5800 v50 versiyon yüklemesinden sonra açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orkun85

orkun85

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 versiyon yüklemesinden sonra açılmıyor
Bugün yeni çıkan v50.0.0.5 adlı güncellemeyi ovi suite ile yapayım dedim..En son aşamaya geldi.Telefonun bataryasını çıkarın tekrar takın ve pc suite usb modunda bağlayın diye uyarı çıktı.Dediğini yaptım.Cihaz bir türlü açılmıyor.Alakası yoktur ama format atmayı da denedim.Ekranda açıldığına dair hiçbir belirti de yok.Ne yapmam lazım.

crab1054

Üye
bende de buna benzer bir sorun meydana geldi. hafiza kartini çikarip açmayı deneyince düzeldi. artık telefon kapandıktan sonra hafiza kartini cikarmadan açılmıyor.

orkun85

orkun85

Üye
    Konu Sahibi
evet hafıza kartınıda çıkardım tekrar denedim gene açılmıyor.

crab1054

Üye
sanırım sen yüklemeyi yarıda kesmişsin. ondan olabilir gibi.

orkun85

orkun85

Üye
    Konu Sahibi
Son aşamaya kadar bekledim dokunmadım yüklemeyi tamamladı ama

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eklentide daha bizim ülkemiz için çıkmadığı yazıyordu belki ondandır

hassangg

Üye
yükleme yaptıktan sonra benim telim de mavi oldu..?

SalihByk

SalihByk

Üye
orkun85 kardes senın 5800 buyuk ıhtımal işletimi çökmüş yani ya gidip sistem kurdurcaksın yada forumda arattır forumda wardı bı progmra ıle işletim sistemini tekrar kurabılırsın ama senın acından kotu olmus cok ugrastırır Allah yardımcn olsun..

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşım jaf yardımıyla v50 yi yeniden yükle

sefaköykartalte

Üye
allah yardıcın olsun yazık olmuşşş

mustafa

mustafa

Üye
bi arkadaş jaff ile yükle demiş ve güzelde demiş. Bende o şekil yükledim. Navfirm programını indir oradan türkçe dil desteği olan bi versiyon seç dosyalarını indir ve jaffla yükle yeni firmware i . Jaff ile bilgi edinmek istersen şuraya bak http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...irmware-professional-modification-323631.html

:oke: aynen. ben telefona ne eziyetler çektirdim ama bu şekilde hallettim sorun yok halledilir takma kafanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt