iddaalı bu konuda bence orange tsunami kullan ona benziyor ztn :D

berkcan_0

berkcan_0

Üye
arkadaşlar s60 kastığı yetmiyor birde symbian nereden çıktı telefonda grafik hızlandırıcı yok ram yok işlemciyi zaten söylemeye gerek yok symbian 3 kapasitif dokunmatik ekranlara göre yapılmış multi touch ekranlara göre 5800 s3 yüklenmesi gerçekten mucize olur hala bazı arkadaşlar ümitliler bence siz n8 görünümlü bir cfw kurun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt