5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

yolcu2008

yolcu2008

Üye
Kardeşim eline sağlık mükemmel bi çalışma olmuş tebrik ederim.:oke:

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye
3NCü ADIM
Modifiye dosyasının içinden çıkan"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" ve ''RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02'' Bu iki dosyayı
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
bu klasör dizinine KOPYALIYORUZ ve bizden değiştir veya üzerine yazılsın mı derse onaylayıp yeni dosyalarımız ile değiştiriyoruz.

kardeş ben burayı anlamadım şu RM-356 dosyası nerde acaba diğer 3 dosyayı indirdim ama bunları bulamadım ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben burayı anlamadım şu RM-356 dosyası nerde acaba diğer 3 dosyayı indirdim ama bunları bulamadım ?

C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu dizine kopyalıcaksın 2 tane dosyayı kardeşim

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
o iki dosya benim verdiğim ilk hotfile linki kardeşim onu indir rar dosyasının içinde

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye
Kardeş bir sorum daha var şu j.a.f programını kullanırken uyarıyı verdi ben de evet dedim ondan sınra bir uyarı daha verdi ve şöyle yazıyordu:
WARNING!!! WARNING!!! WARNING!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! CONTINUE ?
böyle bir uyarı verdi evet diyim mi ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bir sorum daha var şu j.a.f programını kullanırken uyarıyı verdi ben de evet dedim ondan sınra bir uyarı daha verdi ve şöyle yazıyordu:
WARNING!!! WARNING!!! WARNING!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! CONTINUE ?
böyle bir uyarı verdi evet diyim mi ?

flash tuşuna tıkladığında uyarı verir kardeşim evet diceksin

lakajorr

Üye
bu modifiyeyi kurduğumuzda şu sertifika muhabbetlerini de ayrı olarak yapmamız gerekecek mi? ben pek anlamadım da onu :)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bu modifiyeyi kurduğumuzda şu sertifika muhabbetlerini de ayrı olarak yapmamız gerekecek mi? ben pek anlamadım da onu :)

bu modifiyeyi kurduktan sonra bnim videodaki gibi rompatche girip ikitanesine tıklayıp yeşil yapınca sertifika sorunun kalmayacak:oke:

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye
Allah razı olsun kardeşim tamamen uyguladım telefon süper oldu ama şu tsunami teması hangi linkte tekrar gönderebilir misin veya senin videodaki temayı gönderebilirmisin linkler nerde göremedim de ?
Benim ev ekranı teması bölümünde birkaç tane tema var ama resimdeki gibi olmasını istiyorum
şu resimdeki ev ekranı olmadı da bende onu nasıl yapacağım acaba,

telefonun temalarında yok öyle bir tema nereden indireceğim?
-----------------------------------------------------------düzeltme----------------------------------------------------------
Tamam kardeşim ev ekranındayken düzenleyebiliyormuşuz Allah razı olsun çok güzel oldu

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim tamamen uyguladım telefon süper oldu ama şu tsunami teması hangi linkte tekrar gönderebilir misin veya senin videodaki temayı gönderebilirmisin linkler nerde göremedim de ?
Benim ev ekranı teması bölümünde birkaç tane tema var ama resimdeki gibi olmasını istiyorum
şu resimdeki ev ekranı olmadı da bende onu nasıl yapacağım acaba,

telefonun temalarında yok öyle bir tema nereden indireceğim?
-----------------------------------------------------------düzeltme----------------------------------------------------------
Tamam kardeşim ev ekranındayken düzenleyebiliyormuşuz Allah razı olsun çok güzel oldu

güle güle kullan kardeşim dualarınızı eksik etmeyin :evet:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
anLaTım için TeşekkürLer fakaT bazı dosyaLar c den z ye taşınmış.

z:\ den istediğim dosyayı silmek istediğimde hata veriyor ve silmiyor.

bir yolu var mı bunun ?

Aziz™

Üye
teşekkürler..

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
anLaTım için TeşekkürLer fakaT bazı dosyaLar c den z ye taşınmış.

z:\ den istediğim dosyayı silmek istediğimde hata veriyor ve silmiyor.

bir yolu var mı bunun ?

hayır kardeşim z den dosya silemezsin

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;2454305' Alıntı:

güle güle kullan

koruyucu54

Üye
Teşekkürler...

thoak

thoak

Üye
peki bunu yukledikten sonra diyelim eski haline getirmek istedim? nasıl yapacağım?

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar yükledim fakat oviye bağlanamıyor nasıl çözeriz yardımcı olursanız sevinirim teşekkkürler

.

Üst Alt