5800 v50 güncellemesi yapmalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 güncellemesi yapmalı mıyım ?
Başlıkta da belirttiğim gibi nokia 5800 cep telefonuma v50 güncellemesi yapmalı mıyım?
Yapanlar memnun kaldı mı ?
Artıları neler ?
Eksileri neler ?
Yardım ederseniz sevinirim :bigstar:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yap tabikide güncelleme her zaman iyidir bazıları kötü yazıyor onlar kullanması bilmeyenler için kötü

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

denemeeee123456

Üye
yapmalısın
ben yaptım memnunum
+ ları kinetik kaydırma özelliği , telin hızının artması vs birkaç şey
- leri tek - si var o da wlan hızı yavaşladı v50 de o kdar bşka yok :oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hepinize forumda yapmayın memnun kalmazsınız filan yazmışlar bende ondan yapmadım ama zaten bayine götürcem orda yapıyolarmış :)

kademli

Üye
Tavsiyemm sana güncelleme ...Nedeni ise telefonunu hackleyemessin.Ben v50 guncelledim malesef guncellenemiyor..Hızı aynı değişmiyor...

omerynd

omerynd

Üye
bence kesinlikle güncellemelisin. Hatalarda düzeltmeler kinetik scrooling , web tarayıcısında performans artışı ve düzeltmeler var. Bence wlan performansı azalmadı aksine arttı. Belki diğer arkadaşlarda öyledir bilmiyorum. Telefon hızlandı da. Eksilerind gelirsek bazıları hoparlör sesinde azalma falan diyorlar ama ben pek fark etmedim. Ama şunu söyleyebilirim yeni güncellemeler her zaman iyidir. Sorunlar düzeltilmiştir. Eğer daha kötü performans gösterecek olsaydı bunu şimdiye kadar geri alırdı nokia. Yüklettirmezdi BENCE.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye

neye teşekkür ettin onu merak ediyorum neye ettin:off:

konuyu başlatan arkadaşıma diyecek 2 çiftden fazla lafım var:d:

güncelleme yapmak her zaman iyidir ama riskini alman lazım

bir kere güncelleme yaparken bataryan bir biterse telefonu at çöpe ana kartın yazılımı yarıda kalır çalışmaz hard format işe yaramaz

pc suite ile yapmaya kalkarsan pc suite v eski ise türkçe yüklemez 5800 ın içinden çıkan cd bile eski v50 için

bana kalırsa bir bilen arkadaşına yaptır yada 5 10 lira ver yaptır tertemiz olsun ovi gps beleş olsun bnm tavsiyelerim bunlar zaten bilinen telefonculara falan yaptırırsan riskini onlar göze alıyo 0 larlar telefonunu

dj_at_work

Üye
Kesinlikle hemen yapın - çok memnun kalacaksınız.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
Ama önce nasıl yapıldığına falan bir bakın telefonun şarjını kontrol edin az kalmış falan olmasın çoooook şarj yiyor bataryanız falan az gidiyorsa denemeyin bile

cabbar100

cabbar100

Üye
bir kere güncelleme yaparken bataryan bir biterse telefonu at çöpe ana kartın yazılımı yarıda kalır çalışmaz hard format işe yaramaz
Bu dediğin telefon her çöktüğünde olmaz. İki defa başıma geldi bu (yarıda kesilde ve tel. açılmadı) ve ikisinde de ölü yazılım (dead flash) attım. Şu anda çalışıyor telefonum :naughty:

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
Her telde işe yaramaz o taktik

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
neye teşekkür ettin onu merak ediyorum neye ettin:off:

konuyu başlatan arkadaşıma diyecek 2 çiftden fazla lafım var:d:

güncelleme yapmak her zaman iyidir ama riskini alman lazım

pc suite ile yapmaya kalkarsan pc suite v eski ise türkçe yüklemez 5800 ın içinden çıkan cd bile eski v50 için

bana kalırsa bir bilen arkadaşına yaptır yada 5 10 lira ver yaptır tertemiz olsun ovi gps beleş olsun bnm tavsiyelerim bunlar zaten bilinen telefonculara falan yaptırırsan riskini onlar göze alıyo 0 larlar telefonunu

Arkadaışım öncelikle neye teşekkür etmişsin yszmışsın orda arkadaş güncelleme yap diyodu on teşekkür ettim zaten bu konuyu açan da benim :kop:
2. yorumun için sağol

--------------- Ekleme ---------------

Kesinlikle hemen yapın - çok memnun kalacaksınız.
Sağol

OğuzcanAbi

Üye
yapmalısın

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt