5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
şimdi de cevaplarsanız seviniriz.geçmişinizi nerden bulucaz

bu konudaki sayfaları okursanız çözüm bulursunuz önceden karar aldım bununla ilgili(bu yazımıda görürsünüz geçmiş sayfalarda)

hakan2131

Üye
öncelikle teşekkürler hoca. güzel yazılım anacak senden birşey rica edebilirmiyim nokia editörü nasıl edinebilirim.

master_s

master_s

Üye
haydar_ecevit arkadaşım "Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi"

bu resim yerine cd99 arkadaşımın
GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

başlığındakidaki gibi yanıp sönene yıldız başlangıç resmi ve win7 sesini ekleyebilirmisin yapabilsem ben uyarlıyacam

senin modifiye ama birtürlü beceremedim arkadaşım ya!

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada yaparsan "2.Versiyon:Işıkları yanan ve tuş kilidi titreşimi açık versiyon diğer herşey aynı"
orjinal fontlu versiyonuna uygularsan sevinirim. Teşekkürler....

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar_ecevit arkadaşım "Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi"

bu resim yerine cd99 arkadaşımın
GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

başlığındakidaki gibi yanıp sönene yıldız başlangıç resmi ve win7 sesini ekleyebilirmisin yapabilsem ben uyarlıyacam

senin modifiye ama birtürlü beceremedim arkadaşım ya!

Bu arada yaparsan "2.Versiyon:Işıkları yanan ve tuş kilidi titreşimi açık versiyon diğer herşey aynı"
orjinal fontlu versiyonuna uygularsan sevinirim. Teşekkürler....

k.bakma kardeşim ama başkalarının kendi fwsine özel olarak uyguladığı şeyleri kendime ait ve özgün cfwme uygulayamam....:nono:

öncelikle teşekkürler hoca. güzel yazılım anacak senden birşey rica edebilirmiyim nokia editörü nasıl edinebilirim.

sitede olması lazım kardeşim hatta türkçeydi sanırım ismi fw gezgini

hakan2131

Üye
hoca seni rahatsız ediyorum kusura bakma. jaf programını yülüyorum ama yükleme esnasında 2 hata veriyor onlara tamam dedikten sonra program kuruluyor(hata:vbsetp.exe isimli dosya) emülatörle girmeye çalışıyoru go diye bir ekranda çıkmıyor.birde bu fw yi phoenix ile yükliyemiyormuyuz

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
hoca seni rahatsız ediyorum kusura bakma. jaf programını yülüyorum ama yükleme esnasında 2 hata veriyor onlara tamam dedikten sonra program kuruluyor(hata:vbsetp.exe isimli dosya) emülatörle girmeye çalışıyoru go diye bir ekranda çıkmıyor.birde bu fw yi phoenix ile yükliyemiyormuyuz

benim anlattığım yöntem daha sağlıklı kardeşim mutlaka hata yapıyorsundur hata aldığına göre.
anlatımı adım adım harfiyen yaparsan sorun çıkmaz

hakan2131

Üye
benim anlattığım yöntem daha sağlıklı kardeşim mutlaka hata yapıyorsundur hata aldığına göre.
anlatımı adım adım harfiyen yaparsan sorun çıkmaz
hoca benim işletim sitemi windows 7 ve bence yükleme esnasındaki hatadan kaynaklanıyor ama onu nasıl çözecem onu bilmiyorum dediğim gibi vbsetup isimli bir dosya var o esnada o yüklenecek ama olmuyor ve hata veriyor.senin yazılımı şimdi phoenix ile yükledim olmadı orjinal yazılım yüklendi

savaronajointed

savaronajointed

Üye
videoların çok parlak çıkmş garam keşke biraz daha yi olsaydıdaha iyi bir fikir sahibi olabilirdik

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
hoca benim işletim sitemi windows 7 ve bence yükleme esnasındaki hatadan kaynaklanıyor ama onu nasıl çözecem onu bilmiyorum dediğim gibi vbsetup isimli bir dosya var o esnada o yüklenecek ama olmuyor ve hata veriyor.senin yazılımı şimdi phoenix ile yükledim olmadı orjinal yazılım yüklendi

uyumlu modda çalıştır istersen kardeşim uzaktan olduğu için pek yardımcı olamiyorum hata tahmini yapabiliyorum sadece

videoların çok parlak çıkmş garam keşke biraz daha yi olsaydıdaha iyi bir fikir sahibi olabilirdik

elimdeki kamera kalitesiz olduğu için öyle kardeşim merak ediyorsan yükle test et ona göre kullanır yada kullanmazsın sana kalmış

master_s

master_s

Üye
Peki saygı göstermek lazım ben yaparsam hangi dosyaları değiştirmem lazım yani başka bir gif bulsam mesela onu bulamıyorum yardımcı olurmusun.

ve başlangıç müzik dosyası

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Peki saygı göstermek lazım ben yaparsam hangi dosyaları değiştirmem lazım yani başka bir gif bulsam mesela onu bulamıyorum yardımcı olurmusun.

ve başlangıç müzik dosyası

benim verdiğim rofs3 dosyasının içinde ikisininde ismi startup

master_s

master_s

Üye
teşekkürler uyguladım ama bu modifiye işlemini çözemedim daha... bir de program eklemesini bulursam tam kafama göre modifiyeleyeceğim...

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler uyguladım ama bu modifiye işlemini çözemedim daha... bir de program eklemesini bulursam tam kafama göre modifiyeleyeceğim...

forumda anlatan arkadaşlarım var sanırım oralardan yardım alabilirsin

bybilal

bybilal

Üye
kardeş ben yükledim fakat vidyodaki gibi samsung gibi açılış yok içerik aynı. bide o akvaryum olayı falan nasıl açılıyo ben bulamadım.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yükledim fakat vidyodaki gibi samsung gibi açılış yok içerik aynı. bide o akvaryum olayı falan nasıl açılıyo ben bulamadım.

o videoyu ev ekranını görün diye koymuştum sadece ev ekranı var açılış ekranı yok zaten konumdada var dememiştim kardeşim akvaryum için ektra dosya lazım ama daha bulamadım nette bulunca onuda eklerim

tawzex

Üye
S.a. arkadaşlar bu işlerde acemi sayılırım ve bir yerde takıldım. Win 7 kullanıyorum ve Ogm emulatörü xp sp3 uyumluluk modunda açmama rağmen bu hatayı alıyorum ''Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
Enable SafeDllSearchMode ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version''

Not : Masaüstündeki diğer jaf uygulamarında uyumluluk modu xp sp 3 yapılmıştır. Sorun devam etmektedir.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
S.a. arkadaşlar bu işlerde acemi sayılırım ve bir yerde takıldım. Win 7 kullanıyorum ve Ogm emulatörü xp sp3 uyumluluk modunda açmama rağmen bu hatayı alıyorum ''Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
JAF.EXE find in: C:\Program Files\ODEON\JAF\
Enable SafeDllSearchMode ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version''

Not : Masaüstündeki diğer jaf uygulamarında uyumluluk modu xp sp 3 yapılmıştır. Sorun devam etmektedir.

anlatımımda yazdığım gibi driverları kopyalamamışsın kardeşim

tawzex

Üye
Bir üstteki mesajıma yazmayı unuttum. Driverleride kopyalamıştım. Sorun devam ediyor.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Bir üstteki mesajıma yazmayı unuttum. Driverleride kopyalamıştım. Sorun devam ediyor.

bu hata uyumluluk hatası kardeşim winxp sp3 e alıp ve yönetici olarak çalıştırıda tıklayıp uygula dediğinde çalışması lazım

tawzex

Üye
bu hata uyumluluk hatası kardeşim winxp sp3 e alıp ve yönetici olarak çalıştırıda tıklayıp uygula dediğinde çalışması lazım

Onuda denedim ama sonuç değişmedi. Artık xp yüklü bir pc bulmaktan başka bir seçenek kalmadı galiba :)

Üst Alt