Ben v40 versiyonu yüklemek istiyordum. onu bekledim ama nokia sitesi bir türlü yayımlamadı.
v40 versiyonunu kullananların büyük çoğunluğu memnun olmadıklarını söylediler.
Yakın zamanda telefonumda güncelleme için kontrol yaparken rastladım ve indirdim. Kurdum. Şimdi eskisine nazaran büyük fark var. Menüler de hızlanma, yeni menüler eklendi kısaca gayet güzel gidiyor. Kurmakta fayda var derim.
Wireless'i olan biryerden telefonunuzdan güncelleme yaptırıp kurulum sağlarsanız, güncelleştirme tamamlandıktan sonra, telefonunuzdaki hiç bir veriyi silmiyor. Ben bizzat kendim denedim ve hiçbir şeyi silmedi arkdaşlar.
wireless tan yapılan güncelleme tam bir güncelleme değil sadece yama dosyaları indiriliyor o yüzden pc üzerinden tam bir güncelleme yapın en sağlıklısı odur diye kaç kere diyeceğiz daha ayrıca güncellemeleri yaptıktan soonra da tüm verileri yedekleyip hard format atın diye
bnm şaşırdığım ben daha
önceden flash playerim çalşıyordu internetten videoları hatta izlesene ye girip izliyordum ne olduysa yazılımmı güncelledim ne oldu artık izliyemiyorum ama elinde sonunda yapacam skyfire dışında telefonum hala serviste olsada seviyorum :=
alper_selim
selam neden birbirinizle rekabet yapıyorsunuz bırakında modeller kendi aralarında rekabet yapsın sonuçta herkez para verdi hangi sürüm iyise sorun yaşatmıyorsa kendi statüsüne uygunsa onu yükletir bu arada bencede güncellemeleri TİM lerde yaptırın
arkadaşlar ben telefonumu güncellemek istiyorum ancak merak ettiğim bişey var samsung berrylerin menüsü kaydırmalıya bu güncellemeden sonra o tarz bişey oluyor mu
arkadaşlar ben telefonumu güncellemek istiyorum ancak merak ettiğim bişey var samsung berrylerin menüsü kaydırmalıya bu güncellemeden sonra o tarz bişey oluyor mu
Benim gördüğüm eksiklik ,mp3 çalarda şarkı kısmındaki '' BUL'' seçeneğ kaldırlmı ,900 tane şarkı var arkadaş ben nerden bulacağım ,1 tane daha tam ekran klavye seçeneğini kaldırmışlar ,iyi olan ilk göze çarpansa kaydırma özelliği bu kadar yani v.31 vardı keşke attırmayaydım
Benim gördüğüm eksiklik ,mp3 çalarda şarkı kısmındaki '' BUL'' seçeneğ kaldırlmı ,900 tane şarkı var arkadaş ben nerden bulacağım ,1 tane daha tam ekran klavye seçeneğini kaldırmışlar ,iyi olan ilk göze çarpansa kaydırma özelliği bu kadar yani v.31 vardı keşke attırmayaydım
--------------- Ekleme ---------------
V.31 vardı bende nokia nın servisine verdim yüklediler v.50 yi sorun yok yükleyebilirsin
müzik çalar menüsünden tüm şarkılar dersen kaç şarkın varsa o kadar çıkıyo sonra parçalar üzerinde gezinirken alfabetik harf sırasını gösteriyor sana öyle bi kolaylık yapmışlar tabi bu bul seçeneğinin yerini tutamaz ama şarkılarınızın ismini adam gibi yazıp taglerseniz ztn çok kolay bulursunuz parçalarınızı
Abi benım5800 v50,05 var telde ama mesajlar bazen birbirine karışıyo mesela yeni gelenin yarısını kesiyo varolan mesajın devamını ekliyo böle apzürt bişey çıkıyo karşımızıa v50 den sonra oldu yoksa telden çok memnunum bilgisi olan varmı benım makineye sanırım v50 agır geldi... bazen aptallaşıyor