ugur.amca
Üye
-
Konu Sahibi
-
demekki cihazı icelememişsin yada konu hakkında fazla bilgin yok bence çok fark var her anlamda ii incelepek önemli bi değişiklik yok bitek menülere de kinetic kaydırma gelmiş gerisi boş
yha arkadaşım orası ole ama nokia neden benim başka telefonumu alsınlar die daha daha yeni özellikler eklemesin ki ne anlamı var bunun zaten almak isteyen alır senin dediğine göre bir üst model telefona da nokia özellik eklemesin o zaman alıcısı hiç olmaz ki 5800 a bu ozellikler eklenince satışı biraz daha artıyor diğer modelleri için de olev40 tan sonra v50 nin bu kadar kısa sürede çıkması bile büyük süpriz iken hala daha v50 boşuna çıkmış yenilik yok diyenler var pes diyorum yani.Başlı başına kinetik özelliğinin tüm menülere uygulanması bile yeter , zaten yazılımların asıl amacı kullanıcıların önerileri doğrultusunda var olan hataları gidermektir yeni özellikler eklenmesi extraya girer ki bence 5800 için baya bir yenilik geldi bu zamana kadarki güncellemelerde , yeni versiyonlarda adamların tutupta bir üst modellerdeki özelliği 5800 a eklemelerini düşünmüyordunuz heralde , başka bir başlıktada bazı arkadaşlar
- kameranın daha net çekmesini sağlayan
- multitouch özelliğini getiren
- skyfire tarzında flash destekli her videoyu açabilen bir int tarayıcısı
eklenebilirdi yorumunu yapmış bunları yapma gibi bir niyeti olsaydı 5800 ı 500 tl lere satmazdı çıkış fiyatı olan 900 de kalsaydı fiyatı o zaman bunları beklerdik ama 500 tl lik bir tel için bence yeterince yenilik ekledi telefona nokia , bundan iyisini isteyen üstüne para katıp bir üst model olan telefonu alır.
quick office i nasıl yükliycez ben güncelleme yaptım fakat quick office yüklenmedi
nokia sowtfare uptader v50 i bulmuo telefon zaten gncel diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?