Kardeşim eline sağlık mükemmel bi çalışma olmuş tebrik ederim.![]()

3NCü ADIM
Modifiye dosyasının içinden çıkan"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" ve ''RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02'' Bu iki dosyayı
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
bu klasör dizinine KOPYALIYORUZ ve bizden değiştir veya üzerine yazılsın mı derse onaylayıp yeni dosyalarımız ile değiştiriyoruz.
kardeş ben burayı anlamadım şu RM-356 dosyası nerde acaba diğer 3 dosyayı indirdim ama bunları bulamadım ?
işte o 2 dosya nerede ben onu soracaktımC:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bu dizine kopyalıcaksın 2 tane dosyayı kardeşim

Kardeş bir sorum daha var şu j.a.f programını kullanırken uyarıyı verdi ben de evet dedim ondan sınra bir uyarı daha verdi ve şöyle yazıyordu:
WARNING!!! WARNING!!! WARNING!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! CONTINUE ?
böyle bir uyarı verdi evet diyim mi ?
bu modifiyeyi kurduğumuzda şu sertifika muhabbetlerini de ayrı olarak yapmamız gerekecek mi? ben pek anlamadım da onu![]()

Allah razı olsun kardeşim tamamen uyguladım telefon süper oldu ama şu tsunami teması hangi linkte tekrar gönderebilir misin veya senin videodaki temayı gönderebilirmisin linkler nerde göremedim de ?
Benim ev ekranı teması bölümünde birkaç tane tema var ama resimdeki gibi olmasını istiyorum
şu resimdeki ev ekranı olmadı da bende onu nasıl yapacağım acaba,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonun temalarında yok öyle bir tema nereden indireceğim?
-----------------------------------------------------------düzeltme----------------------------------------------------------
Tamam kardeşim ev ekranındayken düzenleyebiliyormuşuz Allah razı olsun çok güzel oldu

anLaTım için TeşekkürLer fakaT bazı dosyaLar c den z ye taşınmış.
z:\ den istediğim dosyayı silmek istediğimde hata veriyor ve silmiyor.
bir yolu var mı bunun ?
Aziz™;2454305' Alıntı:teşekkürler..
peki bunu yukledikten sonra diyelim eski haline getirmek istedim? nasıl yapacağım?
geçmiş yazılarımda cevaplamıştım..