5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
eger ev ekranını yan döndürmek isteyenler varsa

kurulum :
1. Cihazınız Hackli Olucak Ve Rompatcher programında open4all Patchi Aktif Olucak
2. Aşağıda Verdiğim 200159ED.rar dosyasının içindeki 200159ED.txt dosyasını FileBrowser Programı ile c:\private\10202be9\ klasörüne atın Telefonu Kapatıp Açıp Sensor kapalıysa Açın ve teli Çevirin ...

paylamışın için teşekkürler kardeşim yalnız başka site adresi vermen doğrumu bilemiyorum ?

rbg12

rbg12

Üye
özür dilerim ama hatamı düzelltim

savaronajointed

savaronajointed

Üye
5800 v60.0.001 diyor ama arkadaşlar buda ayrı bir özel sürüm gibi geldi bana

)

henes_42

henes_42

Üye
haydaaa bu ne ya, işletim sistemi win7 tr, Jafsetup kurdum, jaf usb driver dosyalarını system32/drivers içine kopyaladım, yükleme öncesi formatı attım, hafıza kartını çıkarttım ve telefonu kapatıp bilgisayara bağladım, OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 dosyasını özelliklerde uyumluluk modunu xp sp3 olarak değiştirdim ve çalıştırdım, hiç bir ayarı değiştirmeden go butonuna klikleyince Error : BOX DRIVER NOT INSTALLED uyarısı verdi ve Jaf programı kendisi açıldı ancak hiçbirşey etkin değil, bu ne hatası biri yardım edebilirmi?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydaaa bu ne ya, işletim sistemi win7 tr, Jafsetup kurdum, jaf usb driver dosyalarını system32/drivers içine kopyaladım, yükleme öncesi formatı attım, hafıza kartını çıkarttım ve telefonu kapatıp bilgisayara bağladım, OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 dosyasını özelliklerde uyumluluk modunu xp sp3 olarak değiştirdim ve çalıştırdım, hiç bir ayarı değiştirmeden go butonuna klikleyince Error : BOX DRIVER NOT INSTALLED uyarısı verdi ve Jaf programı kendisi açıldı ancak hiçbirşey etkin değil, bu ne hatası biri yardım edebilirmi?

valla kardeşim neden o hatayı verdiğini anlayamadım garip bir durum yani önceden yüklemiştin

--------------- Ekleme ---------------

ben denedim kardeşim ama ne samsun nede tsunami ev temasında ekran düzgün dönmüyor malesef

henes_42

henes_42

Üye
[haydar_ecevit]valla kardeşim neden o hatayı verdiğini anlayamadım garip bir durum yani önceden yüklemiştin

ya hiç sorma haydar kardeş, kendimin 2 tane 5800, ayrıca 2 tane daha olmak üzere 4 telefona geçmiştim önceki modifiyeyi, ancak o yüklemeleri win xp yüklü pc.de yapmıştım. ilk kez win 7 de deniyorum ve lütfen bana laptopu yeniden xp kurdurmak zorunda bırakmasın ya:hmmm
bişey deniycem bakalım olurmu, sanal xp de yüklemeyi deniycem,inşaallah sorun çıkartmaz, bu arada yazdığım hata ile ilgili bi çözüm önerisi olan olursa sevinirim

sanal xp yemedi maalesef:hmmm

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
[haydar_ecevit]valla kardeşim neden o hatayı verdiğini anlayamadım garip bir durum yani önceden yüklemiştin

ya hiç sorma haydar kardeş, kendimin 2 tane 5800, ayrıca 2 tane daha olmak üzere 4 telefona geçmiştim önceki modifiyeyi, ancak o yüklemeleri win xp yüklü pc.de yapmıştım. ilk kez win 7 de deniyorum ve lütfen bana laptopu yeniden xp kurdurmak zorunda bırakmasın ya:hmmm
bişey deniycem bakalım olurmu, sanal xp de yüklemeyi deniycem,inşaallah sorun çıkartmaz, bu arada yazdığım hata ile ilgili bi çözüm önerisi olan olursa sevinirim

sanal xp yemedi maalesef:hmmm

kardeşim ben hep win7 den flashlıyorum istersen telindeki jafla ilgili ve pcsuiti güzelce temizle sıfırdan kurmayı dene sende driver hatası vermiş ve birde usb çoğaltıcın varsa çıkar teli direk usbye tak

henes_42

henes_42

Üye
bi arkadaşın xp yüklü laptopu alıp geldim, onunla modifiyeyi geçtim, içinden çıkan temayı da yükledim ve sonuç MÜKEMMEL, gerçekten değdi, Allah Razı Olsun Haydar kardeş. yeni tema eşliğinde ev ekranı ve görüntü gerçekten çok güzel oldu, eline sağlık.

widget ekranındaki kısayollara yeni kısayollar ekleyemiyormuyuz, yeni kurduğumuz programların kısa yollarını oraya atamıyormuyuz ??? örneğin power mp3 programını kurdum ve kısayolunu soldaki o listeye atmak istiyorum, ayarlar menüsünden widget menüsüne geçtim ama yeni yüklediğim programları orada göremedim ????

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bi arkadaşın xp yüklü laptopu alıp geldim, onunla modifiyeyi geçtim, içinden çıkan temayı da yükledim ve sonuç MÜKEMMEL, gerçekten değdi, Allah Razı Olsun Haydar kardeş. yeni tema eşliğinde ev ekranı ve görüntü gerçekten çok güzel oldu, eline sağlık.

güle güle kullan kardeşim kendim için yaptım yeni çıkan birşeyi kullanma merakımdan dolayı hemen yaptım sonra herkes yararlansın istedim. samsung ev temasında zaman zaman kırmızılar olabilir ilerleyen zamanlarda phnt gurubu bu bugu düzeltir inş.

bende yeni kısayollara baktım ama bulamadım sanırım yok fakat ilerde çıkabilir

bence samsung ev teması diğer tum ev temalarından şık ve güzel duruyor

henes_42

henes_42

Üye
evet gerçekten güzel oldu, ancak birde widget uygulamasına diğer uygulamaların kısayollarını atabilseydik??? Haydar kardeşin modifiyesinde daha önce de yaptığım gibi Music klasörü zorunluluğunu kaldırdım, böylelikle mp3 ve resimlerde tüm hafıza kartını tarattırabiliyorum (evet biraz telefonu yavaşlatmasını göze alarak), böylelikle widget temalı modifiye renk canlılığı ve ekranda göze hitabet ile 5800 da daha şık durdu.

nejdet can

nejdet can

Üye
haydar_ecevit Arkadaşım Office Programı upload ettiğiniz yerden silinmiş tekrar upload etmeniz mümkünmü hatta başka bir siteye Teşekkürler...

yeni office 32081 yıl triali vardır:

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar_ecevit Arkadaşım Office Programı upload ettiğiniz yerden silinmiş tekrar upload etmeniz mümkünmü hatta başka bir siteye Teşekkürler...

yeni office 32081 yıl triali vardır:

güncelledim kardeşim

^^Positive^^

Üye
teşekkürler paylaşım için.....

hakan2131

Üye
slm hoca tekrar teşekkürler şimdi birşey sormak istiyorum sistem klasörlerinin ne işe yaradığını bana söyleyebilirmisin ben de kendi fw mi kendim düzenlemek istiyorumda hani dosya ne işe yarar tam bilmiyorum.işin açıkçası bilmeden içine girmek istemiyorum bozulur falan diye.bu yüzden usta birinden tavsiye alayım dedim.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
slm hoca tekrar teşekkürler şimdi birşey sormak istiyorum sistem klasörlerinin ne işe yaradığını bana söyleyebilirmisin ben de kendi fw mi kendim düzenlemek istiyorumda hani dosya ne işe yarar tam bilmiyorum.işin açıkçası bilmeden içine girmek istemiyorum bozulur falan diye.bu yüzden usta birinden tavsiye alayım dedim.

çok iyi araştır ozaman kardeşim bu fw yapma konusu kısaca anlatılacak birşey değil sağlam bir araştırma yapıp bilgi edinmen gerekir

hakan2131

Üye
çok iyi araştır ozaman kardeşim bu fw yapma konusu kısaca anlatılacak birşey değil sağlam bir araştırma yapıp bilgi edinmen gerekir
nereleri araştırmam lazım o zaman söylersen. dosyaları parçalayıp içine program falan atabiliyorum ama hangi dosya ne işe yarıyor onu bilmediğim için dosya üzerinde değişiklik yapamıyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
dail diye başlayan site var meşhur birkaç site daha var ama burdan veremem araştırma yaparsan bulursun kardeşim

Üst Alt