5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

UniqueDemon

Üye
Henüz hataları giderilmedi şu homescreen'in ya neyse bunada şükür. PNHT gitti yaptı.
Hemen indiriyorum haydar_ecevit, Teşekkürler.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Henüz hataları giderilmedi şu homescreen'in ya neyse bunada şükür. PNHT gitti yaptı.
Hemen indiriyorum haydar_ecevit, Teşekkürler.

birşey değil kardeşim ilk çıktığında sadece ingilizce desdekliyordu ben turkceye uygun hale getirip fwi yaptım ertesi gün adamlar tüm diller için çıkardılar :)

nejdet can

nejdet can

Üye
Evet arkadaşlar haydar_ecevit Arkadaşımızın FW' sini önce indirip kurup test etmiştim daha sonra yerli yabancı 8 tane daha ve bu sitedeki bir kaç tane FW'yide kurup test ettim ama haydar_ecevit Arkadaşımızın FW'si kadar hızlı ve stabil olanına rastlamadım. önce kurduğum FW 1. versiyondu

Dün 2. versiyonu kurdum 1.5 gündür sürekli kurcalıyor test ediyorum buda çok hızlı ve Stabil menü'ler derli toplu çok güzel olmuş yalnız cep açılışta biraz geç açılıyor gibi geliyor bana bunun dışında şu anda diyeceğim bi şey yok

Bütün arkadaşlara haydar_ecevit Arkadaşımızın FW'sini tavsiye ederim. bu arada samsung widget sürümünü tavsiye etmiyorum.

haydar_ecevit Arkadaşım FW'nizin 1. sürümünde bi tane tema vardı sanırın ismi FİREBİRD olacak çok hızlı çok hızlı ve şık bir TEMA rica etsem upload edebilirmisiniz veya LİNK verebilirmisiniz....

Teşekkür ve saygılarımla;

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar haydar_ecevit Arkadaşımızın FW' sini önce indirip kurup test etmiştim daha sonra yerli yabancı 8 tane daha ve bu sitedeki bir kaç tane FW'yide kurup test ettim ama haydar_ecevit Arkadaşımızın FW'si kadar hızlı ve stabil olanına rastlamadım. önce kurduğum FW 1. versiyondu

Dün 2. versiyonu kurdum 1.5 gündür sürekli kurcalıyor test ediyorum buda çok hızlı ve Stabil menü'ler derli toplu çok güzel olmuş yalnız cep açılışta biraz geç açılıyor gibi geliyor bana bunun dışında şu anda diyeceğim bi şey yok

Bütün arkadaşlara haydar_ecevit Arkadaşımızın FW'sini tavsiye ederim. bu arada samsung widget sürümünü tavsiye etmiyorum.

haydar_ecevit Arkadaşım FW'nizin 1. sürümünde bi tane tema vardı sanırın ismi FİREBİRD olacak çok hızlı çok hızlı ve şık bir TEMA rica etsem upload edebilirmisiniz veya LİNK verebilirmisiniz....

Teşekkür ve saygılarımla;

güle güle kullan kardeşim temayı yanlış hatırlıyorsun çünkü ben firebird adında bir tema kullanmadım samsung widget sürümü biraz sorunlu ama şuanda kullanıyorum pek bir sıkıntısı yok kendime yaptım bu samsung teması çıkar çıkmaz sonra dedim bunuda yayınlayayım belki benim gibi merakedip kullanmak isteyen olur diye düşündüm :)

rbg12

rbg12

Üye
ben bu fw yi yükledikten sonra müzik çalar hafızadaki müziklerin hiç birini görmedi neden acaba

nejdet can

nejdet can

Üye
ben bu fw yi yükledikten sonra müzik çalar hafızadaki müziklerin hiç birini görmedi neden acaba

Memory kartınızda "Music" isminde bir klasör olacak yoksada bu isimde bir klasör açın ve müziklerinizi bu klasöre kopyalayın media player'inizden müzikleri taratın sorun kalmayacaktır...

yani müzikler "sounds" klasörüne konulmayacak

saygılarımla;

rbg12

rbg12

Üye
ama benim müziklerim Attachments diye bi klasör var onun içinde

nejdet can

nejdet can

Üye
güle güle kullan kardeşim temayı yanlış hatırlıyorsun çünkü ben firebird adında bir tema kullanmadım samsung widget sürümü biraz sorunlu ama şuanda kullanıyorum pek bir sıkıntısı yok kendime yaptım bu samsung teması çıkar çıkmaz sonra dedim bunuda yayınlayayım belki benim gibi merakedip kullanmak isteyen olur diye düşündüm :)

haydar_ecevit Arkadaşım Tema'nın sinyal durum çubuğu ayrı bir renk şarj durum çubuğu ayrıbir renk sanırım biri yeşil digeri sarı veya pembe belki hatırlayabilirsiniz...

saygılarımla;

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar_ecevit Arkadaşım Tema'nın sinyal durum çubuğu ayrı bir renk şarj durum çubuğu ayrıbir renk sanırım biri yeşil digeri sarı veya pembe belki hatırlayabilirsiniz...

saygılarımla;

yok kardeşim o temayı ben hiç kullanmadım kendi fwemde:bilmm

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
bişey sorcam... samsung widgets olan hs hackli değil mi??? bi de font falan orjinal neden acaba??

umuttsafak

Üye
Arkadaşlar bu samsung hs yi telefonumuza orjinal fv nin üzerine yükleyebilirmyz yükleyebiliyorsak paylaşıp nasıl yükleneceğini anlatabilirmisiniz

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bişey sorcam... samsung widgets olan hs hackli değil mi??? bi de font falan orjinal neden acaba??

hacli kardeşim fontta orj.dir zaten değiştirmedim bu samsun temalı daha ii bir sürüm yaptım arkadaşlar daha stabil ve hızlı çalışıyor ayrıca tsunamide kullanabiliniyor en kısa zamanda yayınlıcam

nejdet can

nejdet can

Üye
ama benim müziklerim Attachments diye bi klasör var onun içinde

Müziklerinizi bu klasörden silin yukarıdaki mesajımda anlattıklarımı yapın bi sorun kalmayacaktır...

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Haydar ECEVİT önceki modifiyenizi kullanıyordum, bu son yaptığınız modifiyeyi sabırsızlıkla bekliyorum, güzel çalışmalar, tebrikler.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG TEMALI FWYİ GÜNCELLEDİM
Arkadaşlar takılma kasma çok aza indi rahatsız etmeyecek kadar az ve stabil çalışıyor. Tsunamı temasınıda isterseniz kullanabilirsiniz. Eski fwden eksikleri sonradan eklediğim 3 program ve vodafon teması ve java 2.1 betası yok bu fwde diğer herşey aynı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

henes_42

henes_42

Üye
Haydar Kardeş, emeğin için teşekkür ederim. Allah Razı Olsun. bu modifiyeyi yükleyince ilk sayfadaki videodaki gibi samsung widget özelliklerini aynen kullanabilecekmiyiz, yoksa modifiyeyi yükledikten sonra, yazılımın içinde ayrıca koyduğun temayıda mı yüklemeliyim.
Modifiyenin içinde zaten samsung widget teması yüklü değilmi? okuduğun an bi cevap verebilirmisin, modifiyeyi geçmek için herşeyi hazırladım ama burada takılıp kaldım. ilgine ve emeğine teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Haydar Kardeş, emeğin için teşekkür ederim. Allah Razı Olsun. bu modifiyeyi yükleyince ilk sayfadaki videodaki gibi samsung widget özelliklerini aynen kullanabilecekmiyiz, yoksa modifiyeyi yükledikten sonra, yazılımın içinde ayrıca koyduğun temayıda mı yüklemeliyim.
Modifiyenin içinde zaten samsung widget teması yüklü değilmi? okuduğun an bi cevap verebilirmisin, modifiyeyi geçmek için herşeyi hazırladım ama burada takılıp kaldım. ilgine ve emeğine teşekkürler

yok widget teması değil benim dediğim normal tema varya o kardeşim samsung teması entegreli tavsiyem içindeki temayıda kurman çünkü daha güzel oluyor

henes_42

henes_42

Üye
teşekkürler kardeş, vira bismillah, önceki modifiyelerin güzeldi nisan başından beridir onu kullanıyordum, umuyorumki eskisine dönme ihtiyacı hissetmem bunu yükleyince. eline koluna şimdiden sağlık diyerek başlıyorum.

rbg12

rbg12

Üye
eger ev ekranını yan döndürmek isteyenler varsa :

kurulum :
1. Cihazınız Hackli Olucak Ve Rompatcher programında open4all Patchi Aktif Olucak
2. Aşağıda Verdiğim 200159ED.rar dosyasının içindeki 200159ED.txt dosyasını FileBrowser Programı ile c:\private\10202be9\ klasörüne atın Telefonu Kapatıp Açıp Sensor kapalıysa Açın ve teli Çevirin ...

Üst Alt