5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Haydar ECEVİT, kardeş kim ne derse desin, ben 1 ayı geçti iki tane 5800 v50 telefonuma modifiyeyi geçtim ve gayet güzelde çalışıyor, modifiyeden sonra problem yaşayanlar öncelikle yapmaları gerekenler:

1- telefona format atsınlar (kesinlikle tavsiyedir, telefon kapalı iken yeşil, kırmızı, foto ve açma düğmelerine basılarak)
2- ovi güncellemeleri mutlaka yapılmalı, ovi uygulaması ve haritalar vs. yoksa zaten haritalar gelmeyecektir.
3- Araçlar menüsünden, Rompatcher içindeki Install server rp+ ile Open4All Rp+ dosyalarını aktif etsinler ve yine aynı uygulamaların üzerine bir tık yapıp options tan otomatik başlatmayı (Add to Auto) yapsınlar ki telefonu yeniden başlattıklarında patchler çalışmıyor vs. denilmesin.
4- program yüklemesi yaparken mümkün olduğunda telefon hafızası kullanılmasınki telefon daha performanslı çalışsın.

lütfen bunlara dikkat edersek bir çok soruyu sormamıza gerek kalmayacaktır.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Haydar ECEVİT, kardeş kim ne derse desin, ben 1 ayı geçti iki tane 5800 v50 telefonuma modifiyeyi geçtim ve gayet güzelde çalışıyor, modifiyeden sonra problem yaşayanlar öncelikle yapmaları gerekenler:

1- telefona format atsınlar (kesinlikle tavsiyedir, telefon kapalı iken yeşil, kırmızı, foto ve açma düğmelerine basılarak)
2- ovi güncellemeleri mutlaka yapılmalı, ovi uygulaması ve haritalar vs. yoksa zaten haritalar gelmeyecektir.
3- Araçlar menüsünden, Rompatcher içindeki Install server rp+ ile Open4All Rp+ dosyalarını aktif etsinler ve yine aynı uygulamaların üzerine bir tık yapıp options tan otomatik başlatmayı (Add to Auto) yapsınlar ki telefonu yeniden başlattıklarında patchler çalışmıyor vs. denilmesin.
4- program yüklemesi yaparken mümkün olduğunda telefon hafızası kullanılmasınki telefon daha performanslı çalışsın.

lütfen bunlara dikkat edersek bir çok soruyu sormamıza gerek kalmayacaktır.

sağolasın kardeşim bazı insanların amaçları farklı oyüzden böyle olumsuzluk çıkıyor.

henes_42

henes_42

Üye
sağolasın kardeşim bazı insanların amaçları farklı oyüzden böyle olumsuzluk çıkıyor.

İnsanları gereksiz yere övmeyi sevmem, ama gerçek olan birşey var, güneş balçıkla sıvanmaz, burada bir emek verilmiş, verilen emek insanlarla paylaşılmak istenmiş, bunu nasıl görmezden gelebilir ya insanım diyen birisi. böylesi şeyler hazırlayıp insanların istifadesine sunmayı gerçekten isterdim. sen pireye kızıp yorgan yakma, boşver kötü söz sahibinindir, ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
İnsanları gereksiz yere övmeyi sevmem, ama gerçek olan birşey var, güneş balçıkla sıvanmaz, burada bir emek verilmiş, verilen emek insanlarla paylaşılmak istenmiş, bunu nasıl görmezden gelebilir ya insanım diyen birisi. böylesi şeyler hazırlayıp insanların istifadesine sunmayı gerçekten isterdim. sen pireye kızıp yorgan yakma, boşver kötü söz sahibinindir, ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

iyi dileklerinden dolayı teşekkürler ben bu fwyi kendim için yaptım insanlar yararlansın diye paylaştım kullanan arkadaşlar güle güle kullansınlar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Rompatcher+ yazılıma eklendi(hafıza kartına patch yüklemeye gerek yok ve formattan sonrada silinmez)

onceki verdiğin yazılımda hocam yükleyince çıkmıştı bunda uygulamalarda çıkmıyor bu nedenle hiç bir program yükleyemiyorum dediklerini harfiyen yaptım nokia 5800 black kullanıyorum teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcher+ yazılıma eklendi(hafıza kartına patch yüklemeye gerek yok ve formattan sonrada silinmez)

onceki verdiğin yazılımda hocam yükleyince çıkmıştı bunda uygulamalarda çıkmıyor bu nedenle hiç bir program yükleyemiyorum dediklerini harfiyen yaptım nokia 5800 black kullanıyorum teşekkürler

benim fwemde rompatcher hiç uygulamalarda olmadı kardeşim hep araçlar klasörünün içindeydi.
eğer ana menüdeki araçlar klasöründe rompatcher yokya flashlama işleminde blacki seçmişsindir redi seçeceksin.

emoboy07

Üye
bn böyle hack fln yapamıyorum tele keşke videolu anlatsaydın:ağlarım:

ahmet.kuzgun

Üye
çalışman için teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var nokia editor beta 0.4 sürümünü kullanıyorum ve RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx dosyasını düzenleyemiyorum. bunu düzenlemek için kullandığın program nedir?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
çalışman için teşekkür ederim. sormak istediğim birşey var nokia editor beta 0.4 sürümünü kullanıyorum ve RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx dosyasını düzenleyemiyorum. bunu düzenlemek için kullandığın program nedir?

0.7i versiyonu var onu kullan ayrıcada rofs3 dosyasını program görmez sadece rofs2i görür aç dedikten sonra all seçeneğini seçersen rof3üde görür

NOT: Arkadaşlar yeni video ekledim videoda menüye ilk girip rompatcherı açıp yaptğım hack işlemidir sonra nokia mapsı gösterdim çalıştığına dair ve yüklü temaları gösterdim

master_s

master_s

Üye
haydar_ecevit kardeşim emeğinden dolayı ellerine sağlık. Bende bu modifiyeli v50 yükleyecem ama sevmediğim bir kaç uygulama var en önemlisi tuş takımı ışıklarının kapalı olması. Bu sorunu halldebilkmem için ne yapmalıyımç. yardımcı olabilirmisin teşekkürler.....

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
haydar_ecevit kardeşim emeğinden dolayı ellerine sağlık. Bende bu modifiyeli v50 yükleyecem ama sevmediğim bir kaç uygulama var en önemlisi tuş takımı ışıklarının kapalı olması. Bu sorunu halldebilkmem için ne yapmalıyımç. yardımcı olabilirmisin teşekkürler.....

light control diye bir program kullanabilirsin olmazsa söyle ben birde ışıkları yanan ve tuş kilidi titreyen sürümünü yayınlarım

master_s

master_s

Üye
Vallaha zahmet olmazsa ışıkları yanan ve tuş kilidi titreyen ve açılış ve kapanış ekranı orjinal ve orjinal fontlu bir sürümünü yayınlarsan minnettar olurum. ben biraz orjinalciyim ondan. İlgine şimdiden teşekkür ederim sağolasın.....

turkofatih

Üye
ellerine sağlık kardeş ALLAH razı olsun senden harika oldu

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kardeş ALLAH razı olsun senden harika oldu

güle güle kullan kardeşim:oke:

NOT:Işıkları yanan ve tuş kilidi titreşimi açık versiyon diğer herşey aynı olan 2.versiyonu ekledim ilk sayfadan ulaşabilirsiniz

master_s

master_s

Üye
Teşekkür ederim allah razı olsun emeğine sağlık......

alarmala

Üye
:oke: islem tamamdır... cok tessekkürler

bide sorum var kendim tema yapmak istiyorum cocuk fotografları falan koyacam temaya saglam bir program varmı zor yada kolay üstesinden gelirim :aha:

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar.
tema programı var sanırım hemde tel.de tema yapılabiliyor ama isim olarak bilmiyorum forumda araştırırsanız bulursuzun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eline saglık kardeşim

Üst Alt