5800 v40 yardım (3 soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkncan

mkncan

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 yardım (3 soru)
1. Arkdaşlar ben 5800 ı bilgisayara bağlayınca nokia software programı telefonu görüyor ama v40 versiyonunu görmüyor acaba nasıl yükleyebilirim?
2. 5800 a v40 ı yükledikten sonra telefondaki önceden yüklediğim programlar silinir mi?
3. v40 ın hack ı var mı ve v40 versiyonunu önerir misiniz?

die4me

Üye
sitede war bu konu en ince ayrıntısıyla war nasıl yüklendigi fln.. ben yüklemedm ama.

YsF_90

YsF_90

Üye
v40 ı tavsiye ederim ben yükledim sorunsuz kullanıyorum. kinetic scrooling gibi özellikleri güzel. ayrıca versiyon yükseltirken programların silinmez ama yinede yedeklemeni tavsiye ederim. nokia software updater ın nasıl tanıyacağı ile ilgili konu var sitede sen bak bende bakıyorum bulunca link eklerim buraya

mkncan

mkncan

Üye
    Konu Sahibi
v40 versiyonu n-gage destekliyor mu?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
1. Arkdaşlar ben 5800 ı bilgisayara bağlayınca nokia software programı telefonu görüyor ama v40 versiyonunu görmüyor acaba nasıl yükleyebilirim?
2. 5800 a v40 ı yükledikten sonra telefondaki önceden yüklediğim programlar silinir mi?
3. v40 ın hack ı var mı ve v40 versiyonunu önerir misiniz?

V40 versiyonunu görmen için produt codeyi değiştirmen gerekiyor..5530.5800 ve n97 fun clububnden 9.yazıyı oku yaparsın..
Hayır silinmez ama güncellemeden sonra hard format atman gerekiyor özellikleri tam kullanman için..
v40 a su anda hack yapılamıoyr ama yaknda cıkar merk etme:oke:

--------------- Ekleme ---------------

v40 versiyonu n-gage destekliyor mu?
Malesef arkadasım desteklemiyor..

mkncan

mkncan

Üye
    Konu Sahibi
V40 versiyonunu görmen için produt codeyi değiştirmen gerekiyor..5530.5800 ve n97 fun clububnden 9.yazıyı oku yaparsın..
Hayır silinmez ama güncellemeden sonra hard format atman gerekiyor özellikleri tam kullanman için..
v40 a su anda hack yapılamıoyr ama yaknda cıkar merk etme:oke:

Malesef arkadasım desteklemiyor..
sağol

v40 için product kodu nasıl değişir ya da 5530.5800 ve n97 fun clubu nerede?

mkncan

mkncan

Üye
    Konu Sahibi
saol

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ö.değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt