5800 v51 mesaj yavaslaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
5800 v51 mesaj yavaslaması
arkadaslar v51 yükledikten sonra mesaj yazarken yavaslma oldu önceki sürümde msj siliniyordu bu sürümde yavas kasıla kasıla yazıyo anlayamadım gitti sorunsuz sürüm yok mu ??

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle telefonuna hard format atmanı öneririm bunun nasıl yapılacagını internetten yada forumdan araştırabilirsin baktın hard formatla da düzelmedi 2.olarak kullandıgın temayla da alakası olabilir bende mesela pulse teması vardı telefon hafızasına kurmuştum üstelik yaklaşık 6-7mb civarında ve msj yazarken çok fazla takılma oluyodu sonra daha düşük boyutlu bir temaya geçtim bu sorun ortadan kalktı umarım önerilerim işine yarar :)

OğuzcanAbi

Üye
bende sorun yok süper hızlı yazıyorum dostum bide ayarlarda mesaj yazma j-hızı war kendine göre ayarla

tlgcn38

tlgcn38

Üye
o hız el yazısının algılama hızı olması lazım usta..

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
tema kullanmıyorum formatta attım düzelmedi hızıda çok hızlı yaptım olmadı sanki telefon kasılıyo ya.v60 çıksın nokiayay msj atalım

OğuzcanAbi

Üye
walla milletin klawyede yazamadığını ben tel de yaıorum zaten alışıklık ben klavyeyede pek bakmıorum

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
yazma hızını en yüksek yap ve ekrana tırnak ıle dokunma yerine normal sekılde yazmayı dene istedıgın sonucu elde edeceksın. benım sorunumda aynıydı duzeldi bu sekılde

kain061

Üye
sorunun en büyük sebebi mesajları c değil e yada diğer belleklere kaydetme seçeneğidir..tekrar telefon hafızasını seçin düzelsin

SavinMe

SavinMe

Üye
senin telfndaki programlardan olabilir yavaslama kardes bende gayet hızlı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt