Progressivity
Üye
v50 de arama motoru yok hahahabekleyin 1 haftaya geliyor yeni sürüm saglam bilgi
Bugn 28 mayıs hani güncelleme nerde??? sağlam bilgiymş hah
hayır canım bu güncellemeler nokia nın kendi ürettiği resmi yazılım yenilikleridir...garantine bişey olmazarkadaşlar ben telefonu dün aldım(31/05/2010) versiyonuna baktım 31 bunu şimdi ben güncellersem garanti dışı kalırmı.nasıl yapmam gerekiyor nokia shopamı götürmeliyim.birde bu yeni versiyon sadece ingilizcemi türkçe dil seçeneği varmı
hayır canım bu güncellemeler nokia nın kendi ürettiği resmi yazılım yenilikleridir...garantine bişey olmaz
v40 tan sonra v50 nin bu kadar kısa sürede çıkması bile büyük süpriz iken hala daha v50 boşuna çıkmış yenilik yok diyenler var pes diyorum yani.Başlı başına kinetik özelliğinin tüm menülere uygulanması bile yeter , zaten yazılımların asıl amacı kullanıcıların önerileri doğrultusunda var olan hataları gidermektir yeni özellikler eklenmesi extraya girer ki bence 5800 için baya bir yenilik geldi bu zamana kadarki güncellemelerde , yeni versiyonlarda adamların tutupta bir üst modellerdeki özelliği 5800 a eklemelerini düşünmüyordunuz heralde , başka bir başlıktada bazı arkadaşlar
- kameranın daha net çekmesini sağlayan
- multitouch özelliğini getiren
- skyfire tarzında flash destekli her videoyu açabilen bir int tarayıcısı
eklenebilirdi yorumunu yapmış bunları yapma gibi bir niyeti olsaydı 5800 ı 500 tl lere satmazdı çıkış fiyatı olan 900 de kalsaydı fiyatı o zaman bunları beklerdik ama 500 tl lik bir tel için bence yeterince yenilik ekledi telefona nokia , bundan iyisini isteyen üstüne para katıp bir üst model olan telefonu alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?