5800 v50 yenilikleri !!!!!!

hard format atman gerekiyor telefona nasıl atılacağı forumda var

5800 la ilgili her konuda en az 30 mesajdan biri hard formatbi de bazıları soruyorlar hard formatı deli olucam yaaaaa....arama kutusuna tıklayıp bi aratın yaaa...

Bende telefonumun versiyonunu yükselttim ama Quick office gelmedi

Neden acaba

ülkeye göre değişiyor, symbian 9.4 s60 v5 bölümünden yüklesende olur

biz çok gördük bu ayakları güncelleme falan yok temmuz sonuna kadar da olmaz büyük ihtimal

frosty

Üye
arkadaşlar ben telefonu dün aldım(31/05/2010) versiyonuna baktım 31 bunu şimdi ben güncellersem garanti dışı kalırmı.nasıl yapmam gerekiyor nokia shopamı götürmeliyim.birde bu yeni versiyon sadece ingilizcemi türkçe dil seçeneği varmı

hayır canım bu güncellemeler nokia nın kendi ürettiği resmi yazılım yenilikleridir...garantine bişey olmaz

frosty

Üye
hayır canım bu güncellemeler nokia nın kendi ürettiği resmi yazılım yenilikleridir...garantine bişey olmaz

ya birde format atmadan önce hafıza kartını çıkarmam gerekiyormu.attıktan sonra başka bir işlem yapıyormuyuz.

aynen katılıyorum
500 liralık cihaza yapılan en iyisini yapmaya çalışmışlar
yeterli gelmeyen 1000 - 1500 lira arası iphone veya benzer cihaz alabilir

seko348

Üye
arkadaslar v31 varken onun uzerıne tekrar v31 kurabılıyoduk ama v50ye gectıkten sonra tekrar v50yı yenıden yukle gıbı bı secenek yok nsu da yardımcı olurmusunuz?

v50 nasıl yüklenir? ben güncellemelerde bulamıyorum v31i kullanıyorum telefon 4 aylık daha

frosty

Üye
arkadaşlar bi zahmet yardımcı olun lütfen benim tel.versiyonu 31.bağladım kabloyu NSU açtım yine 31. versiyonu buluyor yeni yazılımları bulmuyor.ayrıca 2 gün oldu tel.alalı bi kulaklığı deniyim dedim oda çalışmıyor soldan ses geliyor sağdan ses gelmiyor.bu tel.almakla hatamı yaptım acaba.lütfen yardımcı olun.

dinccine

Üye
haha hemen guncelleyeyim tesekkurlerrrr gardasss

evet arkadaslar nokianin 5800 v50 son versiyonunda problerm var,telefona ağir geliyor bunun icin yapacak birsey yok önümüzdeki son güncellemeyi beklemekten baska,v40 versiyonu olan arkadaslar ayni versiyonu kullanmaya devam edin v50 den daha güzel ve hizli

--------------- Ekleme ---------------

nokianin cikardigi 5800 ilk cikis fiyatindan haberiniz yok heralde arkadaslar,bu cihaz daha 8 ay önce türkiyede piyasaya düstü oysa bundan 1 sene 8 ay önce dubaide kullanilmaya baslanmistir ve fiati 1200 tl idi

pissed26

Üye
arkadaşlar v3 versiyonu kullanıyodum yeni bi güncelleme ile v5 versiyona geçtim ancak menüdeki indirilenler menüsü gitti 12 simge 11 e düştü acaba herkestemi öyle oluyo yoksa sadece bendemi

emegineze sağlık arkadaslar bende 5800 expressmusic kulanıcısıyım bu v50 nasıl yükleyebiliriz acaba yardımcı olursanız cok sevinirim

fetmem

Üye
bana daaaaa bana daaaaa....:Pp

--------------- Ekleme ---------------

v50 nasıl yükleyebiliriz ?

Telefonunda bunları yap :

* #0000# yes deyip aramanı yap
Seçeneklerden guncellemeleri kontrol et diyorsun sonra yeni guncellemeler olayını kabul et devamını okuyunca çözersin zaten kolay gelsin