5800 v40 Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 Yükseltme
Arkadaşlar v40 Güncellemesi Çıkmış Fakat Ne Yaparsam Yapayım Başaramadım Bana Yardım Edicek Arkadaşlar Var İse Msn : [email protected] Adresini Ekleyip Yardım Etsinler Şimdiden Teşekkür Ediyorum :(

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerii Uyguladım Ama Beceremiyorum Yardım Edermisin :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
orda ilk sayfada nemesis suitele 3.cü kodu kaydet olacak ben dün yaptım..nemesis suite aşamalarını tam yap..

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Hemen Deniyorum Kodu Buraya Yazarmısın Teyit Amaçlı

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür Ederim Oldu Kod : 0570027

tsunami0917

tsunami0917

Üye
hiç uğraşma bence teleservis e götürdüm öğlen bıraktım akşam aldım canavar gibi olmuş maşallah . Hemde beleş yani hiç sıkıntıya girme derim ben

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
her zaman teknik servise götüremezsin balık tutmayı öğrenirseniz daha iyi olur değil mi?

anilsarak

Üye
Katılıyorum arkadaşa bende 2 gündür güncelleme ile uğraşıyorum pc ye indiriyo ama kuruluma geçemiyo cihaza bağlantı hatası veriyor... Yapacam ama tek başıma...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
phonixle güncelle veya daha kolayı arkadaşını bilgisayarından güncelle..

brawo_41

brawo_41

Üye
v40 guncellemesı ne ıse yarıyor.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefondaki bazı sorunlar çözülmüş özeliikler eklenmiş

terazi12

Üye
Ve de en önemlisi sanırım ücretsiz navigasyon bu sürümle oluyor(yanlışsam düzeltin ama)

_play_06

_play_06

Üye
arkadasım v40 cıkalı cok oldu hıc ole dandık kodl sıstemıyle ograsma *#0000# yap ordan dırek guncelle en kolay yontem bu ;)

ewt ucretsız nevıgasyonda gelıor haklısın ayrıca bır kac guzel daha sey eklenıor kesın v40 yuklemelısınız

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadasım v40 cıkalı cok oldu hıc ole dandık kodl sıstemıyle ograsma *#0000# yap ordan dırek guncelle en kolay yontem bu ;)

ewt ucretsız nevıgasyonda gelıor haklısın ayrıca bır kac guzel daha sey eklenıor kesın v40 yuklemelısınız
arkadşaım wifi ile yapılan güncelleme sayılmaz pcden güncelleyiceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt